Anpassade R/C planR/C objekt är roliga att spela med och njuta. Det finns många typer av R/C saker som kan vara köpt eller gjort av dig! Detta är ett enkelt och billigt sätt att göra själv och R/C flygplan!

Alla bilder, jag fick tillstånd att använda och jag äger inte.

Relaterade Ämnen

Gyroskopiska Arduino Head Tracking enhet

Detta är ett delsystem som jag utvecklade för en anpassad Arduino RC plan jag för närvarande designar och bygga. Detta huvud spårande system används för att kontrollera vinkeln på en ombord FPV (första Person Video) kamera baserad på pilotens huvud r...

Anpassade CD-fodralet

dag jag ska visa dig hur man gör en anpassad, laser cut, "stencilen" stil CD-fodralet.För det behöver du tillgång till en laserskärare.Steg 1: Samla ditt material! Material för detta är verkligen lätt: papper.I detta fall, använder jag några rik...

Anpassade vaxljus - med 3D tryckt formar

Skapa din alldeles egna roliga anpassade ljus genom att följa stegen nedan, här du föremål kan vara en sak som en leksak figurine hemma eller kan vara en riktig människa! Jag väljer att använda min vän som ett ämne här och var förvånad med detaljer s...

Bygga en cykel: anpassad Honda Hobbit Moped

Jag köpte en 1981 Honda Hobbit ett tag tillbaka, en rolig liten kvarleva från en oljekriserna före min tid. Jag förväntade mig att rida den i ett år eller två, spara en massa pengar på gas, och göra det en lil snabbare. Jag föll snabbt ner i kaninhål...

Skapa anpassade min lilla ponny leksaker!

Du vet att det finns en ton av ponnyer från vänskap är MagicVisa att du skulle älska att ha i leksak som!Tja, åtminstone i listan är lång för oss...börjar med vågad Do... och går in i sfären av våra egna anpassade ponnyer!Här är ett fantastiskt sätt...

Anpassade bröllopinbjudningar

när pojkvännen (dåvarande) var min (nu) man fann jag dessa två knappar. De kom från denna galna plats i El Cerrito, Kalifornien kallas "Exklusiva knappar." Exklusiva knappar är en decennier gammal familj operation som är endast öppen mycket få t...

Komplett Guide till att bygga ditt första RC Foamboard plan

Den tredje videon jag har på den plan som flyger var en mycket gammal video jag tog med min riktigt dålig kamera. Så fort min nya kamera kommer med posten kommer att jag göra en bättre video av plan som flugan. Även kommer att de fullständiga video i...

Nästan VERKTYGSLÖSA DIYers anpassade hyllor

Här är några hyllor min man byggt som hjälpt till att ge oss några mycket bra förvaringsutrymme. De är enkla att göra och kan göras med några verktyg. Följa upp och jag kommer att visa dig hur man gör dem.Steg 1: Utrymme problemet PROBLEMET!Vi bor i...

DIY anpassade kretskort (PCB tillverkningen)

idag som jag ska visa dig hur du gör din egen anpassade PCB (tryck Kretsloppet bräde). Allt du behöver är några material och verktyg som a: PCB styrelse, en flaska av järnklorid, en mini drill, en liten behållare, en flaska tunnare och vissa plast pi...

DIY anpassade boken tidskriften

Jag älskar journaler och bärbara datorer. Jag har massor of'em men jag har aldrig gjort någon. Jag använder journaler och anteckningsböcker mestadels för att skriva ner min dagliga scheman och hantverk relaterade materialen. Jag köpte alltid tidskrif...

Hur du ger din gitarr A anpassade måla jobb

när jag först började spela gitarr, jag spelade ett billigt epiphone Les Paul p90. Senare köpte jag en Ibanez Gio, som har varit min gå-till gitarr eftersom. En dag, fick jag trött på den ursprungliga rödfärg ordningen i min Epiphone, så jag beslöt a...

Den "Jam stå": En bärbar, anpassade gitarr förstärkare & stå

Jag är en musik-fanatiker och jag älskar att spela min elgitarr. Tyvärr men jag behöver också en förstärkare men bär en runt är mycket besvärligt. Förutom skrymmande förstärkaren, jag behöver också en gitarr processor och en monter för mitt instrumen...

Skapa anpassade pennor i LectureNotes på Samsung Galaxy Anm 10.1

idag vi kommer att skapa en anpassad penna i LectureNotes och visa några snabb tillgång funktioner för att ändra dessa anpassningar.Steg 1: Först välja "Inställningar" från app droppa ned menyn (tre lodräta band, på upp till höger).Steg 2: Vi ko...

DIY anpassade tavelramar

undvika de höga priserna för att köpa egna ramar genom att göra egna. Det är lättare än du tror.Steg 1: IntroduktionInget hjälper förbättra utseendet på ett fotografi, teckning, print eller andra teckningar än en bra bildram. Ramar är tillgängliga i...

Göra en 3D anpassade tapet med fri programvara

Det nyaste botemedlet mot din borttappad telefon är äntligen här! (i 3d)Hej alla! Vi skapar en 3d anpassade tapet.Varför använda en personlig tapet?Jag glömmer alltid telefonen i skolan (dum-_-), men tack för min personlig tapet jag alltid få min tel...

Skapa en återvunnet anpassade Chess Set (riktigt billiga)

för ett tag sedan gjorde jag en anpassad schack i 3DS MAX, men eftersom jag inte har tillgång till en 3D-skrivare det aldrig blev verklighet. Nu efter att kolla Autodesks nya fri programvara jag lärt mig hur jag kunde göra min funky schack uppsättnin...

Anpassade förlovningsring

7 år sedan, hittade jag den person jag ville gifta sig med. Jag hade varit till Smyckesbutiker, tittade på ringar, prissatta ut alternativ, och kunde inte hitta något som jag gillade. Ja jag vet det är vad flickan vill och inte vad jag vill, men jag...

Förberedande Design och tillverkning för anpassade enheter

Detta Instructable dokumenterar den förberedande processen som jag utförde att designa och tillverka en enhet för snabbt prototyping interaktiva system som innehåller off-the-shelf elektroniska indata och utdata komponenter. Jag kallar den här enhete...

Anpassade kretskort

Anpassade kretskortI detta Instructable visar hur jag göra egna kretskort och Arduino sköldar för mina projekt. Anvisningarna kommer att vara allmänna visar de grundläggande metoderna jag använder och exempel på skivor jag har gjort. Dessa instruktio...