Anpassade soffbord Ottomanmina föräldrar hade undvikit att få någon slags soffbord för deras vardagsrum för länge så jag bestämde att jag skulle bygga en för dem. Jag bestämde mig för en ottomansk stil soffbord skulle vara perfekt så jag konstruerade och bygga den här. Detta soffbord ottoman är tillverkad av ek och topp dynan är en beige, mocka-liknande material.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Kaffe runt världen-skapa dina egna anpassade soffbord

Vill du ha kaffe i Europa, ta ut i Kina och en hamburgare i USA på samma gång? Så skulle jag! Tyvärr är detta inte en Instructable om hur man kan vara i mer än ett ställe i taget eller resa världen. Men med din egen anpassade världen karta soffbord k...

Industriell stil 2-tier soffbord w/järn rör

detta var mitt första försök på någon typ av tabell byggnad. Jag gjorde en anpassad soffbord för min nya plats eftersom jag inte kunde hitta ett bord som skulle passa det smala utrymmet jag hade mellan soffa & TV, och efter ungefär en månad av shoppi...

Trä facket från trä skrotar

Jag byggde denna bricka för att åtfölja en ottomansk som jag byggde nyligen. Den är gjord helt av rester från äldre projekt (förutom handtagen).Steg 1: Förbered trägolv Basen av facket använde jag tre stycken av lövträ golv alla skära till samma läng...

Industriell stil pall soffbord

EDIT: Till slut jag fick några pool fäktning glas, vilket var betydligt billigare än att köpa anpassade glas. Om man tittar på bilderna är det en perfekt passform! :) När jag tittade på pool glaset ursprungligen det 16mm tjock, vilket jag tyckte var...

Hyperspin Arcade soffbord Ikea Ramvik

Tja jag har alltid velat en cocktail stil arcade maskin, jag såg några bra exempel på här med Ikea Ramvik så höll mitt öga på min lokala säljande webbplatser och lyckades knäppa en upp för £20 av Special offer! Jag hade en del hårdvara redo att driva...

Hur du gör din egen timmer soffbord

Hur man bygger en anpassad timmer soffbord.En ganska enkel steg för steg om hur man bygger din egna timmer soffbord. Det här är ett odjur* vara noga med att arbeta med hand & power tools. Jag är inte ansvarig för personskada.Uppmärksamma, mäta 3 gång...

Piano soffbord

Om du kan hitta ett gammalt piano som är bortom reparation - de är ständigt ges bort gratis på Craigslist - och har du några grundläggande verktyg, du kan bygga detta soffbord! För musiker överallt, inte gärna riva sönder ett fungerande instrument!De...

HÄNGA.10 soffbord

soffbord hänga.10 är en Tänk-utsidan-the-box expansion från Eames/Herman Miller surfbräda tabellens original design.Namnet kommer från de 2 racing ränder gjorda av kanadensiska dimes och möjlighet att hänga den på väggen om du så önskar... därav namn...

Hur man bygger ett Cafe-Wall Illusion soffbord

jag ville se vad jag kan dra av i vägen för illusioner, med ganska enkla Snickeri tekniker. Efter lite forskning fast jag på en café-wall illusion. Med ett upprepande mönster av ljusa och mörka rutor (Ja, de är rutor-all vinklarna är 90 grader), en i...

Hur man gör en glödande soffbord från en återvunnen Drum

detta projekt är verkligen en av mina favoriter. Det tog inte mycket tid eller pengar och ser bra ut. Tabellen ser ut som det var skräddarsydd av en professionell, men egentligen bara kräver vissa enkla elarbeten. Det är det perfekta storleken soffbo...

VVS rör soffbord

Vi behövde ett nytt soffbord som vår var hemsk. alla som jag kunde hitta i butiker och online (att jag gillade) var ur min prisklass :(Jag gick igenom en fas där jag gillade (och fortfarande gillar) den "industriella" utseende och känsla, esp. i...

Gör en anpassad tvättrum fåfänga med återvunnet trä!

GUERILLA DESIGNTÄVLING! Om du gillar denna snälla omröstning i det övre högra hörnet! ***Jag tog en gammal 1970-talet soffbord och en massa kasserat virke från den container bredvid vår butik (dumpster dykning!!!) och hackat bort på det tills det ble...

Pappers servetter & förpackning papper soffbord hacka

Chanserna är du har en gammal bit av möbler som kan behöva vara renoverade. Eller du kan hitta en på en loppmarknad eller sparsamhet butik. Om det inte är en antik, kan du några göra roliga saker med den.Här är mitt senaste sådant projekt.Obs: Jag ha...

Touch skärmen soffbord DIY med 32-tums TV och låg kostnad CCD sensor

UPPDATERA 04/04/2016: Multipoint program + Emulating NES video och bilder + OPTION_7 punkt och klick + hastighetstest alternativet videoUPPDATERA 03/24/2016: CCD-sensor reverse Engineering + med 2 CCD-sensorer + Laser gravyr vektor filer + Retropie s...

Öppen spis soffbord

Du kan ha en inomhus spis säkert i någon hem-ingen skorsten behövs!När du hyr som mig, är du i händerna på din hyresvärd när det gäller hem förbättring. Ingenting gör mig mysigt på en kall dag som en öppen låga uppvärmningen i vardagsrummet, men det...

Anpassad Pocket Slim Gadget Stand

Första generationen prylar är spännande, men väntar på tillgängliga tillbehör är mycket frustrerande. I detta instructable, jag ska visa dig hur jag skapa anpassade monterade står för min nya prylar. De är pockatable, justerbar, och bäst av allt du k...

Anpassade CD klocka

om du surfar runt många gadget affärer, du har alltid sett CD-klockor till salu, oftast i $20 spänna, och tänkte, "skönt, men för mycket pengar". Eller, om du ofta minnessaker butiker ser du Elvis CD väggur. Dessa använder samma mekanism, men ha...

Anpassade klocka med foto händer

vissa människor är klockan Viktväktarna. Nu kan alla vara klockan.Andra projekt anpassa ansiktet av klockan. Här anpassar händerna på klockan.Det ser dyrt, men är mindre än $5 dollar, och ungefär 30 minuter per klockcykel. Perfekt för julklappar, Föd...

Köpa delar för en anpassad Gaming PC

Som denna guide är förFör alla guider om hur man bygger anpassade datorer, finns det mycket få om hur man väljer delar av kvalitet som uppfyller dina behov. Ännu färre är välskrivna. Varje steg (det finns ett steg per komponent) kan läsas oberoende a...