Anpassade Switch täckerKrydda dem tråkiga gamla plain vit strömbrytare plattan täcker! Gör din egen! Fina med att göra din egen är att du kan välja bilden, layouten och färgerna samt helt förvåna dina barn med din awesomeness.

Du behöver:

1. slå täcker (jag köper stora vit plast en på wal-mart för 57 cent)

2. överför papper / carbon papper (hobby lobby eller konst leverans butik, ibland även wal-mart)

3. sprayfärger: en primer, vitt och en klarlack (eller få fusionen vit och du kan hoppa över primer)

4. bit kartong att skydda ytor när spray målning

5. penna och suddgummi (kneadable eraser är bäst)

6. svart pen/markör (jag hittade den bästa är Faber Castel med målare tips)

7. Markers(Prismacolor is best) eller akrylfärg

8. utskrivna bilden

Om du föredrar att köpa en, kan snarare än gör din egen, du göra det på:

https://www.Etsy.com/Listing/192609684/Custom-design-Light-switch-Plate-Cover?ref=shop_home_active_7

Se Steg
Relaterade Ämnen

Anpassad Switch Panel för flygning Sims (uppdaterad)

detta är min andra instructable, mer eller mindre en uppdatering av först.Detta instructable är bara ett exempel på hur du kan göra en egen switch panel att lägga några realism till din flygning sim. Är detta bäst? Nej, tvärtom, men förhoppningsvis d...

Anpassad Switch Panel för en Flight Simulator

detta är min första instructable. Om jag hade trott jag skulle har tog bilder på hela projektet samtidigt som det.Detta instructable är bara ett exempel på hur du kan göra en egen switch panel att lägga några realism till din flygning sim. Är detta b...

Anpassad mobiltelefon täcker Panel

hade jag en gammal Nokia 5800 täcka, som hade en trasig linsskydd... Eftersom det var examen tid, jag mådde verkligen arbetslösa (: P) så jag tog ut det gamla skalet och började arbeta på det... Massor av mygel i design, några slumpmässiga prov fel,...

Hur man bygger ett Fort med 3d tryckt Fort loopar

enkelt fråga, och det finns inte många människor som inte njuta av att bygga fästningar under deras barndom. Jag har en 6-åriga systerson som frågar nästan varje gång jag ser honom, "kan vi bygga ett fort?" Jag erkänna skamligt att jag ibland ha...

3D utskrivbara mäns plånbok och kvinnors koppling

Nu kan du skriva ut din egen 3D utskrivbara plånböcker och koppling från Ultimaker's YouMagine.com6 modeller har gjorts fria för nedladdning. Du kommer att kunna skriva ut dessa plånböcker på 3D skrivare som har minst 230mm 190 mm skriva ut sängen.Du...

Audio-knappen för Android Smartphone

såvitt jag vet, detta är först i sitt slag. En fysisk knapp som ansluts till någon smartphone via hörlursuttaget. Du förmodligen fråga dig själv, varför skulle jag behöva detta!? Smartphones har redan knappar på skärmen.För barn med fysiska funktions...

Boka hylla

här är en hylla av böcker. Jag gjorde i princip en kombination av detta Instructable...och den här...Njut!Steg 1: leveranser jag var i en sparsamhet butik ser på vissa äldre böcker från sent 60-tal till sent 70-tal... Jag såg några gamla Reader's Dig...

DIY strålkastare

En strålkastare från en ficklampa huvud och CFL bas.Steg 1: Ordna en bruten ficklampaKära alla,Till den som läser och arbetar enligt steg som anges i detta instructable, meddelas att på något sätt kunde jag vara hjälp ansvarig för eventuella skador p...

Kartong gevär Prop

Hej alla, ledsen för hälften klar instructable. Skolan har hållit mig ganska upptagen, och jag hoppas att avsluta detta och lägga upp den vid ett senare tillfälle. Detta verkligen är avsedd att vara en aning starter mer än det är avsett att vara ett...

Hur du binder ditt hus med Cat-5 eller 6 för Ethernet-nätverk

även om trådlösa är enklare för många människor, på grund av multimedia dela, bandbredd på mitt hemnätverk och min liten paranoia om trådlös säkerhet, jag ville verkligen att använda en hård trådbunden lösning för hemnätverk.Att ha ett trådbundet nät...

Min Eco-vänlig Garage varmvattenberedare: En pneumatisk termiska solfångare

Detta instructable kommer att täcka bygga av min 72 kvadratfot termiska solfångare som utnyttjar solens energi för att ge vinter tid rumsuppvärmning för min fristående garage verkstad. Den funktionella delen av samlaren är en svart aluminium absorbat...

Cheapo formsprutning med Gluegun

Kära Moderator, de flesta av bilderna jag lagt upp inte visas och på något sätt har deras filnamnet ändras till "blob". Jag har försökt spara bilder i olika format och redigera dem men inget tycks hjälpa. Vänligen meddela. ***Frågan: behöver anp...

SMS kontrollerade Wireless bevattningssystem

UPPDATERING 02/13/11: rösta har startat för Sparkfun Microcontroller tävling. Snälla rösta på mig!UPPDATERING 02/26/11: Jag vann ett andra pris! Huzzah! Tack för alla röster killar!UPPDATERA 03/17/11: Jag skulle älska att vinna en laserskärare i den...

Riva ner för 2nd Generation iPod Shuffle

verktyg jag utnyttjade:* Exacto kniv* Miniatyr skruvmejsel (Phillips #00) ~ jag använde en platt-head skruvmejsel* Spudger (valfritt men föreslog för bekvämlighet)Andra eventuellt värdelös verktyg:* Nål näsa tång (att hålla min trasiga skruvmejsel)*...

Switch anpassad Frosty the Snowman

detta instructable kommer att förklara en teknik att byta anpassa en Mjukisleksak för användning med en förmåga strömbrytare för barn med funktionshinder.Steg 1: Material lista1. frostiga snögubbe plysch leksak som aktiveras knappen i sin hand2. lödn...

Anpassade Arduino MIDI Controller

Hej och Välkommen till detta instructable om hur man bygger en anpassad, Billigt och enkelt USB MIDI-controller, baserat på Arduino. Den bästa nyheten: inget krångel med USB-till-MIDI-gränssnitt eller programvaruverktyg som Hårlösa MIDI, bara plug 'n...

12V-relä med Timer Switch

I detta Instructable kommer vi att lära hur man använder en timer switch och en 12V-relä styra utbyggnaden av ett ställdon. Du kommer att kunna ställa in timern med upp till 17 tidsplaner, och har manöverdonet utvidga och dra tillbaka när tiden är rä...

Musen baserat USB-Switch gränssnitt

första av, jag har att ge kredit äras bör. Detta instructable baseras tungt på base2john's bra instructable rätt Holiday leksak Switch anpassning. I detta instructable, jag anpassade dessa instruktioner att tillämpa på en USB-mus.Varför byta en USB g...

Anpassade sjungande snowjordklot

detta instructable kommer att visa dig hur jag gjorde en anpassad snowjordklot som en gåva som en unik statyett, lasergravering och en personlig ljudmeddelande.Det började lite över en månad sedan, när jag arbetade på ett "glasfiber-over-skum" p...