Anpassningsbara motoriserade Tree Topper med Star Wars stildetta Instructable visar dig hur man gör en motoriserad tree topper för din julgran. Jag gjorde detta som en överraskning tidigt julklapp för min fru så hon kunde njuta av det genom större delen av December. Detta är något som kan anpassas till en stor grad och är något som kan involvera hela familjen.

Vår familj har i en släde som dras med renar. Jag satte en bild av vår Tax Frankie på framsidan av renarna i täten.

Efter ett par dagar av vår familj flyger runt stjärnan på toppen av trädet jag ändrade ut stjärnan för en bild av Death Star från Star Wars och också förändrat bilden flyger runt trädet till en X-Wing fighter. Jag trodde inte att min fru skulle vilja hålla dem upp långa, men hon ville ha dem upp genom resten av semesterperioden.

Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY Lego Orrery (Star Wars stil)

För alla Star Wars-fans eller de som är intresserade av en fysik projekt, är här en DIY Lego Orrery, en mekanisk modell av solsystemet. Orrery kommer att uppmärksamma några fysik begrepp som centripetalkraften och gravitationella rotation. Star Wars...

Arduino powered Sutro Tower tree topper med ljus och dimma

För min första någonsin Arduino projekt, beslöt jag att göra en Sutro Tower tree topper för min Xmas tree. Detta är en av mina favorit San Francisco landmärken och var en guide första året jag bodde i staden när jag inte vet var exakt jag var.Se en v...

Arduino-Powered vägg julgran med Star Wars tema LED lampor

Detta är en perfekt DIY julgran för småhus, lägenheter eller ett kontor där du inte vill ha ett riktigt träd och vill ha lite julstämning.Du kan gå enkelt eller komplicerat med designen här men jag valde att gå ganska enkelt med några här redwood hyl...

Ninja Tree Topper (med ljus upp ögon!)

Man skulle kunna tro att en kasta stjärna skulle vara bättre för en tree topper. Men en kasta stjärna är lättare att göra som en prydnad än en ninja är. Plus, om du hade en massa ninja ornament skulle det inte vara coolt om de hade ljus upp ögonen. H...

Star Wars Dining Table

Detta projekt härrörde från min systers trängande behov för ett Matsalsbord, min önskan att flytta min kreativa gränserna, och mina och Min systers kärlek för Star Wars. Som ett college student som bor i en lägenhet, min syster hade lite pengar till...

STAR WARS BB8 SNOWJORDKLOT

Tjena alla,Detta Instructable visar dig hur du gör din egen någorlunda billigt anpassade snowjordklot. Dessa verkligen kan göras till någon design men självklart gick jag med Star Wars BB8 droid design...Bakgrunden Info:Efter en nyligen inträffade ka...

Star Wars Death Star Popsicles

Hej, i detta instructable, vi kommer att fortsätta med Star Wars tema, senast instructable gjorde vi Star Wars Death Star Peanut Butter Cups ( i detta instructable gör vi Star Wars Death Star Popsicles. Så vi får verkligen stort värde ur våra Death S...

Star Wars termisk Detonator 3d tryckt

Den mäktiga Jabba frågar varför han måste betala 50 000.Eftersom han håller en termisk detonator!Med Star Wars dagen närmar sig snabbt kändes det var endast lämpligt att mitt nästa projekt var en Star Wars en. Har redan gjort en ljussabel, tänkte jag...

Prinsessan Leia från Star Wars

Endast i ditt sinne: prinsessan Leia från Star warsVälkommen till endast i ditt sinne. Med Star Wars Force vaknar ska släppa snart, beslöt jag att göra prinsessan Leia make-up plus jag hade kostym och det är i princip allt behöver du för folk att vet...

Motoriserade, ljud reagerar Star Wars på St Bandai modell, med Arduino.

Tillverkad av Star Wars på St modell från Bandai.Reagerar på ljud och vänder huvudet mot den.Gjord med Arduino Nano, en 3dprinted anpassad del, mikrofoner, micro servo.Detta instructable är gjord att dela de ändringar som krävs för att uppnå sunda re...

BB8 byggde med Lego Star Wars delar... Och ändå moves i slutet av denna handledning

Jag har skickat in denna modell till Lego idéerhttps://Ideas.LEGO.com/projects/127584Om du gillar denna Lego version av BB8, rösta för det här projektet.Logga in med kontot sociala medieroch rösta för det.Tack själv en miljonen!Jag såg "Ett nytt hopp...

Star Wars och Star Trek i Minecraft med hallon sylt Mod

Jag ska förklara hur man a enkelt göra Star Wars och Star Trek (och annan) 3D modeller i Minecraft och (b) flyga ett rymdskepp i Minecraft (eller ens har en annan enhet, som en bat eller en zombie, flyga det!), med hjälp av python exempelskripten ing...

Star Wars Rey kostym med rekvisita

Detta är en Star Wars Rey kostym jag gjort för min dotter, komplett med en massa tillbehör.De tekniker jag använde att göra detta kan lätt skalas för en person av någon storlek.I detta Instructable, har jag delat de flesta relevanta detaljer och anvi...

K'NEX motoriserade gå AT-TE från Star Wars

I denna kompatibel kommer att jag visa dig hur man bygger en K'NEX promenader alla terräng taktiska Enforcer (även känd som AT-TE), från Star Wars-filmer och Clone Wars-serien. Modellen är helt motoriserade och kan gå över flera terräng såsom: Vinyl...

Star Wars Han & Leia bröllopstårta Topper

Jag fick idén att göra en Star Wars tema cake topper när en klient används min skulptur av Yoda för hennes bröllopstårta topper. Jag tycker det är kul att ha bröllop teman och för Star Wars fan par, detta är ett sätt att visa kraften till dina gäster...

LED Star Tree Topper och metoden för att uppnå samma.

En fantastisk stjärna Tree Topper! Under $5. (Tja, kanske som tio om du äger absolut ingenting.)Hej, detta är min första instructable, så Förlåt min damm. Detta är ganska två instructables i en, som det är både processen för att göra den stjärna som...

STAR WARS sänggavel med lysande stjärnor

introduktionJag blev inspirerad att skapa denna dubbel storlek huvudet styrelse eftersom min son är så fast på Star Wars. Han kan inte få nog av den. LED stjärnorna är perfekt för barn som behöver lite extra ljus vid sängdags. Det tar dem bort till e...

Upplysta Betlehem Star tree topper

Hej, internet-vänner! Med semester snart närmar sig (och medel lägre än någonsin) tänkte jag jag skulle visa er hur man gör en upplyst träd 6 pekade stjärna tree topper för mer än $10!Är du redo?Åh, du är inte redo?Okej ska jag vänta...OKEJ NU LETS G...

Spelar imperialistiskt mars från Star Wars på Raspberry Pi med Piezo Summer

Låt oss göra oväsen med Raspberry Pi och en piezo Summer! Denna handledning innehåller steg för steg instruktioner hur man spelar den kejserliga marschen, även känd som Dart Vaders tema, från Star Wars på din Raspberry Pi. Denna version är naturligtv...