Anslutna Sprinkler Controller drivs av AferoHantera ditt sprinklersystem vart du än går!

Det finns en plats i mitt hem där jag fruktar för att beträda. Det är i det främre hörnet i garaget, under två parasoller, en skidstav, två basebollträn och en Häckklipparen. Det är där jag har gå varje gång jag behöver ändra inställningarna på min sprinkler. Jag har inget emot spindelnät och dålig belysning, men vad jag verkligen hatar tvungna att hantera infuriatingly dålig användargränssnittet på handkontrollen. Konstiga rattar, knappar och reglagen som är inte förnuftiga och utan manuell, ditt öde beseglat. Målet för detta projekt är att bli av med den gamla sprinkler controller och lägger ut med hushållens sopor där det hör hemma.

Ut med gammalt och In med det nya!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Anslutna Mousetrap drivs av Afero

Vad är Afero och vad gör de? Afero bygger inbyggda maskinvara, programvara och molntjänster för Sakernas Internet connectivity. Deras nyckelfärdiga, säker kommunikation stack är för framsynt företagare och företag som vill få bättre produkter och tjä...

Parallax BoE-Bot fjärrkontrollen drivs av Afero

Parallax BoE-Bot är en bra plattform för att experimentera med robotteknik, och när jag tänkte på att lägga till en Afero Modulo för att erbjuda fjärrkontroll det kändes som en naturlig parning. BoE-Bot fysisk design skulle göra det enkelt att lägga...

Avlägsen kontrollerade slang ventilen

jag vet inte hur många praktiska tillämpningar finns för denna enhet, men tanken är god och det var en snabb, enkel bygga så jag tänkte jag skulle dela det med andra.Vi har en utomhus katt, och nyligen jag märkte hans matskål var att få tömmas daglig...

Funtendo - en multistick retro controller för din PC

Funtendo är ett helt fristående retro gaming & controller för din dator.Det är kan använda den ursprungliga Nintendo controller, N64 handkontrollen och Wii Classic controller på samma gång!Funtendo är USB powered och innehåller också en flash-enhet s...

Arduino lins Controller - synkroniseras Zoom/fokus med Wii Classic Controller

min Lumix GH2 Micro Four Thirds kamera skjuter inte bara fantastiskt hög definitionen video, men med billiga adaptrar kan jag använda den med äldre manuella objektiv som är billig och ofta mycket hög kvalitet. Jag skjuter en hel del prestanda videor...

En vattning controller som kan användas i hem nätverk

Ett par veckor sedan, jag publicerade en stor liten controller modul som tillhandahålls 6 reläer kan styras från en dator via ett nätverk. Efter att jag publicerat det, måste jag tänka att samma grundkonstruktion, med ett par ändringar kunde tryckas...

Felsökning av MWC flyg Controller MPU6050 HMC5883L

Ingenjörerna av ICStation R & D avdelning införa stegen om felsökning guide för WMC flyg controller i detaljer. Om du har aldrig använda MWC flyg controller, kan du följa dessa sju steg för att installera programvara och maskinvara och sedan börja fe...

OpenSprinkler

OpenSprinkler Pi (OSPi) är en öppen källkod sprinkler / bevattning förlängning styrelse för Raspberry Pi. Det är en enkel och billig lösning att omvandla en Raspberry Pi till en skicklig sprinkler controller med 8 zoner för gräsmatta och trädgård vat...

Gest kontrollerade klockarmband

Detta projekt är en form av bärbar elektronisk gadget som kan vara enkelt användas för personligt bruk samtidigt träna eller annan aktivitet mätning. Detta är ett enkelt, gör det själv projekt som kan göras av vem som helst med intresse för hantverk...

Science Fair Air raketer

"Raketer! Jag vill bygga och testa raketer!"Det är vad min äldsta son sa till mig när vi började diskutera vad han ville göra för sin vetenskap rättvis skolprojekt i år. Under en klass lanseringen förra året hade han märkt att några raketer verk...

Stark drivkraft för DC motorer

IntroduktionHär är en cool borstad DC Motor förare som du kan använda för din stora två hjulförsedda robotic projekt. Första gången jag gjorde detta var för min R2D2 liv storlek replika. Just nu är R2D2 i behov av nya skor, så jag kommer detalj hur m...

Den kompletta guiden till RC elektronik

Hej, mina vänner.Jag har ofta funnit hobby RC elektronik vara av intresse för mina projekt på grund av deras skenbara enkelhet och användarvänlighet. Men tog det mig ett tag att lista ut hur att sätta ihop alla olika komponenter, räkna ut var du kan...

Multi-function överlevnad Solar Gadget på en Budget

Ända sedan jag publicerade min sista instructable, jag blev förvånad över sin brist på popularitet. Jag insåg att jag behövde tänka på en ny sak om jag vill ha en chans att vinna den överlevnad tävling.Jag kom upp med detta. Idén kom bara slumpmässig...

Generator regulator

Det här är en sammanfattning av min Arduino projekt för att ersätta de felaktiga, mekanisk guvernören på en hem generator med en elektronisk version. Detta kanske inte är den klassiska "hur man" artikel men bör ha god information om parametern i...

Litium batteri sol USB / iPhone / Arduino laddare

En av de mest roliga och nyttiga projekt på instructables är att skapa din egen sol USB / iPhone laddare. De är inte alltför svårt att göra, inte heller är delarna alltför dyrt eller svårt att hitta. För det mesta gör de ett ganska bra jobb med att l...

Digital LED blomma

Digital LED blomman använder två vattenflaska landskamper för en disk med 8 pedaler gjord av lysdioder, pedalerna är glasflaskor med lysdioder insvept i trådnät och en knapp i mitten av blommans disk, som ändrar sekvenserna som LED. En Arduino Mini s...

Stjärnklara tak för barn sovrum

när min lilla flicka föddes jag ville göra henne en speciell natt ljus för i hennes rum. Jag gjorde henne en taklampa med blinkande stjärnor. Det består av en anpassad träbit med 100 lysdioder monterade i den. En AVR AT90S8538 micro controller driver...

Med dioder för fläktstyrning.

Detta i alternativ till att använda reostater och chips för styrning av fläkthastighet.Idén till detta kom från http://www.cpemma.co.uk/sdiodes.html nu http://www.pcsilencioso.com/cpemma/sdiodes.html och jag ville förklara det lite mer och bygga någr...

Mobila jorden Rover två - 3,5 G prospektering

om du inte kan utforska månen eller Mars... kan du alltid undersöka ditt grannskap!Det huvudsakliga målet med detta projekt är att ändra en avlägsen kontrollerade fordon och styra den viaInternet Telerobotics med hjälp av mobiltelefoninät (WWAN - Wir...