Ant Repellent '' naturlig '' metod * du behöver bara 10 andraFinns det någonstans myror?

Du hatar detta?

De äter allt?

Var inte orolig.

Jag har så enkel metod för dig.

som du behöver bara 10 andra

Se Steg
Relaterade Ämnen

100% rep nunchakus: du behöver bara ett rep!

med bara en sladd eller rep kan du göra din egen nunchaku! Med denna nunchaku, någon träff kommer att vara mindre smärtsamt, och om du släpper det, du kommer inte att orsaka så mycket oväsen. Kolla mer på NunchakuTutorials.com...

Vem behöver en meteorolog? Mäta luftfuktighet gamla skolan långt, med en sele Psychrometer!

Av någon anledning som du inte lita på dem. Kanske var det alla år av bra väder vrida till översvämningar, eller kanske de "högst tre inches av snö" som förvandlas till tjugo inches. Kanske är det den teknik de använder eller slips de bär varje...

Vad är en VPN och varför jag behöver en?

Med VPN (virtuella privata nätverk) blir mer populärt, folk borde veta vad de är och hur de fungerar, samt några av fördelarna att med hjälp av en. Det är syftet med denna artikel, och jag hoppas det besvarar alla grundläggande frågor du har.Vad är V...

Behöver en Capo för gitarren? Bygga en Cejilla

Efter avslutad anpassade muttern för min cedar kroppen spansk klassisk gitarr, som du kan se här; "Making A ny mutter för gitarren", jag bestämde mig för jag skulle ha lite kul med några ytterligare anpassade arbete och bygga själv en ny capo.Ja...

Vad du behöver inuti en kanin bur

det är bra att veta vad du behöver inuti en kanin burFörst: du behöver en stor bur som mitt, eller du kan köpa eller göra en kanin condo.Steg 1: Matskål 1 matskål (jag satte vitakraft pellets inuti)Steg 2: Ett hö Rack jag har instruktionerna på hur m...

Behöver en ljus? Snabb och enkel artighet LED belysning.

En enkel modern lyx som lyser upp ditt steg när du öppnar dörren så du kan se där du kommer innan du anger din bil. Det stängs även när du stänger dörren. Se handledningen tillsammans med den instructable!Steg 1: Ta bort säkringen för inre kupol ljus...

Wood svarvning 101 - vad du behöver veta för att komma igång på svarven

Wood svarvning kan verka som en gåta för många träarbetare. I själva verket endast en mycket liten andel av träarbetare och beslutsfattare är bekanta med svarven. Jag fick nyligen en liten svarv och jag trodde det skulle vara intressant att gå igenom...

Du behöver inte en bil, bara rätt cykeln.

Flera år sedan jag såg en cykel som en vän hade byggt och insåg att jag ville ha en bara gillar det. Som mig han har små barn och när jag såg honom åka upp på sin cykel, bär hans döttrar i rutan last jag visste att jag behövde en. Jag hade nyligen fl...

Paracord förbestämda vatten flaskhållare (bara dra så mycket som du behöver!)

Jag är säker på att du har sett massor av guider på hur du kan göra ett paracord armband innan. De är dock långsam och trög att nysta upp. Tiden är inte något du har i en nödsituation, att göra dessa design egentligen mer för estetik.Paravival skapad...

Sätta i lite ansträngning nu och senare allt du behöver göra är bara Mcafee förnyelse

Om du är ute i den öppna försöker välja en ny antivirus för din dator, kan det visa sig vara en stor uppgift på grund av det tillgängliga antalet alternativ att välja mellan. Dock denna komplett strävan är verkligen värt ansträngningen av två skäl, f...

10 liv hackar du behöver veta för en bättre sommar!

Här är 10 otroliga tips och tricks du kan använda för att imponera på dina vänner och göra din sommar lite lättare.Jag hade sett bilder på några användbara idéer på internet, men inga videor. Jag gjorde detta i hopp om att alla ni vill njuta av denna...

SLAYER MAGNETISERINGSMASKINER & TESLA SPOLAR allt du behöver veta för att komma igång!

Hej Instructables!Jag började skriva en explination på tesla spolar och slayer kretsar och hur de fungerar i en kommentar på YouTube, och på något sätt det blivit flera hundra rader av djup förklaring av teorin bakom tesla spolar och slayer kretsar.J...

Allt du behöver veta om garvning djurens skinn.

Detta instructable visar dig hur man korrekt kött, salt, och tann ett djurs päls och driffernt sätt att göra det. Om du köper garvning lösningen enligt instruktionerna som bör komma med det innan du följer mig. ledsen för bristen på bilder jag kommer...

Allt du behöver veta om lysdioder

En Light Emitting Diode är en elektronisk apparat som sänder ut ljus när nuvarande passerar genom den. Lysdioder är små, extremt effektiv, ljusa, Billigt, elektroniska komponenter. Människor tror att lysdioder är bara vanliga ljusavgivande komponente...

Någonsin behöver en extra hand för ett projekt? Prova "Lifecasting"

TechShop höll en lifecasting class. Jag hade redan byggt en 3: e hand ur några 2 x 4 - se:Den här gången, trodde jag att jag skulle prova något med några extra "personlighet"--jag hade velat lära sig en annan metod för att göra en 3: e hand ;-)S...

Vill du ha ögonfransförlängning? LIY: Lash-det-själv (salon? vi inte behöver inga stinkande salon...)

Förra veckan åkte jag till fel sida av The Cascades att se min syster Karina på hennes födelsedag. Alltid en vacker flicka, hon såg ännu vackrare än vanligt. Först blev jag lite miffed."Att b! % & *!", tänkte jag, "det är så orättvist!...

Snidade skogsuggla karikatyrer - Uggla du behöver är kärlek

Denna enkla karikatyr av två ugglor i ett vintrigt scen kan göras med några handverktyg och trä brännare.Den är tillverkad av en rektangulär bas trä block som finns på din lokala hantverk butik för under $5.Om du är ny till träsnideri, kan det ta lit...

Behöver skicka något säkert? Hur man bygger en egen låda... för mindre än $100.

Du har förmodligen redan kontaktat ett företag som spjällådan, och är förvånad hur mycket det kostar för att ha något spjällådan för frakt. Sig kostnad mer effektiv och verkligen inte att svårt att göra en egen låda... som är avgörande om du ska åter...

Skapa ett Apple-ID (utan att du behöver ett kreditkort)

I detta instructable vi ska sätta upp ett nytt Apple-ID. Du kan följa dessa anvisningar för att skapa en fri Apple-ID utan att du behöver ett kreditkort. Du kan även följa dessa riktningar för att ställa in ett Apple-ID om du inte har en e-postadress...