Använda Google DNS som DNS-när du använder Google DNS som DNS- så får du mer fart då vanliga DNS.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Använda Google som en Proxy

Google har förbättrat våra liv på alla möjliga sätt, med röst apps, e-post, kartor och så vidare. Men de gör också den mer vardagliga, till exempel Google Translate.Jag har upptäckt att du kan använda Google Translate som ett slags lata mannens proxy...

OscilloPhone: Använda din Smartphone som ett oscilloskop / Signal Generator

OscilloPhone: Använda din Smartphone som ett oscilloskop / Signal Generatorav Loann BOUDIN | 2015Oscilloskop och Signalgeneratorer är två grundläggande elektronik anordningen att skapa och testa elektroniska kretsar. Tyvärr, dessa enheter är mycket e...

Använda Google visualiseringar i Google Sites

Okej, kommer jag att behöva grill Google för att vara så tjock att blockera deras egen produkt...MEN HUR KAN DU GÖRA EN SÅDAN SAK GOOGLE???Anyway, Google visualiseringar är ett bra sätt att göra ganska, officiella och interaktiva diagram.Google Sites...

Hur till använda din videokamera som en webbkamera

om du är lik mig du har en hel del vänner som har flyttat hemifrån, och lever tusentals kilometer bort, eller har du vänner som du gick till universitetet med att alla lever på olika ställen. Jag personligen hatar telefoner och instant messaging men...

Webcam Motion Capture / använda en ficklampa som en mus

detta Instructable visar dig hur du ställer in din webbkamera så att du kan använda en ficklampa som en mus. Detta kommer att fungera bättre på natten men du kan fortfarande göra det under dagen.Steg 1: Vad du behöver:En webbkamera, eventuella webbka...

Använda Google Sketch-Up att planera träbearbetning projekt

En dag jag undrar hur jag kunde enkelt visualisera mått för en tabell utan att dra det på penna och papper (jag är en fruktansvärd konstnär). Sedan snubblade jag över denna fantastiska program som heter Google Sketch-Up. Med skiss-upp kunde jag hitta...

Intro till att använda Google api.

Google påstås inte längre stöder detta api med den senaste versionen av python. Jag gjorde en felrapport, men aldrig hört tillbaka.Förord: Det finns en dator programmeringsspråk som är inriktat på nya utvecklare. Detta språk kallas Python. Det är til...

Använda Googles repo kommando i ditt eget projekt

jag upprätthålla ett projekt som har många git förråd och jag var intresserade av att det upp till använd verktyget repo. Om du är obekant med repo, du kan läsa på det här.I huvudsak repo wraps upp många git förråd till en plats, ungefär som git sub...

Instruktioner för att använda Google dokument i Google Drive

Syftet med denna process är att Visa Collegestudenter och college lärare hur man skapar ett konto på Google. Ett annat syfte med denna process är för studenter och lärare att skapa ett dokument, ladda upp filer, dela filer och dokument och använda fu...

Använda PS3-handkontrollen som PC game controller

På min födelsedag jag fick en bärbar dator och ville sätta en emulator på den. Jag ville använda en handkontroll för det men vill inte spendera pengar på en domänkontrollant, adapter, eller något annat. Så jag bestämde mig att använda min Ps3 dualsho...

Använda din Wii som en Dvd-spelare

för några reson Nintendo beslutade att inte inkludera dvd play-back funktion till wii.Men det är nu möjligt tack vare några fantastiska verk av Team TwiizersDu behöver:En Wii (Duh!)Ett Sd-kortEtt sätt för du Wii att köra HomebrewOm din wii inte är re...

Hur till använda en bild som bakgrund på din Xbox 360

du kan få uttråkad av standardbakgrunden på Xbox 360, eller de andra temana som ingår, så du kanske vill använda din egen bakgrund. I detta Instructable kommer att jag berätta hur du använder en bild som bakgrundsbild på din Xbox 360.Du behöver:Dator...

Använda Google Sketchup: Grundläggande verktyg

Hej, sketchup är inte så komplicerat som du tror det kan vara, försök den ute med gratis nedladdning (jag inte reklam och försöker få dig att ladda ner det för att jag får pengar, jag gör detta eftersom jag tycker det är ett mycket roligt program som...

Använda torkade kalebasser som vaser för torkat gräs

ta färger och strukturer av hösten inomhus med ett sortiment av torkat gräs i en torkad, hårt skal kalebass. Torkade eller oäkta blommor skulle fungera lika bra men jag nöja med vad jag har, de riktiga sakerna.De verktyg som används kan vara enkla ha...

Använda ATmega328 Chip som en lagringsenhet och lagra Text och bilder i det

Hej alla! I detta instructable, jag ska visa dig hur du lagra text och bilder i ett litet ATmega328P chip. Låter komma igång!Denna artikel finns också på Jordan's Lab Notebook!Steg 1: Saker som behövs Saker som behövs:-Arduino Uno-ATmega Chips (valfr...

Använda ogräs som en fri, välsmakande och hälsosam sallad

Många människor ser numera ogräs som onyttiga växter som de behöver för att utrota. Men inte alla ogräs är "dålig" och många av dem är även ganska goda.I detta instructable får du veta och lära sig att skörda massor av olika ogräs & vilda vä...

Hur till använda Google Chrome på Raspberry Pi 2

Idag, ska jag visa dig hur du använder Google Chrome webbläsare arbetar på Raspberry Pi 2. Jag läste detta ämne på Raspberry Pi forum. När du kör din Raspberry Pi 2 med laddade Noobs ingår Raspbian Jessie, kan du skriva koderna skrivs på andra steget...

Använda android mobiltelefon som webcam gratis

Hej alla detta är min första instructable, så behaga bli slag till mig och kommentera gärna på hur jag kan göra detta instructable bättreI detta instructable jag kommer att berätta hur man ställer in och använder Android-telefonen som en webbkamera.f...

Det säkra sättet att använda en bilnyckel som en försvar/attack fredsbevarande redskapen

detta kan låta en smula tokig, men i Johannesburg, Sydafrika, där jag bor, är det ganska viktigt att veta hur man försvara dig. Joburg är hem för bil kapningen. Disciplinen var uppfunnet här.När chatten vänder sig till självförsvar (och, öh, det gör...