Apple Pi med kanel rulla skorpajag såg denna idé för en kanel rulla pajskalet på internet. Deras paj var en söt potatis men jag tänkte att det skulle fungera för apple också så här du går.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Apple Bundt med kanel päron fylla

detta är ett recept som jag kom upp med ett par år sedan. Väger in på 7.45 pounds denna äppelkaka invallningar är det bästa du någonsin har. Det är perfekt för en cool höst kväll. Koppla ihop bara den med lite varm äppelcider och du har ett perfekt s...

Kryddad Apple Cider med Rom

Hej alla. Detta är min version av en läcker varm dryck med lite extra av något bra. Jag ville göra min äppelcider med all den godhet som naturen hade att erbjuda, som färska apelsiner och färsk ingefära.1. två quart flaska apple juice från koncentrat...

Kanel rulla Frappuccino recept

Jag älskar provar olika frappuccino recept och ungefär ett år sedan jag såg denna kanel rulla en på Starbucks hemligheten Menu. Jag beställde den och det var bra, men jag visste att jag skulle vilja göra det hemma. Så snart jag kom över en kanel Tora...

Kanel rulle-Muffins

Dessa kanel rullar är bakade i muffin bricka således barnen kallar dem kanel rulle-muffins lol de bäst serveras varm.Steg 1: Deg och fyllning För degen:1/4 kopp (4 msk) vattenen skvätt salt1/4 kopp (4 msk) vitt socker1 (.25 uns eller 1 msk) paketet o...

Pryd med slingor-rulla hacka

Super obekvämt sätt att bläddra men webben med galopperande fingrar på tyg knappar. (Leende)Scrollhjulet inuti min mus är en mycket enkel men lysande mekanism som i princip skjuter två knappar i följd varje gång jag rulla det fwd en klickar. Följden...

Låg Carb "" Risgrynsgröt med kanel & kardemumma

Vill äta mer grönsaker eller bara vill ha en läcker Risgrynsgröt med kanel och kardemumma utan kolhydrater eller kalorier? Kolla in detta recept lowcarb Risgrynsgröt och göra det på mindre än 20 min....

Strawberry Ambrosia Nachos med kanel Tortilla Chips

detta recept för enkel, fruktig Dessert Nachos var offer för en choklad överfall. Innan jag visste vad som hände, fanns mini choklad chips och en ström av fudgey choklad sirap överallt.Vad kan jag göra??? Jag åt hela.Vad ska du göra? ;-DAmbrosia ingr...

Kanel rulla smörgås

detta roliga twist på en grillad ostsmörgås, använder en kanel socker fyllning istället för ost, fyllda mellan två bitar av bröd, stekt och toppad med en virvel av isbildning! Enkel, lätt och läcker. För mer kul recept, besök oss på DollhouseBakeShop...

Hur till backningen och restaurera din Apple-enhet med ICloud med hjälp av en dator

Support: http://amazon.techstevehd.comHanterar du Apple id @ https://appleid.apple.com/Hej killar, i den här videon visar jag måste du använda din dator för att säkerhetskopiera och återställa dina apple-enheter använder iCloud, WiFi är nödvändigt. M...

Hur till backningen och restaurera din Apple-enhet med ITunes

I den här videon kommer jag visa dig hur man sparar en fullständig kopia av dina apple-enheter med hjälp av iTunes manuell säkerhetskopiering istället för att använda icloud.iTunes ladda ner: http://bit.ly/149Ql0pCloud login: http://bit.ly/1HY2oui...

Memom's äppelpaj med enkel DIY skorpa

detta är det gamla hederliga äppelpaj receptet vår mormor, som vi kallar Memom, har använt i århundraden (inte berätta för henne jag sagt). Det är enkelt och den flagnande skorpan är lätt nog att även min löjligt systerdotter kan göra det. Frossa i f...

2 pi R kvadrat (Apple Pear pajer i Cheddar skorpa)

gillar du äpplen och päron? Gillar du ost? Varför inte blanda dem tillsammans i en dessert så häftigt det har en egen dag?För att hedra Pi Day 2012 har jag skapat Apple Pear Pie(s) i Cheddar skorpa. Folk, träffa 2 Pi R kvadrat!(Recept anpassad från C...

Kanel rulla Crusted valnöt Cream Pie

är det frukost? Är det dessert? Jag kan inte säga, men det är gott.Denna skorpa är fantastiskt! Sedan kanel rullar skärs så tunn och pressade i paj formen skapar de en karamell som kola smak med ett segt men ändå mjuka konsistens. Och någon grädde pa...

Jacobs kanel rulla Pizza

skorpadin favorit pizza eller bröd deg receptSåsKanelsmörSugarPåläggnötterrasinschoklad, chipskokosflingorSteg 1: Degen Göra din favorit deg för skorpan och rulla in i en cirkel.Jag använde min mammas pizza deg recept.5 koppar hela vetemjölPaketet jä...

Kanel rulla Cupcakes

okej du vi kan göra detta på ett enkelt sätt eller den hårda vägen, du väljer. För mig jag har gjort det både beror bara på hur mycket tid jag har. Som du förväntar dig att göra dem från början alltid smakar bättre och att föredra. Detta är en stor h...

Färsk frukt Tart med mandel Graham skorpa

Med sommaren snart slut, nu är ett samtal för en sista hyllning till denna säsonger frukter. Detta är ett recept för en frukt tårta som består av en skarp mandel graham skorpa och en dekadent vanilj konditorivaror grädde. Toppen kommer färsk frukt oc...

Hemgjord Churros med kanel

Churros är typiska spanska dessert som kan köpas och njöt allaöver hela Spanien. Om du inte hittar dem i cafeterior, hittar du stånd som säljer dem på gatorna, under fiestas eller i speciella butiker kallas Churrería. De är bäst serveras varm med en...

Kött-fyllda Hand pajer med en Vodka skorpa

Dessa köttpajer är så bra! Het ur ugnen, med en köttig, uppkäftig fyllning, i en flagnande, gyllene skorpa, eller direkt från kylen för ett snabbt mellanmål eller lunch, de är goda både sätt!Jag gör dem vegetariska med soja marken rund (eller TVP), m...

Mjuk Pumpkin Pretzels med kanel socker!

Min flickvän älskar att baka, och jag älskar att hjälpa (särskilt med den äta delen.) Tillsammans beslöt vi att göra en instructable för en av våra favorit Halloween snacks. Delicious, värma, kanel och socker pumpa pretzels är kul att göra på en kall...