Aprilskämt lura skämt! (Göra falska skit)Tänka sig detta: det är på natten och dina syskon/make/maka bara om går till sängs. Dra tillbaka täcket och få. Känslan något squishy, nästan varmt. Utseende och se en hög med bajs. VÄNLIGEN RÖSTA PÅ MIG I APRIL FOOLS TÄVLING!
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör Fake huvuden

Hey, alla, och Välkommen till tekniska blogg för Indy Mogul Episode #14 (falska heads). Detta bygga var mycket roligt och jag hoppas att ni uppskattar avsnittet. Skicka in din falska huvudet videor och kom ihåg att du kan skicka in dina projektidéer...

Vetenskapen om kex

Smör eller förkortning? Mjölk eller kärnmjölk? Vad är den verkliga nyckeln till avflagning? Detta är de frågor som pesten kex beslutsfattare överallt, och de är de frågor som jag har satt ut, under de senaste 13 månaderna, att besvara en gång för all...

Fake skit

göra falska skit som är ätliga och smakar bra i bara 6 minuter eller mindre!Steg 1: material Helt enkelt jordnötssmör och choklad sirap + köksredskapSteg 2: göra Få 2 skedar av pb. Tillsätt sirap på toppen. Blanda mikrovågsugn 39-45 sekunder. Blanda...

Aprilskämt: knep en nära vän

Ja, massor av människor har en vän som de berätta massor av saker, bland annat som de gillar. Så du kan lätt lura att vän med denna April fools skämt, genom att låta dem tror du som någon du verkligen skulle inte.Detta är min första instructable.Steg...

Aprilskämt skämt: smältande popsicle Papperspress

i detta instructable jag kommer att lära dig hur man gör en smältande popsicle Papperspress.Detta är en stor upptåg att dra människor till och med den 1 april kommer inte ser här en som kommer.Setup är ganska lätt. Även om din kollega är bort bara sä...

Falska "Fel" knep

nu innan jag börjar det finns vissa människor som gjort en instructable om samma trick men de bara inte förklara det bra... så jag kommer att göra en fel trick så du kan lura någon du villinnan jag börjar vill jag påpeka att jag gjort detta trick med...

Hur man gör en ofarlig falska Virus meddelande

Detta är en enkel handledning för ett harmlöst virus meddelande spratt för April Fools eller bara på din vän och om din lata använda min färdiga en.Steg 1: För det första öppna ett nytt anteckningsblockGör detta genom att gå in på startSteg 2: Kopier...

Identifiera falska SD-kort och USB-minnen

Uppdatering 13/04/2015: redigerad steg 4 och extra info om min missöde med en 64GB kortDu kanske undrar om de är värt pengarna med Ebay, Amazon och även lokala butiker som erbjuder SD-kort och USB-minnen till fyndpriser.Jag har SD-kort från 512mb til...

Falsk-botten godis hink

lura dig att mer behandlar med denna glidande-panelen falsk-botten godis hink!Detta är en extremt lågteknologiska sätt att dölja hur mycket godis du redan fått på dina rundor och uppmuntra synd och större generositet från godis-givare.Steg 1: leveran...

Hur att lura dina vänner att tro Nether i Minecraft Pe

dag ska jag visa dig hur man lura dina vänner i minecraft med "nedre" portalenSteg 1: Att göra portalen Först göra nether portalen om du inte vet hur man gör den nether portal jag kommer att sätta det i kommentarerna.Steg 2: Lila grejer Nu sätta...

Giant falska Vacuum Tube

jag hittade denna stor glaskupa, eller kupolen vid en sparsamhet butik säljs för en dollar, och den minut som jag såg det jag visste att jag ville göra en monster fake vakuumrör.Jag använde E-tråd för att göra upp elementet glödande katod. Jag är säk...

Falska bajs skämt alla ätliga!

göra falska bajs ur jordnötssmör och matlagning malasus. båda är ätliga så gärna äta något, (det smakar mycket illa om)!Steg 1: penut smör först sätta lite penut smör i en skål och stilr att göra det ser ut som någon öh, gjorde det den hårda vägen (o...

Hur man gör en (ofarliga) falska virus.

Virus är livsfarlig, oftast... Men vi ska göra ett harmlöst virus som kan användas för att lura dina vänner!Steg 1: Öppna anteckningsbokenHögerklicka, och sedan gå till nya --> textdokumentSteg 2: kodSkriv denna kod första-X = MsgBox ("meddelande...

Bug fiske lura

i detta "vänners kompatibla kommer jag visa dig hur man gör en bra fungerande fiske lockbete i skepnad av en bugg, som lockar en 10 till 20 pund fisk, i genomsnitt... Det är väl värt tiden att göra det och du kommer definitivt rulle i den stora en!UP...

DIY Cedar fiske lura

detta drag kan göras i under en timme (inte räkna tavlan processen) och för om priset på en bit av cedar tändved. Varning: knivar och Drillborrpressar ska inte tas lättvindigt. De kan vara farliga.Steg 1: ceder Få din tändved.Steg 2: dra Dra konturer...

Handgjorda fiske lura

jag har velat prova på carving ett lockbete för ett tag nu, så när jag fick möjlighet att jag var tvungen att prova. Det visade sig ännu bättre än jag trodde det skulle. Nu jag började snida detta med en exacto kniv, och jag vet att ditt tänkande är...

Cigar box högtalare med falsk botten

jag var uttråkad en dag och gick ner till min källare till rummet där min familj håller alla hantverk saker. Jag märkte detta cigarrlåda i hörnet och beslutat att göra en högtalare.Steg 1: krav För detta projekt behöver du:Koppartråd (några längder)H...

Falsk botten trälåda

i detta Instructable jag kommer att visa dig hur man konstruerar en hemlig låda med nästa till ingenting.Saker du behöver:TrälådaNågot att döljaKändeKartongSax/rakbladGemLimSteg 1: Hitta en lådaFör detta steg tog jag en skräp låda jag hade satt på en...

Nattduksbord falsk botten låda och hemliga fack

Nöden är uppfinningarnas moder! Våra hyresvärdar har hela vår byggnad åter ledas och det betyder att vi har grupper av arbetare peta runt vår lägenhet i nästa månad eller så. När du vet främlingar kommer att vara gräva genom ditt skåp, är det ganska...