ARBETANDE dolda Axe kan säkerFölj detta en stor gömd plats ingen kommer någonsin att leta efter något.

När du kommer att ha en yxa kan säkra att fortfarande funktioner och du kan alltid byta ut för en annan lukt när det tar slut.

Jag hoppas du njuter denna Instructable kommer tillbaka för fler saker.

Kolla dessa platser för andra saker jag gör:

DivisibleMetalWorks bloggare Här är mer personlig av vad jag gör.

DivisibleMetalWorks Facebook Här är bara projekt jag gör.

Se Steg
Relaterade Ämnen

AXE kan säker

en lätt att göra kan kassaskåp som enkelt kan du dölja saker.Steg 1: material: Behöver du bara tre material-En tom kan AXE-Ett rakblad-Något att döljaSteg 2: Komma igång Försiktigt dra bort den övre delen av AXE kan med handen och ställ det åt sidan...

Axe kan spis

med detta lite spis kan du laga nästan vad som helst nästan var som helst. Dess verkligen perfekt för camping. Om din trött på att frysa torkade camping mat du kan smälla en stekpanna på toppen och koka upp några gryta men det kan ta ett tag. Med den...

En lömsk Soda kan säker

här är en enkel instructable som kan förhindra familjemedlemmar kommer in i ditt rum och tar dina värdesaker. Soda kan safe är ett smart men säkert sätt att förvirra mötande vänliga marauders.Steg 1: Lista Du behöver...1. Burköppnare2. en läsk kan (P...

Axe kan säkra (bred öppning)

hur man gör en säker ur en yxa kan.Steg 1: Vad du behöver BorrmaskinBorrLiten filCenter punchStor fil (valfritt)SkyddsglasögonHacka sågHammareOch eltejp inte bildenSteg 2: Få det säkert (att skära) Håll ner med tape, gummiband, yngre bror, avtryckare...

AXE bullet säker / plånbok (lagring)

jag kommer att lära dig hur man gör en super hemliga plånbok / eller säkerDu behöver:.Empty axe kulasax eller razortångSteg 1: axe kula Först måste du få axe kula på store.När du har det behöver du Bänd upp mössor (alla svart de)När du gjort som gör...

Dolda Wall Outlet säker

detta instructable visar dig hur man gör ett enkelt och roligt vägguttag säker. Vägguttaget säker ser ut precis som en vanlig väggplatta outlet men kan användas till att förvara dina värdesaker i väggen. Det kan spara en hel del saker saker till 6,5"...

Avledning kassaskåp / kan säker

här är hur man gör en skenmanöver säkert att butik/Dölj små värdesaker eller kontanter.Denna version har en skruv-off botten, så att hela kan plockas upp utan att falla isär och gips gör det jämförbar vikt att dess ursprungliga innehåll att lura dem...

Pringles kan säker

för en vänner födelsedag jag gjorde honom en pringles kan säkra. Du i princip klippa botten ur en pringles kan, sätta på en plattform med ett par inches från botten, sätta någon typ av lagring anordning på botten locket och få längst ned på. Du kan f...

Rakning kan säker (som fortfarande skjuter skum!)

Detta är något jag har velat göra ända sedan jag såg Jurassic Park sätt 1993.Jag menar, som inte behöver en plats att gömma sin orättfångna dinosaurie embryon?Jag vet att jag gör, det är säkert.Så jag fick äntligen runt för att göra kan min egen rakn...

Soda kan säker

Var exakt är det bästa stället att dölja något? I rutan under din säng? En cigarrlåda i garaget? Nej, är den bästa platsen där de aldrig skulle se, kylen! Denna fiffiga lagring behållare är gjorda av två burkar läsk, och när du är klar med tålamod, r...

Assassin's Creed dolda blad - funktionella Prop!

I detta Instructable kommer jag att lära dig hur man bygger en arbetande kopia av dolda bladet från Assassin's Creed-spelserien. Inte skrämmas av antalet steg inblandade, detta är ett roligt projekt som bör bara ta dig några dagar i din verkstad och...

Göra arbetar Assassins Creed replika dolda bladet (mycket lätt)

Hej killar och tjejer,Detta är min första steg för steg instructable så om jag gör några misstag, vänligen ta hänsyn min betydande oerfarenhet skriftligen instructables.Detta är en Assassins creed inspirerade dolda blad som bärs av mördarna på handle...

Hur man gör en Super hemlig säker - för mindre än $3

i detta projekt får du lära dig hur man gör en super hemlig säker att ingen kommer att erkänna, även om de tittar rakt på den.Jag gjorde en reservdelslista för detta projekt som du kan få gratisFör andra projekt videor, kolla in: http://www.thekingof...

Hur man gör en eldkastare ur en yxa kan

detta instructable kommer att visa dig hur jag gjorde en flamethower för mycket billig och den bara tog jag ca 5 minuter att göra! Varning: Jag är inte hållas responsoble för sakskador eller personskador orsakade av försöker göra detta!Steg 1: Materi...

Fickformat "Air" osol kan

har några små tomma sprayflaskor ligger runt ditt hus, men inte vill slänga dem?Tja, är här några goda nyheter! Jag ska visa dig hur du konverterar det till en påfyllningsbara "Air"-osol kan (bokstavligen - den använder tryckluft) så du kan anvä...

Skapa en dold Partition på USB Flash Drive som håller även efter formatering

jag har en hel del av viktiga filer som jag bär på min USB Flash Drive.I inte vill att andra människor att se dessa filer om jag ger dem min USB Flash Drive.So startade jag zippa de viktiga filerna med ett lösenord. Några nyfikna vänner ville veta va...

Vin kork dolda fack

detta projekt är enkel och tar ungefär en halvtimme. Några verktyg för konstruktion är följande:-Kraftig fällkniv-Plocka verktyg av något slag, antingen en liten platt huvud skruvmejsel (kommer att användas att urholka i cork)-Bit av små slangar, jag...

FÖRHANDSVISNING! SPAS 12 med arbetande pump och vik-stånd lager

Whats up killar, Ben byggare här med en av mina finaste, en fullt fungerande spas 12! : D i'ts var ett tag sedan jag har lagt upp ibles, men detta är min senaste och kanske bästa instructable jag kunde ha möjligen någonsin bygga eller möjligen kunde...

Dolda shanken

detta är en dold skaft kan du enkelt göra för överlevande attacker eller (om du behöver) att göra en fälla för att fånga små spel.Steg 1: Förbered pennan Använd tång. Ta bort bläck från toppen.Steg 2: avsluta Ta din skuer och klistra in den i din pen...