Arc reactor foto sammanställningbilder här är alla färdiga bilder på min arc reaktorer.

Vill se mer sånt här. Tja... Vad väntar efter klickar du på knappen subscribe(follow).

Relaterade Ämnen

Arc Reactor

här är mitt första försök på att göra en iron man arc Reactor.Steg 1: att göra några grova skisser Här jag gör några grova ritningar att lista ut hur jag vill ha saker att titta. Jag hittade några referens bilder från webben för att hjälpa mig.Steg 2...

Arc Reactor: First Generation Designs

These are my own custom designs based off of the first gen arc reactor from Iron Man. Även om inte jag ännu helt dela dessa med världen ännu, kan jag ge dig en ganska bra uppfattning om hur du gör din egen! Med tanke på att du är intuitivt och kreati...

CR-Tutorials-Iron Man Arc Reactor Prop

Adam's tutorial på en Iron Man Arc Reactor PropBesök vår hemsida CRTutorials.co.nrMusik från Flashkit.com/loopsVänligen prenumerera, lägga till oss som vänner, berätta för en vän, lämna en kommentar, Betygsätt detta video och håll å tittar...

Iron Man Arc Reactor Video tutorial, DIY bärbar

uppdaterad: Jag gjorde en annan bågreaktorn och en mycket detaljerad handledning på youtube.Här är några anvisningar som hjälper dig att bygga Tony Stark bågreaktorn från Iron Man filmen. Jag läst / sett en hel del andra DIY bågreaktorn tutorials och...

Glass och Popsicles - hemgjord sammanställning

I sådana varmt väder i de flesta länder, hitta något att uppdatera blir en daglig sak, det är säkert. När du endast dricker iste eller läsk till friska upp för flera i veckan, inte bara blir det tråkigt men skadliga alltför. Det är därför det finns p...

Hur man bygger en arc reactor mark 1 stil

HIOK låter komma igång,Info:Jag spenderar 3 dag bygga denna bågreaktorn... Ja inte hela dagen, jag gjorde detta under veckan på min fritid efter jobbet, jag arbetar i en järnaffär och snubblade på en "hur man gör en arc reactor tutorial" video f...

Lätt IronMan Arc Reactor halsband

Idag kommer jag visa dig hur man gör en lätt IronMan arc reactor halsband ur en DVD drive motor och en blå LED.Steg 1: Verktyg och delar De verktyg och delar du behöver är:DVD motorLång bit trådTill små neodymiummagneterWire stripersTångVarm limpisto...

Iron Man Arc Reactor + hjälm (hink)

Im går att vara iron man för halloween och detta är min arc reactor och hink hjälm. Dess ingenting alltför komplicerat....

Hur man bygger en Arc Reactor Mark VI

denna tutorial ska show dig hur man bygger en Mark VI arc reactor prop. Detta prop kommer också att kunna passa inuti en anpassad Iron man kostym. Specifikationer för som kommer att införas vid ett senare tillfälle.Steg 1: Material och verktyg som kr...

Sammanställning-en Knex Ball maskin

Det här är min nyaste och största ball maskin-sammanställning! Har 2 hissar (en kedja och en roterande ball maskin) och 5 banor, två av vilka övergång samtidigt för en ras. Håll ögonen öppna 'till slutet för en awesome översikt!https://www.youtube.co...

Knex Ball maskin sammanställning förhandsgranska

Detta är en förhandsvisning för min sjunde Ball maskin, sammanställning. Inte mycket annat att säga. Det har 2 hissar och 5 banor, varav 2 kommer att släppa på samma gång och 2 bollar kommer att tävla på mikro-och dalbana spår. Bör göras i slutet av...

Arc Reactor Mk.VI - billigt men effektivt!

Detta är hur man gör en mycket billig ($13) bågreaktorn från Iron Man 2 av hushållens material du förmodligen har i ditt skafferi (utom lysdioderna, såvida du inte har en awesome skafferi!). Det bör ta dig ungefär en timme, alla berättade.Två anteckn...

Arc Reactor ljus

här kommer vi att göra en ljus med hjälp av 3D-utskrifter. Ljuset kommer att baseras bort av Iron Man bågreaktorn.Steg 1: Samla material Material inkluderar:Onshape (för utformning av ljuset)-Onshape hemsida eller app fungerarArduino (för att driva l...

Markerar jag Arc Reactor Prop

Hej alla!Tack för att kolla mitt försök att återskapa märket jag bågreaktorn från Iron Man. Jag hade mycket roligt att bygga detta (så mycket, att jag gjort två), och förhoppningsvis som kommer över här. Jag har delat upp stegen av vilken del som gör...

Infinity spegel Arc Reactor Prop

film inte helt korrekt.Detta är en arc reactor prop jag gjorde, (andra försök) som har en infinity spegel i centrumDrivs av en mobil battery(Li-ion) och använder ~ 320ma totalt.Inte lika tunna som några andra modeller....

Min ritning sammanställning #1

Bara en liten sammanställning av några nya ritningar till mig...Steg 1: Ruth (från Bibeln)https://www.BibleGateway.com/passage/?search=Ruth+...Stor bok i Bibeln! DSteg 2: Psycho jätte Starscream möter en Random AutobotStarscream har blivit en jätte!...

Helgen projektet sammanställning

detta är en sammanställning av många idéer för camping, kylning i din bakgård, och otaliga andraSteg 1: Gör en hängmatta A täcker några paracord tejp, vad kunde gå fel??? Det ser inte bra men det är verkligen comfySteg 2: Photoshop en boktitel Well.....

Mk.1 Arc Reactor replika

detta inlägg dokumenterar mitt första försök att bygga bågreaktorn från Iron Man filmer. Detta är specifikt, MK1 bågreaktorn, en som Tony Stark gör i grottan i den första filmen. Av alla de olika versionerna av Arc reaktorerna i fyra filmer är här mi...

Iron man 2 Arc reactor VI

nyligen har jag varit re arbetar min första iron man bågreaktorn stream linje produktionstiden etc. jag beslutat att ta en titt på att göra bågreaktorn från den andra filmen. så detta är hur jag gick om att göra min Iron man 2 bågreaktorn.Steg 1: Ver...