Arduino hem Automation utlopp BoxDESS GJORT! KOLLA IN VIDEON I DET SISTA STEGET!

Så i min lägenhet vi ska ha en växlade utlopp så att du kan tända ett ljus så snart du anger lägenheten. Jag har kunnat hitta nämnda utlopp. Så jag tänkte att jag äntligen skulle hitta en "permanent" användning för min Arduino eftersom det har suttit i dess boxed oanvända i månader.

Så jag bestämde mig för skulle jag utnyttja min Arduino och använda den för att skapa en webserver och webbplats för Arduino att servera som skulle styra upp till 8 butiker. Jag beslutade att använda och ammo kan för hållbarhet och bärbarhet också.

-------------------------DISCLAIMER-----------------------------------

JAG TAR INGET ANSVAR FÖR DIG ZAPPA SKITEN UR DIG

DU BEHANDLAR 120V OCH POTENTIELLT DÖDLIGA STRÖMSTYRKOR.

VAR FÖRSIKTIG

Verktyg som behövs för

Inverkan drivrutin

Borr

Dremel med skärande hjul

Förnödenheter som behövs:

(priserna är per varje objekt)


1 x.30 cal Ammo kan ($9,99)

1 x 8 relä Sainsmart modul ($15.00)

1 x Arduino Uno Rev 2 (jag hade redan en, men de kostar runt $30)

1 x Seeduino Ethernet Shield ($29,99) [detta har en Wiznet 200 marker och du behöver en modifierad Ethernet-bibliotek för att få det att fungera]

1 x 6 Bay Kopplingsplint ($2,99)

1 x Cat5 kabel (jag köpte min medan jag arbetade på Best Buy ett tag sedan, men faktiska kostnaden är $12.99)

1 x USB B till A kabel (hade detta för evigt) [för på gå programmering och makt till Arduino. Min trådlösa router har en USB-port så jag använder att driva Arduino]

4 x 15 Amp försäljningsställen ($2.19)

[jag gillar dessa eftersom de är fyrkantiga och kommer i grå, så de ser bättre sticker ut från rutan]

http://www.homedepot.com/p/Leviton-Decora-15-amp-D...

1 x kort längd 1/4" OD gummislang ($ pris inte är tillgängliga, inte har köpt det ännu)

[Använd för cutout för alla kablar]

Div. 14 Gauge strandsatta tråd i rött, vitt och grönt ($ pris inte tillgängliga, har inte köpt det ännu)

14 gauge holkar ($ pris inte är tillgängliga, inte har köpt det ännu)

14 gauge gaffel klackarna ($ pris inte är tillgängliga, inte har köpt det ännu)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hem Automation med Amazon Echo röststyrning

Förra månaden, släppt Amazon eko - en liten cylinder kan kraftfulla röst erkännanden.Eko själv är stängd källkod. Men när du räkna ut ECHO: s hemligheter, blir det ett otroligt kraftfullt verktyg för röststyrning, så att du kan styra allt i ditt hem...

Billiga hem Automation med trådlös utlopp moduler

det är den tiden på året igen, när butikerna är fulla av juldekorationer och tillbehör. Julen kan vara månader bort ännu, men aldrig underskatta kraften i hacking säsongsbetonade semester tillbehör, ett tillbehör i synnerhet är otroligt användbara år...

DIY Android hem Automation Box

Här är en liten Visa och berätta för min Android kontrollerade hemautomation box. Det är en liten förlängning låda som kontrolleras av en Android smartphone. Du kan aktivera de enskilda försäljningsställen genom att trycka på en knapp från app eller...

Hem Automation DIY projekt med hjälp av Arduino UNO & Ethernet Shield

"Det huvudsakliga målet med detta projekt är att hur du kan styra hemelektronik som TV, fläkt, tube light eller något med hjälp av din dator eller bärbara enhet"Hjärtat i detta projekt är Ethernet shield och definitivt hjärnan med detta projekt...

Hem Automation (eller Robot Butler kallas Geoffrey) - iPhone kontrollerade, arduino baserat

att kunna styra allt från fickan har länge varit en dröm som delas av många. Tidigare har vi universella fjärrkontroller som kan styra både vår TV och radio, då vi hade trådlös vägguttag. Både bra saker, men hur troligt är det att du kommer att bära...

Hem Automation panna projekt

Syftet med detta projekt är att hantera följande automatiseringsscenarier i mitt hus:Fjärr kontroll för utomhustemperaturen.Remote kontrollera temperaturen inomhus & luftfuktighet.Remote control gaspanna (på / av).Automatisk kontroll/switch mellan so...

Hem Automation/säkerhet prototyp

Jag har spelat med micro-styrenheter för ganska lång och sedan jag mina vänner frågade mig att ta upp detta projekt och jag var lite nervös för att arbeta med individuella hemautomation moduler är relativt lättare än att bygga en allt-i-ett hem autom...

Arduino hem energi monitor sköld

även om produkterna blir mer tillgängliga för att övervaka ditt hem strömförbrukning, jag är en av de där idioterna som inte kan lämna tillräckligt bra ensam och som hellre vill punga ut $100 och timmar av min tid för att spara $20 och lära sig något...

DIY hacka din egen hem Automation System

Ett hem automationssystem bör kunna slå på/av apparater som lampor, fläktar, entertainment system, etc. Ett system som är trådlös ännu oberoende från Internet, men viktigast, DIY och öppen eftersom jag vill förstå hur det fungerar.Varför nytt uppfinn...

Hem Automation och säkerhet med 1Sheeld

Detta är en home automation och säkerhet system med 1Sheeld, projektet fungerar som följande:när användaren når dörren till hans hem en pir-sensor kommer att känna honom så en ledde slås på och sedan han har att säga ett specifikt lösenord till kan k...

Arduino säkerhet relä Box med vägguttaget

Ett relä är en elektriskt manövrerade växel. Många reläer använda en elektromagnet att mekaniskt driva växeln och tillhandahålla elektrisk isolering mellan två kretsar. I detta projekt finns det inget verkligt behov av att isolera en krets från den a...

Arduino rum automation! [BLUETOOTH/LJUD/FJÄRRSTYRDA]

Förvandla alla rum digital! med hjälp av "BlackBoxen" styra elektroniska enheter från en långt med en fjärrkontroll, en telefon eller ens en klapp. Det finns tusentals möjligheter att göra denna sak funktion på din egen vilja. Med hjälp av vissa...

Start hem Automation: Webbserver W7500

Jag kommer att presentera WIZwiki-W7500Det är skapa genom WIZnet och använda gränssnitt för att göra Web-Server.Du gör möjligt att Smart Home Automation till med detta projektnedan beskrivning är WIZwiki-W7500 plattform införa.ÖversiktWIZnet WIZwiki...

Arduino hem basket Hoop poäng Detection System aka ScoreKeeper

Min lillasyster och jag hittade denna inomhus basket hoop (bilden ovan) på en container för några veckor sedan. Vi kom hem från kyrkan precis som två personer lossning det från sin lastbil. Vi beslutade att ta tag i det, tillsammans med tabellen air...

Hem Automation hallon och Phidgets del 3

Detta är den tredje artikeln i Home automation med Phidgets och hallon.I tidigare artiklar såg vi hur du interagerar med den digitala utgångar och digitala ingångar.Nu ska vi se hur man läser värdena för vissa sensorer direkt på din smartphone eller...

Arduino Knock-Knock Treasure Box

Detta är min första Arduino projekt och Instructable. Jag gjorde det för min tre unga barnbarn som har haft det mycket. Jag köpte lådan från Jo-Ann tyg och hantverk butik och installerade ett Arduino. Jag lägga godis i rutan och programmet en hemlig...

Arduino Home automation

detta är en relativt enkel styrenhet för styrning av utrustning i ditt hem.Just nu styr jag min centralvärme, säkerhet och belysning.Genom att skicka kommandon från min hemdator.Min homeeasy centralvärme controller hacka.Jag kan också logga in distan...

Arduino 12-mode Blue Box - introduktion

FIRMWAREUPPDATERING! -10/2/2015 - se sista steget för DetaljerPresenteras här är en Arduino-baserad "Blå Box". Det producerar "traditionella" Blue Box 2600 Hz tonen och MF (Multi frequency) toner, men inte mycket mer! Det producerar oc...

Hem Automation Tweets

gissa vad! Intel har nu tagit ett steg närmare att automatisera ditt hus.Edison ger ut värdena på intensiteten av ljuset i rum där det är installerat och laddar upp det på twitter. När tweeting ljus status, anges också värdet av fotomotstånd. Detta g...