Arduino markens fukt SensorRedigera ***

Använd gärna motstånd när du ansluter lysdioderna till din Arduino!

Redigera ***

I detta instructable jag visar dig hur du ansluter till en Arduino Nano och en fukt sensor. Informationen kommer då att visas med 5 lysdioder. Detta är mycket lätt bygga och jag skulle klassificera det som ett projekt för nybörjare.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Arduino - LCD 1602A automatisk växten vattnas System med markens fukt sensor

Hej världen! Fick idag jag en ny guld belagda markens fukt sensor för min hemsida och jag ville testa det naturligtvis denna sensor är lite bättre då vanliga på marknaden och de tidigare som jag använde, sensorn är belagda med guld som gör dem senast...

Raspberry Pi marken fukt Sensor

Jordbruk förbrukar mellan 80-90% av allt sötvatten i USA. Ett enkelt sätt att spara vatten inom jordbrukssektorn är att installera en jord fukt sensor. Markens fukt sensorer mäter mängden vatten i marken för att upprätthålla konsekvent och idealiska...

Arduino LCD markens fukt sensor

Vad vi ska göra är en Arduino fukt sensor med YL-69 sensor som fungerar baserat på ett motstånd mellan två "bladen". Det kommer att ge oss värden mellan 450-1023 så vi behöver mappa den till få det procentuellt värdet, men vi väl få till detta s...

Arduino Temp/fukt Sensor använder DHT11 och I2C LCD-en dag projekt

Jag har köpt en Arduino Mega 2560 uppsättning som kom med några sensorer och naturligtvis och Arduino Mega.I detta instructable, jag kommer att dela med dig stegen jag tog för att göra en Arduino baserade temperatur och luftfuktighet visas.Element, s...

Arduino Nano + jord fukt Sensor + LCD-

Vi kan använda mark fukt sensor med arduino nano och visa data i en 2 x 16 lcd. Låt oss börja...Steg 1: Lägga till 2 X 16 LCD till Arduino NanoRS = 12R/W = jordAKTIVERAR = 11LCD-D4 = 9LCD-D5 = 8LCD-D6 = 7LCD-D7 = 6Du kan se andra anslutningar i bilde...

DIY fukt Sensor med Intel Galileo

Nyligen jag spelar med en fukt sensor för ett av mina projekt så jag tänkte dela den med dig. Jag fick den från eBay för mindre än $4. I princip A markens fukt sensor mäter halten i jord. Med det, kan du enkelt berätta när jorden behöver mer vatten e...

Fukt-Sensor med Intel Galileo

Nyligen var jag spelar med fukt sensor för en av mitt projekt så tänkte dela den med dig.Steg 1: Fukt SensorJag fick jord fukt Sensor från ebay för mindre än $4. I princip A markens fukt sensor mäter halten i jord. Med det, kan du enkelt berätta när...

Mark fukt Sensor (LCD, RTC, SD Logger, temperatur)

Mina projekt utvecklats i mitt sinne det kommer en tid att göra idéerna blir verklighet och så projektet nedan blev verklighet. Dess en Arduino baserade markens fukt sensor, med 16, x 2 LCD, realtidsklocka (som håller tiden även om strömförsörjningen...

Markens fukt mätare upptäckt modul för Arduino trädgårdsskötsel

Hej killar,Har skapat program för att upptäckta mark sensor använder arduino som hjälper till att bestämma skicket på jorden innan plantering och samtidigt vattnas växterna.Hoppas du har fått hjälp med detta instructable.SkålSteg 1: Använda arduino U...

Mer humana fukt sensor

nyligen fick jag ett projekt från Titan industries, som var på jakt efter något som en interaktiv anläggningen potten som kunde överbrygga denna klyfta av känslomässiga kommunikationen, i mins Detta påminde mig om lysande projekt gjort av människor d...

Arduino tid-och-Sensor-baserade Android musikspelare

Tänk dig din musikspelare som spelar för dig, en spelare den meningen det omgivande ljuset, temperatur och tid som påverkar stämningen i en person, och välja en låt kategorisera som stämningar. Eftersom jag inte har en sensor som kan översätta mänskl...

En förbättrad fukt sensor

Hej allaDetta är min första instructable hoppas du gillar den.Engelska är inte mitt första språk behag hjälpa mig att förbättra om du märker grammatikfel.Jag behövde en jord fukt sensor men de som jag kan köpa är inte mycket resistent eller hög quial...

Mark fukt Sensor - Intel Galileo

Detta är bara en enkel tutorial att vägleda hårdvara entusiaster på hur du ställer in en jord fukt sensor använder Intel Galileo. Följ bara stegen nedan för att komma igångSteg 1: Kort beskrivningI huvudsak en markfuktighet sensor mäter halten i jord...

Anpassade Arduino Shield och sensorer

Översikt:Detta instructable kommer att bygga en rad anpassade sensor moduler och en Arduino shield. Modulerna är tillgängliga från många olika källor, men fans av Instructables webbplats skulle förmodligen hitta tillfredsställelse i att göra sina egn...

Arduino Temp/fukt med LCD och webbgränssnitt

jag nyligen hjälpt en kund flyttar sitt kontor som inkluderade att inrätta ett nytt datorrum.Jag ville ha dem för att kunna kontrollera temperaturen och luftfuktigheten i rummet både genom att kontrollera en LCD-display i rummet och även via en webbs...

Arduino: Nokia LCD & sensorer

Arduino: Nokia LCD & sensorerPROBLEM: Att göra min Arduino, en temperatur-relativ luftfuktighet sensor och en Nokia3310LCD skärm tillsammans.Nu, jag är en Lat gamla Geek, så vad jag ville ha var en Arduino kit som skulle ta sköldar. Denna Freeduino v...

Bil strålkastare Arduino fotomotstånd Sensor

Kunna berätta om huruvida du strålkastare är på att använda en arduino och foto sensorSteg 1: Vad du behöver 1. Arduino * jag använde och Arduino Uno2. hoppare ledningar3. fordon med manuell huvudet ljus4. ledde5. fotomotståndSteg 2: KretsenEn ström...

Arduino interaktiv ljud Sensor

Vi kommer att lära hur man bygger en Arduino krets som tar input från någon form av analog sensor (vibrationsgivare, trycksensor, potentiometer) och använda den till utgång ljud från en piezo speaker. Detta gäller till exempel lär du dig att ansluta...

Arduino och ultrasonic sensor control servo och distans mätare

Arduino och ultrasonic sensor control servo och distans mätareI detta projekt kan du se hur du styr servomotor och tu beräkna avstånd med hjälp av arduino och ultrasonic sensor. Du behöver: 1. Arduino (uno, nano, pro mini)HårdvaraInrätta trigpin ultr...