Arduino röst / taligenkänning med Geeetech modul [Tutorial]Hur till: Arduino röst / taligenkänning med Geeetech modul [Tutorial]. Denna video visar dig hur man talar med din Arduino med (billigt) Geeetech röst kontrollmodulen. Du kan sedan använda koden kontrollerar en motor eller göra röststyrda lampor. Det finns några filmer som visar samma sak, men de använder en windows-maskin med Accessport, här har jag använt CoolTerm på en Mac för att skicka Hex kommandon till modulen TTL.

Kod och delar länkar kan hittas här: www.WireBeings.com/voice.html

WINDOWS-ANVÄNDARE:

Den här killen gör ett bra jobb som illustrerar användning med Accessport:

(Jag tror han använder en annan styrelse dock, och han skickar inte kommandot sista (AA21) så glöm inte att göra det)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Trådlös Audio Streaming och taligenkänning med Arduino

i detta projekt jag ansluta min Arduino ombord till en WiFly modul (https://www.sparkfun.com/products/10822) från ambulerande nätverk och strömma ljud till datorn, så att BitVoicer (http://www.bitsophia.com/BitVoicer.aspx) kan utföra taligenkänning....

Taligenkänning med Arduino och BitVoicer Server

I detta Instructable ska jag visa hur man använder en Arduino ombord och BitVoicer Server för att kontrollera några lysdioder med röstkommandon. Jag kommer att använda Arduino Micro i detta Instructable, men du kan använda en Arduino ombord du har ti...

Taligenkänning med Arduino

i detta projekt jag använder Bitvoicers funktioner för taligenkänning (http://www.bitsophia.com/BitVoicer.aspx), en Arduino ombord och en Elektret mikrofon (https://www.sparkfun.com/products/9964) för att kontrollera några lysdioder.Detta projekt är...

Taligenkänning med BitVoicer och Arduino

det huvudsakliga målet med detta projekt var att testa tal erkännande prestanda för BitVoicer (http://www.bitsophia.com/BitVoicer.aspx). För detta ändamål designade jag en enkel led kontroll skiss som jag integrerat med BitVoicer. Naturligtvis kan du...

Röst till Arduino: Kontroll lysdioder med hjälp av taligenkänning MIT

Hej, alla!!! Det har varit en tid jag inte hade uppdaterat mitt inlägg här. Idag vill jag dela med er killar ett experiment jag gjorde. Jag kommer att kontrollera lysdioder med MIT app inventor taligenkänning. Åh innan jag glömmer, hade jag också sta...

Röst kontroll Arduino med taligenkänning i Windows 7 är

Först, jag är ledsen för stavning eller grammatik misstag som du kan hitta här, eftersom engelska inte är mitt modersmål.Jag gjorde detta instructable eftersom jag inte har sett en som fokuserar på detta ämne, så jag ville dela denna metod. Denna met...

Taligenkänning och syntes med Arduino

I min tidigare Instructable visade jag hur man styr ett par lysdioder med en Arduino ombord och BitVoicer Server. I detta Instructable ska jag göra saker lite mer komplicerat. Jag kommer också att syntetisera tal med Arduino DUEdigital till analog om...

Arduino röstigenkänning med Android

Hej vänner! Eftersom min första handledning för styrning av motorer med Android undrade jag om jag kan styra en robot med mitt anförande, vore det inte intressant? Så med hjälp av MIT app inventor kunde jag styra Arduino med Android. Jag försökte gör...

Arduino Bluetooth Garage dörrkontroll med sensorer och anpassningsbara Android App

Använda en arduino till aktivera reläer för att öppna garageportar och elektriska dörrlås.En anpassningsbar Android App, ansluter till arduino via lösenordsskyddade bluetooth-ihopparningen.En bluetooth hc-05 modul tar emot kommandon från en android-t...

Taligenkänning Animatronic talande träd - del 2 -

om du har följt tillsammans med min första Instructable, Animatronic talar julgran, jag visade dig hur du ta ett konstgjort träd, lägga till några servon och en Arduino, ansluta den till en bearbetning skiss på datorn och få honom att prata och anime...

Bearbetning kontroller R/C bil med XBee moduler

detta instructable är en modifiering av min presentation till Bearbetning Chicago gemenskapen vid (EVL) elektroniska visualisering Laboratory, University of Illinois i Chicago den 1 okt 2012. I ämnetBearbetning bibliotek serienBearbetning och trådlös...

Larson Scanner med relä modul

Hej! Denna gång ska jag visa hur jag använde en Arduino för att styra ett relä modul med åtta kanaler.Arduino i erbjuder flera fördelar såsom:-Öppen källkod;-Enkel programmering;-Du kan sätta ihop din egen styrelse.-Stöds på olika forum på Internet.-...

Arduino trådlös programmering med XBee serie 1 eller 2

Hej. Detta Instructable kommer att guida dig genom processen att trådlöst programmering din Arduino använder två XBees. Jag har precis avslutat utforma en EEGEN radiosystemet med XBee moduler, så jag har blivit ganska flytande i programplaneringen oc...

Arduino själv balans registeransvarige med DIGITAL IMU, äntligen!

Vad är det?DIY Segway/balans styrenhet med modern DIGITAL IMU sensor.Programvara för en Arduino som gör det möjligt att läsa positionsdata från en av de nya DIGITAL accelerometer/gyroskop enheterna, bearbetar data med hjälp av Kalman filtrering (rikt...

16 x 8 LED dot matrix med MAX7219 modul

16 x 8 LED dot matrix med MAX7219 modulSyftet med detta projekt är: för att visa upp användningen av modulen "MAX7219 dot matrix display modul MCU kontroll DIY"För att använda det måste den modul som kan köpas på ebay:http://www.ebay.com/ITM/171...

Från Arduino och perfboard att PCB med fristående MCU

Detta Instructable är en direkt efterföljare av denna. I slutet av detta bygga upp är min skivspelare projekt nästan klar (äntligen).Målet är att utveckla en snygg och arbetar PCB med SMD elektronisk med en arbetande ATtiny85 + programvara!Så är det...

Arduino Nano: I2C matris knappsatsen med PCF8574/PCF8574A GPIO och Visuino

Matrix knappsatser är bland de enklaste och mest populära sätten att ange tangentbord information på Arduino typ micro-styrenheter. Jag har redan gjort en Instructable visar hur du kan ansluta tangentbordet till Arduino Nano. Nackdelen är att ansluta...

Arduino ultraljud avståndsmätare med I²C lcd uppvisning!

Heji detta projekt vill jag Visa och förklara du en rad sensor med ultraljud och en 20 x 04 LCD-skärm. Jag skrev koden för detta projekt själv och lade till massor av kommentarer, så att alla kan förstå det och använda det för andra projekt (kanske e...

Touche för Arduino: avancerad touch avkänning.

Uppdatering: nytt gränssnitt - titta på det sista steget.Poäng: Arduino sensing gjort av DZL, skiss och Instructable gjort av Mads Hobye.Disney Research lab utformade ett nytt sätt att upptäcka touch. Du kan se en video av deras demo här:Jag fick ära...