Arduino Uno Lego falletnågonsin ville ha ett fall för dig Arduino Uno? Nu kan du bygga ett av Lego!
Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY Bluetooth telefon kontrollerade BB-8 Droid med Arduino UNO

Jag är ett stort Star Wars fan och när jag såg Star Wars: The Force vaknar tänkte jag att jag behöver en BB-8 droid. Det var häftigt hur detta lilla område flyttade i filmen. Så jag bestämde mig för att jag ska göra denna droid som baseras på Arduino...

Arduino Uno DHT11 LCD-väderstation DIY

Detta är DYI om hur man gör din väderstation med Arduino Uno, DHT11 temperatur och luftfuktighet sensor, LCD-DFRobot 2 x 16 skärm med knappsatsen. Vanligtvis kan du köpa Arduino, DHT11 och LCD separat och sedan varje enhet hs är det egna libranry och...

4 x 4 X 4 ledde kub med Arduino Uno

Som någon som är mycket nytt för digital elektronik var denna LED cube kul att göra, utmanande och en bra lektion i lödning. Om du har lite tålamod (64 LED's för att löda!) och stadiga händer, detta projekt kommer att vara väl värt det i slutändan!St...

Arduino / Raspberry Pi fallet med OpenCase

OpenCase kan du enkelt dimension och generera DXF filer för elektronik kapslingar. Du sätter i materialtjockleken, invändiga mått, och berätta det där att skära hål och utskärningar, och det gör resten. OpenSCAD används för alla beräkningar och gener...

Osu! Tangentbord med Arduino Uno

Hej. Jag ville få ett Osu! Tangentbord för spelet Osu! ganska länge nu. Det finns redan tangentbord för Osu! som thnikk Osu! Knappsatser eller Noodlefighter's nono tangentbord.Jag har slutligen beslutat att få ett tangentbord men thnikk avgifter mell...

PC mus gjorda med Arduino Uno och Joystick

Hej! Välkommen till min första Instructable.Jag nyligen började mixtra med min nya Arduino Uno och bestämde mig för att hitta ett program för en PS2 joystick modul. Jag trodde det skulle vara tjusig att förvandla min Arduino till en joystick kontroll...

Kontrollera en MIDI CC i Ableton Live med en Arduino Uno

I detta instructable vi ska använda en potentiometer på en Arduino Uno för att styra en MIDI CC i Ableton Live. Ett MIDI CC står för kontinuerlig Controller, dvs ett nummer i intervallet från 0 till 127 inclusive att modulera något med. I youtube jag...

Ambilight system för varje ingång ansluten till teven. WS2812B Arduino UNO Raspberry Pi

Jag har alltid velat lägga till ambilight till min TV. Det ser så coolt! Jag gjorde slut och jag blev inte besviken!Jag har sett många videor och många tutorials om hur du skapar ett Ambilight system för din TV men jag har aldrig hittat en fullständi...

Case Mod [RGB LED + Arduino Uno]

DETTA INSTRUCTABLE ÄR FÖRÅLDRAD: KOLLA DEN NYA EN HÄR:ett tag sedan jag gjorde en cool amblilight klon och hade cirka 2 meter rgb ledde strip, beslutat att göra min fall glöd :Di princip jag ville ha en sorts start effekt när jag slår på min dator, k...

Arduino Uno xylofon

Denna xylofon använder Arduino Uno och en multiplexer för att identifiera när en av åtta nycklar slås, och spela att ljudet via midi ljud på en dator. En valfri del av instruktionerna kan också varje nyckel till ljus upp med två LED-lampor på samma g...

Hej Arduino Uno

Låt oss börja göra något med arduino uno r3.Steg 1: Förbered din Utvecklingskit som arduino kit och arduino IDE i datorn Vi behöver:1 * Arduino Uno R31 * Led1 * summernJumper/kabelSteg 2: Göra krets i din vildsvin LED eller Summer har 2 stift. loger...

Gör en självbalanserande Robot med Arduino UNO

Själv balansera Robot är mycket intressant. Många vänner runt omkring oss försökte göra en, men de encounted en hel del chanllenges bland annat bristen på strukturerna som lätt-till-montering, de lämpliga elektroniska kretsarna och program. Så jag be...

Ansluta Arduino Uno till Android via Bluetooth

I detta projekt används en seriell Bluetooth-modul för att skapa en anslutning mellan Arduino Uno och en Android app som jag skapat med MIT App Inventor.Arduino lyssnar efter kommandon att tända några lysdioder eller visa sin status. Dessutom en time...

Arduino kontrollerade Lego fyren

Fyrar har vägledande båtar till säkerhet i tusentals år. En av de tidigaste och mest anmärkningsvärda av dessa var Pharos av Alexandria. Denna enorma struktur stått för nästan två tusen år. När beslut fattas om ett lego projekt, jag ville bygga något...

Arduino Uno menymall

Medan du arbetar på en ny Instructable (kommer snart) hade jag beslutat att använda en Arduino Uno med en LCD/knappen skydda jag köpt av AliExpress. Det är en knockoff av DFRobot skölden. Jag visste att jag behövde en meny för mitt projekt men var bl...

Med hjälp av ESP-01 och Arduino UNO

I våra tidigare handledning, vi lärde oss hur man ställer in den ESP8266 ESP-01 och upprätta kommunikation med andra enheter.I denna tutorial ska vi visa hur du använder modulen ESP-01 att ge Arduino UNO tillgång till ett Wi-Fi -nätverk och samverka...

Thermohygrometer med klocka och LCD-display på Arduino UNO

Dessa 7 steg kommer att driva dig genom den "konstruktionen" av en termo-hygrometer med klocka på Arduino UNO.Data och tid, luftfuktighet och temperatur visas på en LCD display 16 x 2. Om du har köpt en LCD-display och vill veta hur man korrekt...

Med en Hobby-Ace Ublox GPS modul inbyggd kompass med Arduino Uno

Nyligen fann jag mig att hjälpa min son satt ihop en hög höjd ballong (HAB) för ett skolprojekt och en av de saker som han förvärvat för projektet var en Hobby-Ace Ublox GPS-modul med inbyggd kompass.Detta var ursprungligen avsedd att användas med Fl...

Lätt diy controller med arduino uno eller mikro

Som någon gamer skulle veta, styrenheter är dyrt, runt 60$.Jag hade en arduino micro så jag beslöt att göra en xbox/playstation stil dual analog controller.Koden kan hittas härDelarArduino mikro eller uno2 x analoga styrspakar15 x knapparproto styrel...