Armborst Pistol stil som en Colt M1911Det är bara ett armborst formad som en Colt M1911. Det var allt. Du vet att du vill ha en.

VARNING DETTA INTE ÄR EN LEKSAK VARA NOGA MED ATT INTE SKJUTA PÅ NÅGON (UTOM I SJÄLVFÖRSVAR, THATS OKEJ JAG GISSA). OM DU ÄR EN IDIOT, JERK, BERUSAD, STONER ELLER CRACKHEAD, GÅ HEM OCH TÄNKA ÖVER DITT LIV.

Genom att rösta för mig i tävlingar som jag har angett detta i. Det är lätt, det kommer bara ta två sekunder. Bara klicka på fliken omröstning på toppen och kontrollera alla rutor.

Jag skulle älska att se några andra mönster som ni kan göra, från lilla derringers till sub machine kanoner. om någon kunde göra en steampunk armborst, vänligen Visa det.

Se Steg
Relaterade Ämnen

K'nex armborst pistol

detta är en k'nex armborst pistol, med en stark kropp, en räckvidd, sanna trigger, bekväma handtag. Skotten beror på din gummiband.Detta är min första instructable, men jag kommer inte att be er att vara trevligt. Kredit till min vän Ben, för att hjä...

K'nex - 1911 Colt M1911 granska

Hey guys och Välkommen till en annan av mina recensioner. Dag tittar vi på Colt M1911, vilket var en vanlig fråga sidearm används av Amerikas förenta stater. Det har visas i många globala konflikter som första världskriget och II, Koreakriget, Vietna...

Knex armborst Pistol

jag surfade Instructables för att hitta någon form av "Armborst Pistol", men misslyckades med att hitta en anständig en att bygga, så jag byggde min egen. Det är ganska grov, eftersom jag tillbringade ungefär 30 minuter tänker upp och faktiskt s...

Mods till Nazguls armborst pistol

dessa är bara några moddar till Nazguls armborst pistol. Dessa mods är enkla. Du kommer att vilja bygga armborst pistol först. Pistolen är härSteg 1: Ändra tändstiftet/avtryckaren Följ bara bilderna. dessa mods nötkött"upp" på avtryckaren, vilke...

Gjuten aluminium själv Cocking armborst Pistol

detta instructable är två videor som visar dig hur man gör en själv cocking armborst pistol från grunden. Det är ett roligt projekt som innebär smältning och hälla aluminium (oroa dig inte, det är lätt), PVC båge gör och lite arbete med små enkla mek...

HEMGJORD ARMBORST PISTOL

Ett häftigt handgjorda armborst pistol, enkelt och roligt. Gör en själv.TITTA PÅ VIDEOMIN YOUTUBE-KANALSteg 1: material för att göra din egen armborst behöver du:# planka# cykel bromsar kabel# PVC-rör# trä pluggen/stick för pilar# aluminium stav för...

Colt M1911 kartong

detta är min colt m1911 tillverkad av kartong. färgen suger och jag gillar det inte men ni kanske. JAG TAR BEGÄRAN OCH OM TILLRÄCKLIGT MÅNGA MÄNNISKOR KOMMENTERA JAG KAN GÖRA DIG TUBE VIDEOUS!!!...

Knex R.C.P. Mk2 (omvänd armborst Pistol)

detta är bättre och snyggare Mk2 omvänd armborst Pistol. Det finns ingen hagelgevär funktion på pin-frågor. Kan komma till för- och nackdelar ska vi?Fördelar:Mycket kraftfullMycket bra utbud 35-50 ft (med visas ammunition)Bättre noggrannhetÅterförda...

Knex armborst/pistol som skjuter pilar

här är kanon till höger och sedan uppifrån. Sista bilden är av projektilen jag använder. (projektilen kan ändras efter dina önskemål)Steg 1: Övre räcket i först bilden är ett segment om övre räcket. Nästa, bygga sex mer av dem. Andra och tredje bilde...

Armborst Pistol

inte dödlig som det låter, och mer av en nyhet än ett vapen, jag skapade här enheten för att bli av med en stor hink av metall kapsyler, det slag som används på läsk och öl flaskor. Även om de har en krusad kant och är vanligtvis böjda ifrån gäller ö...

Knex R.C.P. Mk3 (omvänd armborst Pistol)

detta är den bästa versionen hittills av den omvända armborst pistolen; Titta bara på för- och nackdelar.Fördelar:EXTREMT KRAFTFULLMycket hög räckvidd 55-75 ftÅterförda armborstACOG sevärdheterKorrektKompaktNackdelar:Intervallet är inkonsekvent (man...

Knex R.C.P. Mk4 (omvänd armborst Pistol)

detta är den bästa R.C.P. i min line-up. Det rymmer en LETHAL slag och bekväma handtag. Kan se för- och nackdelar ska vi?Fördelar:Extremt kraftfullMycket hög räckvidd 55-75 ftKorrektBEKVÄMA handtagTålig TriggerACOG räckviddSnyggÅterförda armborstKomp...

Hur din Hotglue pistol fungerar som en 3D penna

Det fungerar på samma sätt, det smälter plast. Det är lite svårare men med pistolen eftersom plasten är tjockare och det drys långsammare....

Att göra fältet spets och Broadhead jakt bultar för Pistol armborst

det finns flera olika modeller av 50 lb. och 80 lb.-pull pistol armborst tillgängliga, men bara bultarna säljs är gjuten plast eller aluminium rör med gjuten plast fletches, båda har målet tips och detta är om 6-3/4 tum (17 cm) lång. Inte för att des...

Göra ett 100 pund medeltida stil PVC Armborst och bultar

Hej alla! Idag ska vi bygga ett 100 pund medeltida stil armborst med en PVC prod. Medan jag använder dyrare möbler grade PVC, kan denna båge utföras med VVS- och elarbeten grade PVC för att den totala materialkostnaden nedan $10 per armborst.Bestånde...

Förvandla en cheapo airsoft pistol till en som inte kommer att få skratta av fältet.

Det finns några kraftfulla airsoft gevär ute för väldigt lite pengar. Särskilt våren drivs sniper gevär och hagelgevär med stora interna, som är bara dra tillbaka är att de helt enkelt inte ser verkliga nog för en allvarlig airsoft spel.Här är hur ja...

Hur man väljer en airsoft pistol.

Vänligen notera detta är ett samarbete mellan Oniman7 och jakee117.Varje steg blir en annan klass av vapen, med en förteckning och beskrivning/förslag.Också, det blir bara en allmän beskrivning. Om du vill ha mer information om en viss pistol, som va...

Komprimerad luft blåser pistol

Jag vet jag låter kanske lite kinkig, men jag var aldrig att angelägna om att sätta min mun på slutet av en blåsa pistol (om du kände min bror skulle du förstå) så jag bestämde mig att bygga en tryckluft blow pistol. Även titeln är något av en oxymor...

Laser skär M-6 Carnifex gummiband pistol från Mass Effect

Ända sedan jag var liten har jag alltid velat ha en gummiband pistol. Växa upp, skulle mina föräldrar aldrig köpa mig en eftersom de var rädd jag skulle skada mig själv. Nu när jag är vuxen, är jag gammal nog att göra min egen! Min lust att egna en b...