Asiatiska fyllda kyckling inkvarterarDenna asiatiska fyllda kyckling inkvarterar är en hyllning till min mormor. Vi var så lycklig att ha min mormor i våra hushåll växer eftersom vi fick äta bra när vi var barn. Synd att jag var bortskämd och inte lära sig att laga mat från henne. Min farmors rädsla att vi kan bränna oss höll mig borta från köket när jag växte upp.

Hur som helst, jag minns ganska ömt av denna särskilda kycklingrätt som min mormor gjorde där hon urbenat hela kycklingen och stoppade den. Det var så gott, huden var krispiga och fyllningen var smälta-in-my-mun bra. Bara heavenly, förutom att min mormor gjorde endast denna maträtt en gång. Men som en gång var nog till göra jag fortfarande dregla lite medan jag tänker på det ungefär 20 år senare.

Detta är mitt första försök att återskapa detta asiatiska fyllda kyckling inkvarterar och jag kan säga att jag gjorde min mormor stolt eftersom min man älskade den. Det är nästan lika bra som hur mormor gjorde det eller hur jag mindes hur det smakade. Om du har aldrig debone kyckling, har jag en video att visa att liksom en bonus på en old school stil hur att marken kött.

Om du gillar denna maträtt, Observera att jag arbetar på nudelrätter och detta är den andra i denna samling. Vårrullar är min första nudlar maträtt. Följ mig som mer nudelrätter kommer att utvecklas i några ganska välsmakande instructables.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Spenat, paprika fylld kyckling & makaroner Kycklingsoppa

Jag förberedde Date night middag utmaning denna läckra kyckling måltid. Vi båda älskar kyckling, därför valde jag kyckling i båda rätter. Fylld kyckling är gjord med spenat, paprika, grädde, ost, mozzarellaost med italienska smaksättning fylla. Det y...

Fylld kyckling med citron smör champinjon sås

detta instructable kommer att lära dig hur man gör en kyckling fyllda med ost och skinka, toppad med en citron, smör och svampsås.Detta recept är en copycat Carrabba's Pollo Rosa Maria. Receptet finns i många varianter, men jag fick min från min favo...

Fylld kyckling rullar

Dessa kyckling rullar är stor som är, men perfekt med het sås!Steg 1: ingredienser 1 äggnog fryst broccoli, tinade, kokt, hackadvit cheddarostOrange cheddarostbrödsmulor som behövs1/4 dl smält margarin1 msk vatten3-4 kycklingbröst filéer, flås, benfr...

Pepperoni fyllda kyckling Parmesan

Denna variant på den traditionella kyckling Parmesan kommer att blåsa bort dig! Efter att ha provat denna maträtt, normalt kyckling Parmesan bara brukar göra längre. Var noga med att titta på filmen ovan för bästa inlärning erfarenhet. Om du är på en...

Diet fylld kyckling (enda portion)

175 kalorier totalt (jag använde 2 gram olja + en bit brunt bröd av 69 kalori)12.6g Carb4,7 g fett20.3g ProYo dieter!Nu behöver du inte äta tråkig mat :)lätt att göra :)Steg 1: ingredienser ingredienserkesopaprika (grön röd)sås ( jag använde)kyckling...

Italienska fyllda kyckling min stil

Servera varm med ostsås eller någon slags såser du önskar, med några citronskivor att strö på kokt kyckling om det behövs, och varma grönsaker ris. YUMMO!Steg 1: sida skålen: ris2 koppar uncook ris1 msk ungerska Vegeta (eller någon annan krydda pulve...

Kyckling hatten

delvis inspirerad av Jessyratfinks där wild things are wolf dräkt hatt ( och komiska remsan Ozy och Millie, jag bestämde mig tis säsongen för hat att göra.Steg 1: Mönster gör För att göra hatten ser sitt bästa, jag bestämde mig att planera det ut all...

Rostning en kyckling till perfektion

Ah, rostad kyckling. I livet hitta jag några livsmedel vara så underbart enkel och läcker som denna flexibla maträtt. Men en massa människor jag känner få skrämt av fågeln, och ofta sluta med en över kokta sorgliga affär som har lite eller ingen smak...

Saker din benfria kyckling

nu har du en benfri kyckling, detta är processen för fyllning, binda och rostning det. Du kan stoppa din kyckling med nästan vad som helst och jag har bara tagit detta recept som ett exempel. Låt din kreativitet och personlig smak diktera din kulinar...

Verkliga kyckling Cordon Bleu

enkelt, men djupgående tillräckligt för att få en stil av matlagning uppkallad efter det. Denna maträtt är enkel, och en datum mördare. En av Mina signaturer.Steg 1: steg 1: ingredienser.Kyckling cordon bleu är verkligen lätt. Priset per portion är n...

Flätad kycklingpaj

fyllda kyckling inuti flätad pajen. Jag gjorde det som Fisk form. Min familj gillade detta parti och jag slår vad du all vilja som den del.Steg 1: ingredienserFör att göra degen2 koppar alla ändamål mjöl1 msk av aktiv torrjäst1 tsk salt1/4 tsk socker...

Deep Fried Cordon Bleu bollar

det är som en gigantisk Gourmet, ost & Bacon fyllda, kyckling nugget!Steg 1: Saker du behöver FILLER1 pund marken kyckling (eller benfritt skinn kycklingbröst om du har en köttkvarn)1/2 paket bacon (jag använde kalkon bacon)2 dl riven ost (jag använd...

Anti Pasta Bird's Nest

Hej alla, detta är min allra första instructable och det var mycket roligt att skapa denna läckra maträtt. Jag kallar det anti pasta eftersom den är gjord med spaghetti squash även om du är välkommen att använda traditionella spaghetti nudlar om du ö...

Ultimata drog kycklingsmörgås

Denna läckra, classic Grill smörgås är lätt att göra. Allt du behöver är en enkel Weber vattenkokaren grill och lite förberedelser att göra några av de bästa Grill du någonsin har ätit.Rökt drog kyckling är bra av sig själv. Vad är ultimate drog kyck...

Solo kajak Camping

en sammanfattning av min erfarenhet med min hem byggda cedar strip kajak för vildmark camping i Kanadas Quetico Provincial Park.Du klämma in alla dina campingutrustning i skrovet eller luckor i en kajak och paddla ut till en avlägsen remote campingpl...

Göra en "Lovö" till jul: fijianska stil

jul firas överallt i världen, och så i Fiji. Fiji är ett mångkulturellt land med alla raser blommar om. Fijianska fira jul på sitt eget sätt och det gör Indo-fijianerna. Medlemmar går ut till kyrkan och sjunga sånger och heja, mödrar förbereda högtid...

ÄDELOST FYLLDA av kyckling bröst SJUDA i vitt vin med VÅRLÖK & svamp

Detta är en ganska snabb måltid med en lång titel! Även om jag inte tid att förbereda ingredienserna, tog det inte lång tid att stoppa kycklingbröstet och skiva upp några anbud vårlök och svamp. Efter det tog det bara ca 22 minuter till cook.everythi...

Asiatisk kyckling Pizza

Denna underbara pizza toppad med massor av krispigt grönsaker och har stora asiatiska smaker.Ingredienser4 Rhodos Texas™ rullar eller 6 Rhodes™ Middag Rolls, tinade till rumstemperatur1/4 kopp hoisin sås, delat2 dl strimlad grillspettet kyckling1 dl...

Fyllda BBQ kyckling (sushi stil rulle)

kan du lägga något i kyckling rulle och säsongen utsidan på något sätt du kan tänka dig. Detta är en rolig tidigt sommardag mellanmål med grillat vitlöksbröd och majs.Steg 1: Först har vi en 3-4 kg kycklingSteg 2: Min "fel" kniv var lite tråkig...