Assisitive spelkort innehavarendetta är en spelkort innehavare av cardstock. Dessa kan användas för att hålla spelkort för någon med problem hålla kort (till exempel en saknade hand, artrit, dålig fingerfärdighet, etc.)

Några av de andra hjälpmedel korthållare (som de nedan) stilla behöva någon att hålla innehavaren, eller de kräver viss fingerfärdighet att infoga korten.

Denna design är i huvudsak en jätte scrabble kakel innehavare, av papper. Eftersom det är papper, kan enkelt vikas platt eller lagras eller gjort på webbplatsen.

Ingredienser:
------------------------
Cardstock
Tejp eller lim
Vägda materialet

Se Steg
Relaterade Ämnen

Trä spelkort innehavaren

på mitt spelkort box falla sönder jag behövde someway att lagra dem (otherr än ett gummiband). Så med några 1/4 tum plywood gjorde jag en ny trälåda att lagra mina kort.Material1/4 tum plywood (jag använde färdiga plywood)TrälimSaw (jag använde ett p...

Fritt tillgängliga spelkort innehavaren

Spela kort kan vara svårt för människor utan bra fina motorstyrning. Ofta håller korten är en större utmaning än själva spelet.Denna design var i skärningspunkten mellan "gratis" och "snabb". De enda leveranser som behövs är två skivor...

Anpassade trä spelkort innehavaren

kortspel är ett roligt sätt att koppla av, men ibland håller på till den kort kan vara en utmaning för små barn. Med sina små händer som håller på att alla korten kan ibland vara svårare än själva spelet. Så som en julklapp till en av de yngre medlem...

Gör en 3D tryckta spelkort innehavaren - CardEasy

älskar spela kortspel eller känner någon som gör? Gör en av dessa som en present till någon med fingerfärdighet utmaningar, den äldre, som barn. Min 4-årige son njuter verkligen använder det för att spela Kinder kaniner.Cardeasy hjälper någon håll oc...

Spelkort hörlurar innehavaren

trött på rörigt, tangled eller förlorat hörlurar? I 5 minuter, kan du gör denna hörluren hållare som håller dem snyggt medan din inte spelar din favoritmusik.Steg 1: Samla och rita Behöver du:-minst 3 spelkort-sax-lim-Hålslag-penna eller pennaRita på...

Baseball-kort Earbud innehavaren

Ingenting är mer frustrerande än att dra din favorit earbuds ur din ryggsäck, väska eller ficka, bara för att få dem fräste i en trassliga mess. Du dra, unknot och ryck på dem, bara att antingen dra knutarna tätare eller skada supertunn sladdar inuti...

Trä spelkort hållare för barn

Under åren, har några av mina favorit gånger spenderats samlade runt ett bord med familj och vänner att spela kort. Spader och fas 10 är ett par av mina favoriter, och jag har sett fram emot den dag när mina barn skulle kunna spela tillsammans (du ka...

Akryl innehavaren

Hålla ordning med en anpassad akryl hållare.Använda de grundläggande delarna av denna fil, kan du anpassa denna hållare för att innehålla objekt av valfri storlek du vill ha. Med kopiera och klistra in i filen, är det lätt att utöka, remix och kombin...

Akryl rökelse innehavaren

material och verktyg:-1/8" akryl: ett stycke 7" x 2,5" minsta och ett stycke 6,5" x 2" minimum, om du väljer att använda min konst; samma eller olika färger-du väljer (om du mönster eller detalj din akryl, lägga till en ytterligar...

Banner innehavaren

vi var tvungna att skapa banner innehavare för att hålla banners för Vacation Bible School. De billigaste som vi hittade på internet var ungefär $70 varje, så vi var tvungna att hitta en alternativ lösning. Vi beslutat om ett "H" mönster med 1 t...

Tillbaka till skolan Duct Tape pengar innehavaren och penna fall

här är en duct tape pengar hållare och en penna fall, perfekt för skolan, och att hålla dina pengar på att köpa lunch håller dina pennor och pennor osv... Säker för evigt och dragkedjor perfekt.!!! : D ps. Jag önskar verkligen att jag hade färgat des...

Duct Tape spelkort fallet

OK, så mitt kort fall är i fruktansvärd skick. OK, så jag är en duct tape älskare. Vad jag ska jag göra? Jag gör ett duct tape spelkort fall!Steg 1: leveranser -Silvertejp-Sax-En låda med spelkortDet är allt!Steg 2: Bandet Skär tre längder silvertejp...

Stranden fiske Pole innehavaren!!!

Om det är helgen och du vill gå till stranden med några vänner eller familj, du kommer förmodligen ta några fiskespön. Sedan när du får det du kasta din linje och du vänta, då du vill sätta din pole och du har ingen där att uttrycka det utan att slå...

Fiske Pole innehavaren

detta fiske pole innehavaren är stor för att ställa ditt metspö i när du inte har tillräckligt vapen att hålla allt, eller du bara vill luta dig tillbaka och koppla av.Inskickad av Powell Middle School för Instructables Sponsring programmet.Du behöve...

Kartong Smartphone innehavaren

Detta är ett projekt för HOWEST. Uppgiften: "kartong + Technologie = produkt". Jag valde att göra en Smartphone hållare för bilen utifrån min egen telefon (htc desire 320).Att göra smartphone innehavaren behöver du:-Kartong-Cutter kniv-Sug pad-T...

Hur blir du favorit spelkort!

i den här guiden får du en god uppfattning om hur du blir din egen personliga favorit spelkort för Halloween, konventioner eller emellertid inspiration strejker. För visuell demonstration jag valde att använda La Loteria som min referens, men roligt...

30 andra Duct Tape plocka innehavaren

fick jag uttråkad och bestämde sig för att använda min anka varumärke silvertejp för att göra något nyttigt. Jag började tänka på vad jag kan behöva i framtiden eller användbara saker jag skulle kunna göra enkelt. Jag tänkte på viss utrustning kan du...

Gitarr plocka innehavaren

För att uttrycka det enkelt, jag hittade en liten plastlåda och jag ville göra en pick innehavare av det. Så gjorde jag det från början med återvunnet material jag hittade hemma. Med andra ord: Jag fick en gratis plocka innehavare! (det bästa, dock v...

Gitarr plocka innehavaren bälte

jag har spelat gitarr ett tag nu, och ända sedan jag lärde mig hur man använder en gitarr plocka, jag har haft samma problem: Hur kan jag förvara mina val utan dem vilse? eller hur kan jag förvara mina plockar på ett ställe än min plånbok där jag enk...