Återanvända 100% av plastflaska mjölki detta instructable, allestädes närvarande 2 quart mjölkbehållaren återanvänds i mån att nästan 100%. Efter återanvända flaskan, kan det återvinnas genom att placera i papperskorgen. Men varför inte dra nytta av alla sina möjligheter och hjälp att rädda miljön för att inte nämna besparingarna av de pengar som inte spenderas på att erhålla de objekt som du kan göra.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Kreativa sätt att återanvända gamla plastflaskor. Återanvända gamla eller använda plastflaska som Tap.

Hej alla, här har jag (Mr.Suhasa, Ph.D. student i bioteknologi, Bengaluru, Karnataka, Indien) visat hur man kan återanvända gamla plastflaskor som tap - https://youtu.be/L79pTSoe3hs nämnda kranen är användarvänlig och främst gäller för avlägsna områd...

Återanvända en plastflaska

Det enklaste sättet jag någonsin gjort för att återanvända en plastflaska. Det är därför jag delar det med dig.Hoppas du njuter!Steg 1: Steg 1: vad du behöver Du behöver:Sax (eller något att skära flaskan med)Färgat papperPlastflaskaTyg (eller något...

Återvinna, återanvända, trädgårdsskötsel

När du tittar hittar du världen blir mindre gröna. PET-flaskor, frigolit och aluminium burkar kull miljön. Träd skärs för byggnader, fiber och många saker. Visst behöver vi de flesta av dessa saker att göra våra liv enklare.På vår gata finns det inga...

Bygga en stor själv vattna trädgården & växthusgaser från återanvända material

Detta instructable visar hur jag byggde en mångsidig och låg underhåll ovan mark trädgård & växthus. Denna trädgård planter själv vattning, fukt reglering, själv fyllning, själv skyddade och bärbara (med hjälp eller utrustning). Även om inte helt gra...

68 sätt att återanvända gamla recept medicin flaskor

Låt oss höra det för bättre boende genom läkemedel. Recept, jag menar. Det finns läkemedel för att sänka blodtrycket, sänka ditt kolesterol, minska inflammation, blockerar betaversioner och bota den otäcka utslagen du fick förra sommaren. När du befi...

Lyxiga Leggings för små! Ett två-skarv tröja återanvända projekt

detta är ett mycket enkelt, mycket givande projekt som gör att du kan förvandla gamla vuxen-storlek tröjor till nya barn-storlek leggings! Jag är ofta bestörta över annonser för cashmere babykläder--jag kan inte föreställa mig spendera $50 på något s...

Återanvända vin korkar för att göra kul placeringskort

jag blir gift i November och vår receptionen finns på en vingård. Och sedan vin kommer att vara en pågående tema under hela vårt bröllop (jag vet att hon sa så), vi försöker införliva några vin grejer i inredningen.För placeringskort använder vi gamm...

Återanvända min Laser CNC till ett multiverktyg CNC

Hej. Jag hoppade i CNC världen i oktober förra året och jag har varit en passionerad entusiast sedan... Jag ofta titta på videor av DIY CNC och experimentera med nya saker. Mittförsta CNC projekt (rekommenderar för att ta en titt) blev en succé (men...

Återanvända JAVA skriven kod i Android

För detta instructable kommer jag visa hur man återanvända, tillämpa och integrera ett enkelt java-program i en Android app med GUI.Denna tutorial är för dem som har redan lite eller vissa erfarenhet i eclipse (android sdk), java kodning. Ändå finns...

Hur man kan återanvända plastflaskor

Hej, instructables vänner, idag vill jag dela hur man återanvända behållare eller plastflaskor av vissa vätskor, såsom automotive olja i en liten resväska.Steg 1: Hej, instructables vänner, idag vill jag dela hur man återanvända behållare eller plast...

Återanvända en gammal miniräknare stå

kolla författarens hemsida, http://www.neatinformation.com/, för massor av intressanta artiklar. Om du länkar till detta instructable från en annan webbplats, vänligen inkludera en länk till webbplatsen Ordentlig Information .I mitten av 1970-talet f...

Vackra aceton lampa från återanvända material.

Måste jag erkänna att det, jag har en svaghet för lampor, i princip känner jag dras till allt som sänder ut ljus, jag har gjort oljelampor, gaslampor, jag har använt lysdioder, neon-lampor... Jag har testat många former för att skapa ljus, men mycket...

Hur man gör ett hål genom återanvända en.357 Sig skal (Bullet Cartridge)

här är ett sätt att återanvända de olika patroner som du bara inte kan tåla för att lämna vid gun range, efter din månatliga utbud praktik!den 357 Sig (Pistol patronen) gör en mest utmärkt "Plug" stil hål punsch. Storleken är perfekt för en stan...

Hur till: stål och pall bord / återanvända vägra

Hej Karl byggare! I detta instructable jag hoppas till steg för steg beskriver hur man skapar tabellen från en pall och bärgade stål. Detta är en serie av ibles jag kyrkoherden, om än en liten en, men jag hoppas ett ganska bra sätt att utöka begreppe...

Återanvända gamla, för liten, fiberband av tvål

detta är en instructable om hur att återanvända de små flisor av tvål som är för små att hålla eller använda längre.Steg 1: material -Flera små överblivna bitar av tvål-Strumpbyxor-små rep eller snöre-saxSteg 2: montering 1) på ett av benen skär stru...

Jeremys sol ugn med återanvändas och återvunnet material

genom att bläddra igenom en bok hur man solugn och snubblat på min design. Ursprungligen hade det raka paneler för att återspegla solens strålar men hamnade jag böja mig. Jag gjorde ytterligare ändringar, men till slut såg det bra.Steg 1: Vad gjorde...

Bygga en zip-line av återanvändas eller återvunna material.

Hej där! I detta instructable, jag lär dig hur man gör en zip-line av återvunnet material. Vad är en zip-line? Det är i grunden ett rep mellan två träd med en plats som reser mellan dem.DISCLAIMER: Jag är inte ansvarig för några skador eller skador s...

Hur man kan återanvända din gamla kaffesump för tillverkning

Fokus i detta arbete är att belysa och ifrågasätta vår relation med material. Att utforska det allt mellan de till synes banal eller complicatedly rika interaktioner med material som utgör vår byggda miljö och större fotavtryck på denna värld. Målet...

Återvunna, återanvända, återvunnet höna Habitat och Coop.

Tjena, jag bestämde mig att skriva upp denna instructable som jag var ganska nöjd med resultatet av min darn nära gratis hönshus och köra.Jag ställa med följande mål, användning som mycket regenererade material som möjligt och göra huset lätt att fly...