Återanvända behållare för lagring av skafferietJag har ett litet skafferi som jag gillar att hålla mycket välsorterad, fylld med olika ingredienser som bara väntar på att bli något mumsigt. Lagring är alltid en fråga som det finns så många olika storlek påsar, lådor och baljor som ordnas. Många gånger har jag försökt att närma sig ett organiserat område så att jag kan se vad jag har och bara kämpade för att hitta ett sätt att göra min utrymme arbeta med mig, inte mot mig.

Nu jag älskar en bra barista bryggt kopp fancy kaffe som mycket som någon, men hemma är det enkelt. En varm kopp av starka, djärva kaffe, en sked socker och en sked av pulveriserad creamer. Ja, jag sa pulveriserad gräddsnipa, jag vet, men jag älskar det! Eftersom min man dricker hans sätt också, köper vi jumbo behållaren för att få bästa pris. Så behöver en dag gick det upp för mig - svaret på mitt skafferi lagring.

Dessa behållare är en perfekt storlek, de är utformade för att passa på en hylla och staplas, de har breda öppningar så att håva in dem med en mätglaset är lätt, de är uppenbarligen mat säker plast, de håller en bra belopp... proffsen gå på och på.

Con av planen är att produktinformationen är en permanent del av behållaren, inte en etikett som bara kommer att skala bort. Här är min lösning på detta, hur jag gjorde matchande förvaringskärl och fick äntligen mitt skafferi under kontroll, jag hoppas det ger dig några idéer om sätt att "minska, återanvända, återvinna" några av dina vanligaste köpta objekt också.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Seed Bead lagring från återanvändbara behållare

Jag har märkt i båtar butiker är det lätt att spendera så mycket på bra förvaring som materialet själva - särskilt när det gäller pärla-arbete. Det finns objekt runt huset som fungerar som hantverk shop-lösningar. Varför inte återanvända och spara el...

Återanvända vattenbehållare

1. Vattna dina växter kan vara jobbigt eftersom du behöver få ut slangen ut och lägga undan.2. om du ska på semester under en lång tid kanske du vill tänka på hur du ska vatten dina växter.3. du kan behöva en container att sätta din juice eller vatte...

Hur man kan återanvända plastflaskor

Hej, instructables vänner, idag vill jag dela hur man återanvända behållare eller plastflaskor av vissa vätskor, såsom automotive olja i en liten resväska.Steg 1: Hej, instructables vänner, idag vill jag dela hur man återanvända behållare eller plast...

Flytta meddelande/bild penna behållare

beslutat (eftersom pengar inte var något i överflöd i vinter) att göra mina office medarbetare sina gåvor i år. Jag hade sparat flera av containrarna från jordnötterna jag vilja få på 99cents store så hade jag redan min behållare. Jag tog bilder på m...

Återvunnen plast party för behållare

Jag återbesök ett tidigare projekt med plast kall dryck flaskor som part för behållare. I detta projekt de sprutas i klara färger med Rust-Oleum 2 X sprayfärg. Förra gången jag gjorde dessa part gynna behållare använde jag en Cola flaskor, men denna...

Hur man gör en liten behållare i SolidWorks 2011

i denna tutorial kommer jag visa dig hur man gör en liten behållare för lagring av diverse objekt som Gem, pins, suddgummin och även Fästisar. Detta förutsatt att du vet mycket om SolidWorks 2011, eftersom detta är faktiskt mycket lätt.Så, utan vidar...

Återanvända Pringles behållare

mycket lätt handledning och dekorativa alltförSteg 1: Steg 1: vad du behöver.1. tyg du väljer2. Pringles behållare3. mod Podge4. limpistol5. sax6. skum borsteSteg 2: Steg 2: gör ett mönster Gör ett mönster för behållaren och se till att det täcker öv...

Återanvändas kartong behållare

jag har inte haft tid att skapa något för kartong utmaningen, men, när jag satt här funderade vad jag skulle kunna göra, insåg jag att jag använder återvunnen kartong hela tiden. Jag spara alla typer av saker från glasburkar och plastflaskor till kar...

Återanvända en logga till en Geocache behållare och hur man kan dölja en

avskuren topp med en såg på önskad längd.Steg 1: Borra hålet Borra ett hål i botten bit stor nog att passa i behållaren som du ska använda i det. Jag använde stora borr och sätta flera hål i en cirkel mönster.Steg 2: Borra ett hål i den övre delen Bo...

Återanvändbara papper Mache behållare

Återanvändbara papper Mache behållareDetta projekt bygger på återanvända gamla anteckningar eller onödiga papper och skapa en papper mache behållare med återvunnet behållare. Vi har tre metoder för att göra papper mache: lim blandningen, Rismjöl blan...

Hink Solar Light & lagring behållare SUPER lätt

jag inte genom bort saker tills jag vet säkert det ut levt det är användbart och ett bra exempel är gamla sol trädgård ljus. Jag kom med två idéer och jag har redan publicerat en tänkte jag på mitt andra projekt eftersom jag fann att billiga sol träd...

Hur man gör en Off-Site Backup lagring behållare

har du någonsin överväga i vad du skulle förlora om ditt hus brinner? Mest materiella varor kan ersättas, men hur är dina bilder? Eller dina hemvideofilmer av dig och din vänliga granne? Och hur är din CD- och DVD-samling?Nu, i den goda gamla analoga...

Delar lagring från Orange Juice behållare

göra mycket funktionella delar lagring av plast redan i papperskorgen. Plast Orange Juice flaskor fungerar mycket bra. Kattsand Häll behållare (kannor) fungerar också bra. Behållare med en sida hanterar arbete bäst. Med klar plast är bra eftersom du...

Underground regnvatten lagring i en IBC-behållare med pumpade tillförsel

Budget pumpas regnvatten lagring. Kommersiella regnvatten lagring kan vara flera tusen pund. För att spara pengar jag undrade om du kunde begrava en IBC-behållare och det visar sig du kan! Här är en komplett pumpade regn vattensystem för ungefär 100...

68 sätt att återanvända gamla recept medicin flaskor

Låt oss höra det för bättre boende genom läkemedel. Recept, jag menar. Det finns läkemedel för att sänka blodtrycket, sänka ditt kolesterol, minska inflammation, blockerar betaversioner och bota den otäcka utslagen du fick förra sommaren. När du befi...

Återanvända järnklorid för PCB Etsning hemma

Jag känner PCB Etsning är en av de mest krävs färdigheten för en DIY elektroniska hobby. Under förfarandet som etsning, kanske du har naturligtvis hört av en användbar kemikalie som kallas järnklorid. Du kanske har även provat en anpassad PCB Etsning...

Behållare från läppglans/läppbalsam

jag alltid söker liten, snygg, liten behållare för att hålla mina gadgets. Jag ogillar bara kastar saker och så jag gör mitt bästa att återanvända. Detta är resultatet av mina önskemål.Mina systrar mycket läppglans och de kastar alltid behållarna. Ja...

Tyg täckta behållare

För tydligare bilder--> Berry listig rävHar en rörig craft utrymme eller en uppsättning matchningsfel behållare bara låg runt väntar på en användning? Jag har alltid båda dessa problem. Jag är en sådan packrat ibland och jag sparar varje burk tills j...

Återanvända gammal hård driva magneter

gamla hårddiskar har ett sätt att hänga runt förbi deras livslängd. Nyligen hittade jag jag hade fortfarande en hel del 2 till 30 GB-enheter i en låda, så jag beslöt att ta magneterna ut och återanvända dem. Magneterna är bra eftersom de är mycket st...