Återanvända gamla motorcykel förseglade strålkastarejag har precis köpt en 78 Kawasaki KZ200 för 500 bux. Jag tyckte det var en hel del för det är villkor och viktigast, det går ganska bra efter en kick. Jag ersätter mindre saker på det ganska snabbt, de flesta delar kan hittas på ebay. Men är en av de viktigaste posterna som att jag har haft en svårt att hitta 5,75 tums strålkastare. Tydligen är det något av en KUF i världens motorcykel strålkastare. Efter letar efter ett tag, jag slutligen gav upp och beslutade att bara göra min egen. I detta instructable jag ska visa dig hur man gör en ny sluten stråle för din motorcykel i 1960-talet-1980-talet. Jag skulle inte rekommendera detta för er som har standard 7 tum balkar... gå och köpa en för 6-10 bux och spara tid om du inte gillar att göra saker som jag gör.

Detta projekt tar bara 20 minuter med rätt verktyg. (plus väntar på jb weld torka)

Vad du behöver:

1. din ursprungliga, utbränd förseglade beam strålkastare med metall tillbaka. (glas fungerar inte med denna metod)
2. en ny 12v halogen glödlampa för en skoter (min var en 35 watt) (kolla in bilden här så du kan se metallringen på denna modell)
3. en vinkelslip med en tunn cutoff hjul eller en dremel med cuttoff hjul
4. JB weld
5. original sladdar
6. lödkolv

Tillval:
12V dc power leverans eller dc mur vårta att testa
Shopvac att suga ut den gamla bitar och partiklar av glas

Kan få att fungera.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Återanvända gamla lampa - LED

i detta Instructable jag ska visa dig hur man kan återanvända gamla lightboulb för att göra dem "kör på" LED.Det är snabbt, enkelt och billigt!Steg 1: Samla material/verktygTitta på bilden för att se vad du behöver!Steg 2: WieringSteg 3: Att gör...

68 sätt att återanvända gamla recept medicin flaskor

Låt oss höra det för bättre boende genom läkemedel. Recept, jag menar. Det finns läkemedel för att sänka blodtrycket, sänka ditt kolesterol, minska inflammation, blockerar betaversioner och bota den otäcka utslagen du fick förra sommaren. När du befi...

Kreativa sätt att återanvända gamla plastflaskor. Återanvända gamla eller använda plastflaska som Tap.

Hej alla, här har jag (Mr.Suhasa, Ph.D. student i bioteknologi, Bengaluru, Karnataka, Indien) visat hur man kan återanvända gamla plastflaskor som tap - https://youtu.be/L79pTSoe3hs nämnda kranen är användarvänlig och främst gäller för avlägsna områd...

Penna fat Refil Shooter återanvända gamla penna!

Denna handledning skall hjälpa för att återanvända tomma pennorSteg 1: Återanvända begagnade pennor för att göra pilen shooterDetta är en tutorial som jag kan göra en awesome penna pilen shooterVi kan återanvända gamla pennor för att göra en pil shoo...

Återanvända gamla skrivare band och videoband att göra rep!

Återanvända gamla skrivare band och videoband att göra rep!ingen im talar inte om matrisskrivare bläck band {även om de kommer attarbete det skulle bara vara stökigt} im med hänvisning till denen du får från de små fotoskrivare som canon selphyeller...

Återanvända gamla telefon batterier som ett Powerbank (earth Day Del1)

Jag antar att du förmodligen också tillhör majoriteten av världens befolkning som äger en smartphone och du förmodligen hade mer än en under de senaste åren av smartphone evolution.Med dem, hålla kommer används litium jonbatterier som man inte kan ba...

Återanvända gamla, för liten, fiberband av tvål

detta är en instructable om hur att återanvända de små flisor av tvål som är för små att hålla eller använda längre.Steg 1: material -Flera små överblivna bitar av tvål-Strumpbyxor-små rep eller snöre-saxSteg 2: montering 1) på ett av benen skär stru...

Återanvända gamla pc högtalare

Hej, jag hade ett par datorhögtalare, men de var i mycket dåligt skick. Jag har tagit bort och jag gjorde en låda att sätta din elektronik, jag tycker det ser coolt. Jag har satt ett slags stativ för telefon eller liknande anordning-utgång, så jag ly...

Återanvända gamla elektronik

Om du är som mig och ofta ta isär används, trasiga, eller ens bara värdelös elektroniska apparater, då du förmodligen undrar "Tja... vad ska jag göra med all denna coola grejer." eller om du är som min mamma, du undrar "Vad ska du använda a...

Återanvända gamla staket brädor!

Som staket ålder, de börjar falla sönder och allmänt ser ganska orkeslös. Jag fann att även om styrelserna är mycket gamla (upp till 50 år i vissa fall), om de är gjorda av cederträ, de kan vara i ganska god form, har massor av integritet kvar, och k...

Återanvända gamla tändstift.

Ha kul återanvända din gamla trasiga tändstift, Lägg bara till lite fantasi och lite svetsning färdigheter....

Återanvända gamla PCB

Vad är PCB?PCB är en förkortning för mönsterkort. En PCB stöd för mekaniskt och förbinder elektriskt elektroniska komponenter med hjälp av Konduktiv spår, kuddar och andra funktioner som etsade från koppar täcker laminerat på ett icke-ledande substra...

Anpassade Kindle/iPad täcka, återanvända gamla duk

Väl inte alla gillar de ohyggliga täcker på marknaden som är något dyra. Så, varför inte göra din egen?Det tar knappt en timme och skulle vara en rolig sak att göra.Så låt oss göra en personlig tablet cover, kan för iPad och kindle, eller vad.[PS-Ja,...

Återanvända gamla laptop-webcam

Jag hade en gammal, inte arbetande laptop, och jag ville att återanvända så mycket delar som möjligt. Så kom jag på idén att försöka använda webbkameran.Detta instructable är bara möjligt med en webbkamera ansluten via en USB-anslutning. Den bärbara...

LCD-skärm för under $35 (återanvända gamla bärbara)

Hej Instructables jag har lurar runt och njuta av den stora kunskapen här. Ive beslutat att försöka göra min egen instructable att hjälpa andra som finns på denna webbplats. Så med detta skall jag göra ett försök till att göra min första instructable...

Återanvända gamla högtalare för Under 10€

Jag har tjänat en gammal förstärkare med högtalare som en vän kasta bort och eftersom förstärkaren inte fungerade, beslöt jag att återvinna högtalarna med en trådlös bluetooth-set.Steg 1: Kontrollera dina högtalare och välj din ljud amp styrelse Det...

Dubbla labbaggregat återanvända gamla brännare

Jag är en telecommunications engineering student, och jag behövde en strömadapter för bevisa de kretsar jag måste montera för praxis. Jag gillade inte gå till universitetet varje gång jag var tvungen att göra ett test. Sedan hittade jag på hem två ga...

Återanvända gamla T-Shirts att göra i en Hotpad

för det här projektet måste du hitta 3-4 gamla t-shirts. Du behöver också sax och en limpistol.Steg 1: Skär skjortor i hälften så att du kan klippa långa remsor av skjortan.Steg 2: Upprepa sedan steg två till de andra tröjorna för att förstora.Steg 3...

Återanvända gamla kalender magneter

kombinerar en gammal magnet, vissa färgat papper eller tapet rester, lite lim och sax arbete och du får en egen kylskåpsmagnet för att visa bilder. Detta är ett snabbt och enkelt projekt med barn att göra. Promotion magneter ges bort av banker och an...