Återställa antika Hand såg med hjälp av hem rättsmedel för borttagning av rostMin son Gabriel hittade denna hand såg medan vandring nära gården och han bad mig att återställa den. Han har tagit fastnade för träbearbetning och ville få detta såg tillbaka från döda så att han kunde använda den. Sågen var i dåligt skick, trä hade blivit urgröpt av termiter och bladet var rostiga med minst 20 år att exponeras för elementen. Vi utvecklade en plan och beslöt att vi skulle försöka ta bort rost med elektrolys (eller elektrolytisk reaktion) så att vi kan bevara integriteten i bladet.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Återställa ett Hand plan

Jag såg en gammal hand planet i en butik för begagnade verktyg och tänkte att jag skulle ha en gå på återställa den. Jag tror den före och efter talar för sig själv. En snabb anteckning: när du tittar på gamla handverktyg att återställa, examen dem i...

Återställa knäckt Machete handtag med gummiband

Jag använder en Bill-hooked machete i våra hem trädgård för olika aktiviteter som beskärning av träd, trimma oönskade grenar, skalning kokos, split trä och allt. Tyvärr machete trä handtag fick knäckt och det blev oanvändbar. Med det pris som citeras...

Hur återställa iTunes Backup lösenord med lösenord återvinnande redskap

iTunes backup lösenord glömt eller förlorat? Jag vill återställa det just nu, hur kan jag göra?Kanske har du hittat massor av verktyg i Internet, som finns tillgängliga för att återställa iTunes backup glömt lösenordet. Men hur man väljer en eller vä...

Återställa antika bensinpumpar

Hur till: restaurera antika bensinpumpar!I den här videon instructable kommer jag visa dig hur du återställer en antik bensinpump från början till slut.Steg 1:Steg 2:Steg 3:...

Återställa gamla Köksknivar

Det finns fem grundläggande steg för att återställa en gammal kniv:Hitta en kniv värt återställaTa bort rostRefinish bladetRefinish handtagetSkärpaJag gillar gamla knivar eftersom kvaliteten är där, och de är billiga. De gjordes före den tid då plast...

Återställa en antik End tabell med bokhyllan

jag hittade denna pärla i en lada i rural Oklahoma och fick höra det var med familjen för eventuellt generationer. dock på grund av dess skick var de villiga att del med det. Jag också låta det sitta i några år innan återställa. Det har en hel del sl...

Återställa ett vintage hand plan

på en senare resa till North Carolina min fru och jag hade slutat på en antikaffär där jag hittade några anständiga Stanley Bailey hand plan. För er som inte vet, är en hand planet ett woodworking verktyg som har funnits i några hundra år och används...

Återställa en antik bl.a

Detta projekt använder, vad jag kallar, treenigheten av mina båtar. trä, metall och läder, att alla kommer tillsammans för att skapa en pjäs som kan vara både ett precisionsinstrument för träbearbetning, samt en kurs verktyg som kan göra kort arbete...

Återställa en antika möbler

Jag ville berätta om min passion. Återställa gamla och antika möbler. Nyligen jag restaurerat en gamla skåp och här är de olika steg som jag följde för att ge denna gamla kolleger en ansiktslyftning!Steg 1: Första steget - snabb analys av deVid först...

Återställa en vintage flash med en modern twist.

Hej alla, dess mig igen med ett annat projekt!Lite om projektet innan vi går vidare. Jag samlar gamla filmkamera från tid till annan, aldrig betala ut för mycket, normalt bara vänta tills jag ser dem om en bil boot försäljning eller på en marknad.Jag...

Återställa en modern barbiedocka med tovigt hår

detta instructable hoppas kunna sätta stopp för tidig binning av perfekt bra Barbiedockor med mycket liv kvar i dem. Om enda fel med en Barbie är ett tovigt hår, kan du fixa det.I det följande kommer du instrueras om hur du återställer en begagnad Ba...

Återställa en antik trampbil

Trampbilar är en ikon av mitten av talet barnens liv. Prata med någon över den sedan 50, och chanserna är de hade en trampbil, eller åtminstone ville ha en! Idag trampbilar anses mycket samlarprodukter, och med ett brett utbud av modeller och priser,...

Hur man återställa datorlösenord med en annan dator

Nästan alla sätta lösenord för att logga in till datorn. Men människor ofta glömde datorlösenord och låst sig ur datorn. Så är människors oro hur du återställer datorlösenord.Det finns många metoder att återställa datorlösenord, bland vilka det är de...

Min version av The Dunkis UMP 45 med auto återställa pin dra

Hej alla, jag inte har skrivit något nyligen på grund av sommaren grejer. Jag äntligen fick tillbaka till min knex idag och mindes att The Dunkis hade ville ha någon att göra en realistisk lager och bokföra den. Så gjorde jag. Jag ändrade också vissa...

Återställa batterier med Arduino

har du uppladdningsbara batterier som inte är avgiftsbelagda längre? Det finns många möjliga orsaker till varför ett batteri slutar att ta en avgift, här är några av vanligaste. Det kan ha skadats av värme på grund av överladdning eller sulfater kan...

Sätt att återställa Windows lösenord med Windows inloggning återvinning Enterprise

Windows inloggning återvinning Enterprise är utformad för att vägleda konsumenter återvinna glömt Windows gemenskapen kontolösenord och domänlösenord genom att bränna en bootable CD/DVD eller USB blixt driva. Om du har glömt Windows-lösenordet och vi...

Återställa en Windows 7-lösenord med en återställa Disk

ibland kan vi vara slarvigt glömt lösenord i Windows 7. Det kan vara svårt om vi inte har ett Windows-lösenord återställa disken. Om förhoppningsvis vi hade återställa förutseende nog att skapa ett lösenord skivan. Det skulle vara en enkel sak. Windo...

Återställa en Vintage ångaren stammen

stammen restaurering är en kombination av träbearbetning, metall hantverk och läder, så hjälper det för att ha viss erfarenhet i alla tre fält. Den svåraste delen av hela projektet är i utarbetandet av lappa. Ta bort gamla materialet omfattar (om den...

Återställa en Homecraft Drill press

notering; Detta är min första instructable och mitt första försök att återuppbygga en drill pressJag har klåda att inrätta en butik igen efter många år utan en. En av de första någon bra affär behöver är en drill press. Jag är på en mycket begränsad...