Återvunnen plåt armstöd CoverVi har en äldre släkting som bor med oss och åtnjuter sitter i en favoritplats i soffan, småäta hela dagen. Efter ett tag, armstödet lider, och vanligtvis kräver rengöring ungefär en gång i veckan eller så. Vi vill inte att täcka hela soffan, och har provat olika arm resten täcker, som oftast glider av eller inte täcker området tillräckligt. Några brytt sig om våra äldre SnackMeister arm eftersom de var grov på hennes mjuka hud.

Sedan nyligen har gav någon monterat flanell ark upp andan, Riva medan sängen ändrades. De var inte värt lapp, slitna tunna som de var på vissa ställen, men vi bara ville inte slänga dem antingen. Visade sig att de gör härliga armstöd covers!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Dolda Couch Caddy

detta projekt föddes ur ett behov. Min man och jag hade varit "lagra" vår dator kuddar i sidan av soffan. Det var besvärligt och det var leka med min cover, så jag beslöt att göra något för att åtgärda problemet.Jag kallar detta en dold soffan c...

Livräddare stol från återvunnen virke

Inspirationen till denna stol kom från att se en på en pir vid Lake Tahoe. Det är stor-sittplatser två ganska bekvämt – och lång, ger en fin utsikt tillsammans med skydd av kanonkulor och våt hund.Här är gjord av virke återvunnet från en redwood däck...

ÅTERVUNNEN flaska råttfälla

I detta Instructable guidar jag dig att göra en billig och effektiv mus fälla med hjälp av en återvunnen Cola flaska och några hushåll stationeries.Du kan titta på denna videoRåttor bor i en grupper och föredrar att bo bredvid personer att hitta mat...

Konstnärliga dekorativa utlopp Cover

med många kreativa alternativ, denna outlet täcka är enkla att designa och göra. Idén kom till mig efter jag renoverade mitt kök. Jag ville nog försäljningsställen så att jag inte skulle behöva söka och koppla bort varje gång jag använde ett utlopp....

DIY Kindle Cover

detta instructable rinner ur Rayeaths mycket hjälpsam nook täcka instructable med några (förhoppningsvis) bra förändringar.Hur till omvänd en inbunden bok i en Kindle täcka med en rem:Vad du behöver:1) en bok du inte misstycker hugga upp; Denna bok m...

En billiga Kindle Fire Cover

detta instructable omfattar stegen för en mycket billig och i mitt fall en ganska rå Kindle Fire cover. Några av mina bilder Visa inte sig väl "men" genom att titta på de resultat som jag hoppas kan du enkelt se vad jag gjorde. Om inte, ställ fr...

Coin hållare med fjäderbelastade Cover

En av glädjeämnen att arbeta downtown är att du får betala för parkering. Jag betalar för varje dag eftersom jag har tillräckligt offsite möten att en Månadsbiljett gör finansiella vettigt. Detta innebär att jag håller en hel del håll i min bil. Prob...

DIY mat Cover

jag behövde en händig liten tillfälligt täcka när jag måste hålla maten från att ha belägrats av flugor innan, efter och under servering. Naturligtvis jag kunde har precis köpt en i butiken i en handvändning, men jag föredrog tillfredsställelsen av a...

ÅTERVUNNEN flaska snurra RYMDFÄRJAN-COPTER

Steg 1: material Se ritning för lista över material. Slät vägg plast vattenflaskor har en vägg tunn nog att skära med en vass kniv eller Xacto [R] blade. Trä-hubb kan vara någon skrot virke ca 1 x 1 x 1 storlek... Cup krok öljetter används här 5/8 st...

En annan anteckningsboken cover

Jag var motiverad att göra denna "kompatibel" när jag insåg att jag hade förhala på räkna ut vad du ska få eller göra för en väns födelsedag.Jag har varit mixtra med läder och att göra saker med det ett tag och det finns en hel del instructables...

DIY mocka SKIFT boot cover.

Design, mönster och sy en SKIFT boot/knopp cover.Verktyg som krävs.NålGängaSymaskin (valfritt)SaxenMaterial som krävs.Läder, mocka, Alcantara, tyg, microfiber.Steg 1: Klippa och layout mönster Har allt ditt material förberedd och redo att sy.Mönster...

Nej-döda / nr-sy (fake!) Boka Cover för tabletter och eReaders

förra året visade jag er alla hur man gör en dyning ebook täcker av pelt av en död bok.Men finns det tydligen många som, medan de inte längre köpa faktiska fysiska böcker, har fortfarande starka känslomässiga bilagor till dem. Dessa känsliga själar s...

Pussel album cover

Jag brukade samla vinyl ett tag, men nu med musik streaming möjligheter jag spela knappt gamla skolan poster längre. Men en av de vackra sakerna av poster finns det täcker. Så jag letade efter ett sätt att återanvända gamla vinyl omslaget och jag kom...

Cyberpunk kalkylator Cover

en enkel kalkylator cover med gamla grafikkort monterad till den. Hörnet var utskuren för ett IC-chip (jag ursprungligen kommer att använda ett "Kreativt" ljud IC, men jag kunde inte hitta en)....

Album Cover magneter

Dessa mini skivomslag kommer att klä upp ditt kylskåp med musiksmak!Steg 1: ListaHär är det material du kommer att behöva göra dem:fyrkantiga glas kakelbilder av skivomslagMod Podgesvampen borstesax eller X-acto knivmagneterE6000 eller lim pistolSteg...

Bicycle Helmet Cover fjädrar & lågor

Jag är helt övertygad att synlighet är en viktig del av att vistas säkert medan ridning en cykel på vägen men jag tror också att vara unika, annorlunda och märkbar kan bidra lika mycket.Bilförare säga till sig själva, "vad sjutton är det" "...

Uggla formad gitarr soundhole cover

Jag ärvde en fin gitarr från min vän. Gitarren var i dåligt skick så först måste jag var tvungen att rengöra och restorate det. Det var en långsam process och en intressant resa som jag aldrig hade en gitarr innan.Jag har dokumenterat hela denna proc...

Rullstol armstöd strumpor

De flesta rullstol armstöd har vadderade toppar som kan bytas efter behov. Kuddar, som fäster till armstöd med ett par skruvar, är täckta med plast eller vinyl. Medan kuddar sig är bra, plastöverdrag inte är. Det är obehagligt att underarmar och armb...

Skapa en Facebook Cover bild för din App marknadsföringsstrategi

Som en del av din app marknadsföringsstrategi, bör du ha en Facebook-sida. För det, kommer att du behöva skapa en profil bild och täcka bild. I detta instructable, vi ska visa dig det enklaste sättet att göra det.Första, besök Placeit.net och välj en...