Att göra egna gängade infogar (3D utskrift)Många gånger när du skriver ut en hämtade del är fästelementets hål eller hex skrymslen för trånga. Andra gånger, typ eller storlek fästelementet som designen kräver bara inte är tillgänglig, vilket händer mycket här på Maui. Punkt på bilden är en spindel fäste att ersätta motorn på en ShapeOko CNC router. Eftersom fästen på den ursprungliga maskinen metriska fästelement, nya fästet utformades samma. Problemet var att de 3" lång clamp bultar inte var tillgängliga på alla. Genom hålen var av rätt storlek för att kunna acceptera en längd av 10-24 TPI alla tråd. Det innebar att jag skulle kunna ersätta en handgjord bult församling för utformade fästen, men urtaget för nötter på baksidan var för liten för att acceptera 10-24 nötter. Min lösning var att dubbla mutter gängade axeln och använda värmen att infoga nötter i fördjupningen bildar en insats som hade en gängad axel kopplad.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Att göra egna penslar

Som en art student är köpa mina egna penslar dyrt så jag bestämde mig att göra min egen ur objekt jag hade runt mitt hus.Steg 1: Förbereda handtaget Borra ett hål i objektet du gör din handtag. I detta fall, använder jag en gammal uppsättning av ätpi...

Att göra egna dremel bitar

dessa är några idéer jag kom upp med eller ändras från andra på att göra egna bitar för dremel.-= Jag tar inget ansvar för dina handlingar =-Steg 1: Kapsylkatalog sågblad jag såg en instructable för tillverkning av sågblad av kommersiella knappar och...

Att skapa du egna USB-kablar

hedra USB-tävlingen, och min egen passion för att göra min egen överallt där jag kan, jag har skapat vad jag tror är en helt unik (gasp) Instructable. Jag kan ha fel, naturligtvis, men en snabb Google-sökning visade upp någonting för detta, så jag på...

Med skrapa och Makey Makey för att göra egna spel

Någonsin ville göra ditt eget spel men visste inte var du ska börja? Med Makey Makey och en laptop eller PC, kan du dra nytta av lätt att använda program som kallas Scratch för att doppa tårna i att skapa ditt första spel.Steg 1: Verktyg och material...

Installera gängade infogar på min Shapeoko 2 CNC

behöva klämma ner några material i din CNC mill? Detta är en av flera metoder att jag valde att genomföra. Jag köpte en förpackning med gängade insatser att sjunka ner i wasteboard av min Shapeoko som låter mig bult ner arbetsstycken utan att skada M...

Att göra egna latex halloween masker på en budget

Som varje nördiga Halloween kärleksfull tönt ute jag gillar showen Tekning, och jag var som jag så kan göra det. Dåliga delen är deras tillförsel kan köra in i tusentals dollar. Jag ska visa dig ett ekonomiskt sätt att starta i hobby.Steg 1: Låter få...

Ingen CD-fodral, ingen tejp 3D hologram pyramid: det snabbaste och enklaste sättet att göra egna. (mallar ingår)

Jag är förvånad och trully roade av detta smart idé. Vi vet alla dess inte riktig 3D, men 4 gånger en 2D-bild (Pepper's ghost effekt), men resultatet är ganska underhållande. Jag gjorde hela CD skära, och var mycket nöjd med den, även om styckning må...

Att göra egna gitarr plockar

i detta instructable jag visar dig hur o göra din egen anpassade gitarr oicks inte bara normal formade men spetsiga eller kurvig eller vad fanPS DE AV ER SOM LÄSER DETTA INSTRUCTABLE GER ETT MEDDELANDE TILL MIN VÄN TINCANZ OCH SÄGA GRATTIS PÅ FÖDELSE...

Att göra egna kock kniv med 3d-skrivare

Ett år sedan min flickvän och jag började en foodblog kallas Yue'sFoodStory, sprids vårt fokus California matkultur (hållbar, friska, lokala råvaror) till kinesiska samhällen. ett år senare, har vi vuxit till har 50 k anhängare. här är hennes instruc...

Spara pengar genom att montera dina egna skidor

Människor som skidor vet att även om sporten är en thriller, det kommer med en rejäl pris. De flesta människor köper skidorna skulle älska att få mest valuta för sina pengar. Skidor är som bilar, skidåkare inte bara köpa dem och gå, de kräver vissa m...

Att göra egna sökningar i Opera

jag älskar min Opera.I denna tutorial kommer jag visa dig hur man gör en anpassad sökmotor i Opera. Det låter dig söka från adressfältet utan även med en meny. Du skriver helt enkelt keyletter (detta kan vara vilken bokstav), ett blanksteg och sedan...

Att göra egna knappar

I detta instructable, vi kommer att lära de stammen till göra din egen knapp stift. Detta instructable är avsett för åldern 18 och uppåt, eller med tillsyn av en vuxen uppstår skador medan du använder utrustningen. Det är även riktat mot dem som äger...

Att bygga dina egna hörlurar... Trä perfektion

"Byggstenar" i projektetSteg 1: Efter justering interna storleken på ärendet gå vidare med borrning av hål för kablar och skruvar (för att fixa "huvudet wire") Steg 2: Lagt till akustiska stoppning ca. 3grams Steg 3: Förbered huvudet t...

Att göra egna mönster och texturer med skum rullar

Anpassad skuren foam rollers är ett bra sätt att skapa upprepande mönster och texturer. De kan användas med text för att rulla meddelanden på väggarna eller papper. De är lätta att göra och unik.Jag ska här göra ett pussel bit mönster som kan rullas...

Att göra en Slot bil med 3D-utskrifter.

Hej, och Välkommen till min handledning om hur man 3D skriva egen slot bil. Eftersom projektet beror starkt på vad du vill göra, brukar jag få in alltför detaljerat där det inte behövs.Så, utan vidare adeu, låt oss komma igång!Steg 1: Hitta en refere...

Att upprätthålla en småskalig 3D utskrift anläggning i Uganda

den 23 December, Emi Watanabe och jag gick till Kampala, Uganda i ca 3 veckor. Målet med denna resa var att arbeta med Paola de Cecco och Byn energi för att fixa tre 3D-skrivare som de har (en Rapidbot och två Printrbots), undervisa solid modellering...

Hur att reparera en Bugaboo barnvagn / barnvagn med 3D utskrift

PRAM finsmakare ute vet att Bugaboo är en av den bästa barnvagn barnvagnen på marknaden för stil, funktion, ergonomi och kollaps förmåga, tyvärr de är också mycket dyrt att köpa och ännu dyrare att reparera, förrän nu...Med ökad tillgänglighet av hög...

Hur att reparera trasiga glasögon Sidepieces med 3d utskrift

Hej människor!En vän till mig bad mig om det var möjligt att reparera glasögonen segling. Han verkligen gillar denna modell och har inte kunnat hitta några nya glasögon som dessa böcker. Jag har aldrig provat så detaljerad / komplicerade 3D utskrift...

Hyper Terra

"Hyper Terra" är en projektion-mappade skulptur med en integrerad projektor, dator och strömförsörjning. Skulpturen är ett berg med simulerade solar och lunar belysning som kan ställas in med någon lat/long på jorden och en punkt i tiden. Grafik...