Att göra en enkel Air Core induktor (induktionsspolar)detta instructable kommer att berätta hur man gör en enkel liten air core induktor, speciellt för Niftymitter. Niftymitter är en öppen källkod FM-sändare baserad på Tetsuo Kogawa enklaste FM-sändare, en gratis rinnande oscillator krets, därav behovet av en spole.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Göra en 1-2 uH utdata Air Core induktor för förstärkare

produktionen nästan alla audio förstärkare innehåller en krets av en induktor och resistor parallellt. Induktor är det att förbättra stabilitet inför högtalare som presenterar en kapacitiv last. Motståndet finns det att dämpa potentiella ringer eller...

Bygga en Cheap'n' enkel Air kanon

Hi det! Denna luft kanon är ett stort projekt för någon. Det är lätt att göra, kul att spela med, och inte äta. Detta är den första luft kanon jag någonsin byggts, utom den senaste jag har avslutat. Vad? Låt mig förklara. Jag startade detta projekt 3...

Att göra en enkel spel i MS VisualBasic 6

Hej alla,Idag har jag tänkte publicera en instructable och hade ingen aning vad jag ska skriva.Slutligen bestämde jag mig att skriva ett enkelt spel som staden Bloxx på mobiltelefoner. (men väldigt basic)Detta instructable förutsätter att du känner t...

Att göra en enkel Joule tjuv (som lätt)

dag jag visar dig hur man gör en mycket enkel joule tjuv. En joule tjuv har många tillämpningar, bästa gadget som jag gjort med var en "vatten drivs lampa", snart kommer jag att lägga på en guide om det men först måste jag bokföra denna guide. J...

Att göra en enkel låda

IntroI detta projekt, kommer jag att visa dig hur man gör en enkel men stark box, utformad för att lagra allt från verktyg till tunga material. En perfekt lösning för workshop lagring.Eftersom verkstaden var översvämmad i alla typer av skräp, materia...

Att göra en enkel Sterling Silver Ring

med rätt utrustning och dessa steg för steg instruktioner, alla kan göra en enkel sterling silver ring. Vissa förmågor som krävs för att göra en ring inkluderar användande en fackla och en såg. Detta projekt kräver mycket uppmärksamhet för att slutfö...

Att göra en enkel kopp från kan

Behöver inte något verktygBara en kan och handen kala :DVi kommer att visa dig det snabbaste sättet att göra en kopp från en burkHitta en konkret bakgrund (din gata)och en ölburk (eller något liknande kan)Steg 1: bearbetning Upp och ned kan (det är l...

Att göra en enkel laserskurna låda med en stödjande botten

jag var trött på att arbeta med min röriga skrivbordslåda, så efter att ha arbetat med en laserskärare för ett par veckor bestämde jag mig att lösa problemet genom att göra en snygg förvaringslåda som skulle ge allt en plats. Det största problemet me...

Att göra en enkel laminat longbow

Detta är en kort guide om hur man gör en mycket enkel laminat långbåge. Om du har några frågor som inte besvaras i slutet av denna handledning, eller du vill ha mer detaljerade instruktioner om hur man gör en långbåge, kolla in www.makingtraditionalb...

Ett nytt sätt att lube min tomgång air reglerventil (Honda Civic 1999, D15B motor).

Tidigare brukade jag ta bort luftfiltret och spraya powerlube i idle air port. Nu bestämde jag mig att prova en ny strategi.Steg 1: Ta bort statorn. Den kontakten jag unclipped då de två skruvarna som håller statorn togs bort. En gång ut kan du se na...

Att göra en enkel robot med 3D-modellering

introduktionIdén till detta projekt startade när jag studerade och får ett uppdrag med korthet kallas med titeln "artikulation". Tanken var att skapa ett objekt som visat artikulation (rörelse och lederna) med hjälp av en 3D-skrivare. Jag väljer...

Att göra en enkel spybug.

Här en lätt instructable att göra en FM spybug från några gemensamma komponenter. Den svåraste delen i detta är att man gör PCB. Du kan bara använda perf-styrelsen dock om du perfer. Låt oss komma igång!Steg 1: Reservdelslista De följande componenets...

Enklaste sättet att göra en enkel enda rad vävstol armband :)

jag kommer att lära dig de mest enklaste möjliga sätt att göra en vävstol armbandFörst ta en massa vävstol band och en S-krok eller någon krokSteg 1:Steg 2: Första ta en vävstol bandSteg 3: Nästa göra en infinity registrera runt fingrarna med bandet...

Att göra en enkel vikta läder plånbok med graverade insignia

gjorde detta på Techshop (techshop.ws)Super lätt att göra.Material:13x8in bit av läderHampa trådNålVerktyg:LaserskärareAdobe IllustratorSteg 1: Skapa din fil på Illustrator Skapa egna1. Använd verktyget form för att göra rundade rektanglar. Längden p...

Att göra en enkel och lätt Charcoal / kol smedja

i detta instructable du lära dig att göra ett kol / kol brinnande forge från eldfast tegel, några stål VVS delar, en stålplåt, vissa aska block och en fläktTyvärr jag sprang ut pengar innan jag kunde avsluta smedjan, totalt bör det kosta runt $ 50 US...

Att göra en enkel koppar bandet

När jag har ingenting som jag kan göra ut sida en av min hobby är smycken att göra. Jag är ingen expert på det men jag försöker, så jag hade några kvar över koppartråd från en av min plåtburk Rose och jag har gjort denna enkla koppar armband.Steg 1:...

Att göra en enkel hemgjord spett boll pistol!

Detta är min första Instructable! Det var inte tänkt för att vara, men det är nu. Min bättre en kommer snart. Detta är mycket lätt att göra och kan användas på många sätt. Hoppas ni gillar det! =)Steg 1: leveranser!!! detta är alla saker du kommer at...

Automatisk hem övervakningssystem genom att använda arduino (enkel och billig)

Målet med mitt projekt är att uppnå automatisk hem övervakningssystem utan manuell inblandning. I allmänhet andra övervakningssystem är det nödvändigt att power ON TV och kamera mottagare varje gång. Och det måste också alla användardata till vyn som...

Att göra en enkel RC Camel Robot

1. förbereda några av följande verktyg:En 40 watt elektrisk lödning1 burk lödaEn limpistol1 tång hajEn sax tallrik1 AvbitartängerEtt vakuum tennetc. som visas i bilden, Adi, Faisal och Farel vi alla satt i 5: e klass grundskolan som är al-falah Darus...