Att göra en klänning med hjälp av arbetsprofilen kommersiella eller lära sig sömnadInte alla kan eller kommer att skapa sin egen sömnad mönster. Många människor vill bara veta hur man syr något bärbara, med hjälp av arbetsprofilen kommersiella. Jag undervisar i början sy till vuxna (för det mesta) via vår skoldistrikt gemenskapen Ed program. De flesta människor jag undervisar har aldrig sytt ett plagg före och hitta följande kommersiella skriftliga instruktionerna den svåraste delen av hela sy process. Som med de flesta branscher, har sömnad/garment byggandet eget språk. Denna ska tutorial går du genom att välja ett mönster, tyg, och konstruktion... plus några genvägar kastas för bra åtgärd, som jag hjälpa min sondotter göra sin första klänning.

Jag antar att du:

  1. Har en symaskin i gott skick
  2. Du är bekant med funktioner i din maskin
  3. ANTINGEN har din maskiner ägare manual eller har möjlighet att slå upp online om det behövs
  4. Kunna sy raka sömmar
Se Steg
Relaterade Ämnen

Att göra en Cutout tillbaka fodrad klänning med dragkedja mitt bak

det finns tutorials online för att göra ryggen utklipp i klänningar med dragkedjor i sidan, men jag kunde inte hitta någon för klänningar med dragkedja mitt bak, så jag tänkte att det och provat den. Jag ville ha ett diamond utklipp upprepa form av S...

Perfekt klänning med Tank

Hi det! Jag är aska och jag ska visa dig hur du gör din perfekt passform klänning med din favorit linne! I min guide kommer jag att synålar ser som min symaskin bröt när jag började detta projekt :(men det är ok!Steg 1: Använda din linne som ditt mön...

Vintage inspirerade klänning med afrikanska vax tyg

Hej du!Detta är en enkel retro (50) inspirerad klänning jag har gjort. Det är ganska lätt att göra. Jag valde en afrikansk vaxad bomullstyg blandat med en svart lätt tyll att göra denna klänning. Jag hoppas du kommer att uppskatta denna tutorial! Int...

Hur att liva upp en nedlagd spis med växter.

Dess den tiden på året igen, dess uppvärmning upp och det är bara ingen användning för din eldstad. Eller kanske som jag din skorsten är fyllda full av isolering. Varje gång du ser tillbaka på din spis alla du ser en mörk svart hål drar din själ ur d...

Använd "Kraft" för att köra en kontrollerad enhet med en DIY 3D kondensator!

För vår elektronik klassprojekt, gjorde vi vår egen version av 3D kapacitiv styrenheten beskrivs här:och här:http://blog.makezine.com/2012/08/10/build-a-Touchless-3D-Tracking-Interface-with-Everyday-Materials/Registeransvarige består av en kartong st...

Hur man mäter växelspänning med Multimeter

De som är nybörjare i elektronik, denna fråga ofta kommer i deras sinne: "Hur ska jag använda en multimeter?"Tja, har vi något för dig.Vi har startat video tutorial-serien om "Hur du använder multimeter" i vår kanal "Att vara inge...

Snygg sommarklänning med en t-shirt för mönstret

jag har varit välsignad för att ha min son och dotter i lag besöker mig denna vecka. Min svärdotter, att vara ganska girly tjej och trendigt känslig, var klädd i en mycket bedårande designer t-shirt hon köpt. Efter att titta på enkelheten i designen...

Hur man gör en irländsk dans klänning med princess sömmar och sparka veck.

Jag har uppträtt i en irländsk dans trupp för ett par år och ville ha min egen twirly klänning med gnistrar och veck. Detta är den solo klänning som jag gjorde för mig själv. Mönster är baserade på Turoe Stone i County Galway på Irland. Klänningen ka...

Hur man gör en off axeln långärmad klänning med bälte

Turkos, svart och andra färger du gillar. Gör en vacker, drömmande klänning för våren! Tänk dig att du kommer att avundas mellan dina vänner ;)Att göra denna klänning du behöver: jersey eller lycra, stift, symaskin, sax, tejp, krita eller en penna.St...

Hur att hemsöka en gård med hjälp av Instructables (redigerad med nya bilder)

varje år gör vi en gratis haunted house för trakten, det började när mina barn var 2 gamla till knep eller behandla men ändå ville ha en halloween upplevelse, som bara en carport med några ghouls och en pumpkin patch, 13 år senare är vi upp till 1600...

TARDIS klänning med en hatt

min Tardis klänning med en hatt. Du kan se mer info på min blogg: http://elfka.pl/?p=6074Steg 1: Inspiration För läkare som fans det finns egentligen ingenting att förklara, men för alla andra kommer jag inom kort förklara vad Tardis är och varför i...

Övervakning bostäder vattenförbrukning genom att läsa kommunala vattenmätare med Hall effekt sensor + Arduino

om du vill övervaka din vattenförbrukning, som en del av en DIY smart hemautomation och övervaka projekt, då detta instructable kan hjälpa dig att uppnå detta mål. Den lösning som beskrivs här är icke-invasiv, använder din befintliga kommunala vatten...

Drapering omlottklänning med tunt & klänning Form

Att göra en fingerad wrap klänning med draperingar muslin klänning formuläret. Jag visar klänningen jag skapade från muslin klänningen i slutet. Jag gjorde några ändringar men jag visar hur jag gör mina kläder. Droppa en kommentar nedan eller kolla m...

Flickorna bomullsklänning med Shirring & volanger - handledning

hur man syr en flickor bomull sommarklänning, med shirring, volanger och ric rac trim.Samla dina leveranser, jag använde en och en halv gård 45" brett bomullstyg - pre tvättade och strukna (1,5 m x115cm brett tyg), elastisk tråd, normal tråd och att...

Hur man läser en spänning med LabVIEW demo

Denna video är en introduktion till LabVIEW för programmet början. Jag visar grunderna i läsning en spänning med en DAQ kort. Om du aldrig har använt LabVIEW och vet inte var man ska börja, visar detta hur man gör en grundläggande VI som kan läsa spä...

Arduino röst / taligenkänning med Geeetech modul [Tutorial]

Hur till: Arduino röst / taligenkänning med Geeetech modul [Tutorial]. Denna video visar dig hur man talar med din Arduino med (billigt) Geeetech röst kontrollmodulen. Du kan sedan använda koden kontrollerar en motor eller göra röststyrda lampor. Det...

Vem är i kaffebryggaren? Ansiktsigenkänning med Raspberry Pi, OpenCV och Sigfox

IntroduktionHar du någonsin under hur ansiktsigenkänning fungerar? Har du hört talas om Sigfox? Gillar du hallon?I den här guiden kommer vi att utveckla en prototyp med en Raspberry Pi att känna igen ansikten med OpenCV och skicka Id för den igenkänd...

DIY: pulserande Backless långklänning med Slit

DIY en pulserande backless maxi klänning med slitVad du behöver:1 gården av tunt2 1/2 varv av tyg (stretch)PinsDrapering tejpSharpieKlä formenSymaskinSaxLinjaler (raka och böjda)KritaSteg 1: Gör kjolenMed fel sida inför åtgärd hur länge du vill att k...

Att göra en Slot bil med 3D-utskrifter.

Hej, och Välkommen till min handledning om hur man 3D skriva egen slot bil. Eftersom projektet beror starkt på vad du vill göra, brukar jag få in alltför detaljerat där det inte behövs.Så, utan vidare adeu, låt oss komma igång!Steg 1: Hitta en refere...