Att göra kubansk kaffe



kubansk kaffe är en typ av espresso som är populär i många latinska länder. Det är ganska lätt att förbereda, och otroligt gott. Sedan jag flyttat till Miami har stupat förälskat med saker, och jag försöker sprida glädje med denna underbara kaffe dryck.
Se Steg
Relaterade Ämnen

En hyllning... Hur man gör kubansk kaffe / Café-con-leche

hur konsten att göra kubansk kaffe görs. En kär vän till mig visade mig detta sätt år sedan. Vi förlorade honom i slutet av 90-talet till en bilolycka som var hans fel. Jag älskar och saknar honom dyrt. Jose och jag arbetade sida vid sida i en auto v...

Att göra Ranger kaffe

varnas: kaffe snobbar, avvärja dina ögon nu. För vad följer kan medföra att sätta munkavle på eller ens krossa din dator i avsky med mig.Med det ur vägen, satt jag till utställning du metoden för att göra det som har kallats Ranger eller marina kaffe...

Lära sig att måla med kaffe pulver - nybörjare målning lektioner

Arfés är skapandet av konstverk av färgning med kaffe...Målning är praxis att tillämpa färg, pigment, färg eller andra mediumto en yta (stöd bas). Medlet används vanligen basen med en pensel, men andra redskap, såsom knivar, svampar och sprutor, kan...

Att göra kaffe

Kaffe är bränslen i det moderna samhället. Personligen, jag älskar kaffe, och vid varje given tidpunkt, mitt blod är 95% koffein.Men vad gör du om du inte har en kaffebryggare? Här kommer jag visa dig två gamla skolan metoder för att göra kaffe.Steg...

(något) grönare sätt att brygga kaffe

jag hittade något i affären som jag tyckte var ganska cool. Det är en liten plast en-kopp kaffebryggare.Jag antar att det tar mindre energi, eller åtminstone blir det renare, att använda en gas-spis i stället för en elektrisk eftersom mest El generer...

6 kolv kaffe kallt Brewer

Baserat på min kallt kaffebryggare, brygger denna version sex koppar på en gång. Försök med sex olika sorters bönor för en provsmakning eller bara göra nog för dina vänner.Kolla in Audreyobscura's Scotch Affogato recept instructable med kallt bryggt...

Kaffe kallt Brewer

Med denna kaffebryggare kallt, kan du göra en perfekt kopp iskaffe i stil. Använda 3D tryckta beslag, några off-the-shelf Laboratorieartiklar av glas och lönn dymlingar, blir detta stycke kall Lapin processen till en prestanda.Det finns en många meto...

Billigt och enkelt kaffe likör

tillbaka i dag, innan baksmälla började, jag älskade verkligen vitryssar. Jag hade en på en fest vägen tillbaka när och blev kär, då såg The Big Lebowski och visste att kaffe likör och jag var gjorda för varandra.Någonstans i allt detta insåg jag att...

3 ingrediens Vegan kaffe glass

Jag älskar kaffe!Men vad jag älskar nästan lika mycket som kaffe är glass. Dock älskar ibland glass inte oss alla tillbaka. Veganer och dem som är laktosintoleranta är vanligtvis förpassas till den mindre menyn för sorbet. Missförstå mig inte, jag ha...

Acorn kaffe - Modern ta

Ekollon var en bra basföda för indianer i förflutnan, den har stora medicinska egenskaper och packas med protein och fiber, på denna kompatibel kommer jag visa dig hur man gör Acorn kaffe, jag gjorde det hemma på ett modernt sätt men det kan göras pe...

AeroPress kaffe Maker - en Nybörjarguide

Efter år av att göra kaffe i min cafetiere (kallas även en fransk press) och motstått fruktansvärt tidskrävande och kladdigt saneringen, kom jag slutligen över AeroPress. Jag har alltid hållit klart något med ett pappersfilter på grund av de extra ko...

AeroPress kaffe

detta är min första Instructable. Jag har inte uppfunnit något här heller arbetar jag för det företag som utformade artikeln visas, jag tycker bara det är en cool kaffepress. Aerobie AeroPress är en kaffebryggare som använder lufttrycket för att driv...

Kaffe isbitar

Har du någonsin gjort isen kaffe bara för att få den smak som urvattnat efter en liten stund? Försök att göra kaffe isbitar och använda dem i stället för vanlig is när du gör din iskaffe.Steg 1: Vad du behöver! Du kan använda antingen nybryggt kaffe,...

Kaffe marinerad fläsk grillat

Långsam kokta livsmedel är så tröstande när vädret blir svalare är inte de?Jag bestämde mig att lägga till kaffe i min bräsera vätska till denna delish grillat bara för att se vad kaffe trend uppståndelse handlade om.Tja, det ger en härlig mörk rika...

Kaffe Merignue - en episk misslyckande och hur man inte gör det!

Jag planerar för kaffe tävlingen. Jag har aldrig gjort en maräng och därmed tänkt på att göra en kaffe maräng. Jag började på riktigt bra.Men en gång gick ur och jag försökte rätta till det. Sedan så småningom visade det sig vara en riktig röra.Jag h...

Kaffe Stekhet med en varm luft popper

jag är på god väg att slutföra kaffe snobbism. Grundläggande för att uppnå detta är att kunna rosta egna kaffe från gröna kaffebönor, som ger den mest fantastiska färska smak och doft. För att inte nämna möjligheten att i förbigående nämna du rostade...

Kall brygga kaffe brygga

kall brygga kaffe är gott! Jag vet inte vad mer jag kan säga om den. Kall Lapin processen ger bra smak utan tunga surhetsgrad smak. Men att få det varje dag kan bli kostsamt, precis som att köpa kaffe varje dag. Men varm brygga kaffe maskiner är myck...

Kallt kaffe drycker utan särskild utrustning

bli trött på att betala $5 en pop för en kallt kaffe drink, jag satt om att lära sig hur jag kan göra min egen. Den enda frågan var, jag hade ingen espressomaskin, jag vill inte heller särskilt en. Gjutning på webben, som bestod av frågar en online-v...

DIY kaffe skörd

växa, rostbiff och brygger eget kaffe!Steg 1: Hitta en lämplig kaffe växt Detta är kaffe växten jag köpte för $30 på eBay för några år sedan. Kaffe 'växter' faktiskt små kaffe träd och kommer att få ganska stora över deras livslängd. Mine var ungefär...