Att sätta A uppvärmda golv i en buss (del 1)Jag hatar att vara kallt. Jag hatar tanken på att vara kallt. Jag hatar att komma ur sängen på en kall vintermorgon på ett kallt golv. Även mattan kan inte riktigt ta kylan ur ett kallt golv. Det mesta man kan göra är försöker maskera kylan och det inte gör ett bra jobb med att.

Så jag bestämde mig att installera i golvvärme i bussen i ett försök att ta itu med denna oro. Jag kontaktade den vänliga människor på Pex värme de var mycket hjälpsam i att få denna del av buss bygger fulländat. De utformade även uppvärmningssystemet för mig gratis. De måste ha trott det var ett skämt. Jag var tvungen att begära en design ett par gånger innan jag fick ett svar för ett värmesystem för en 300 kvadratfot skolbuss. De är vana att utforma system för hus och kontorskomplex. Så när någon e-post en begäran om en liten låda med en bostadsyta, antagligen mindre än några av garderober i deras andra mönster, det är förståeligt om de var skeptiska.

De skickats in deras design och kontaktat även mig per telefon att se om jag hade några frågor. Att vara på en budget jag började beställa tillbehör som medel fanns tillgängliga. Jag har fortfarande några mer delar skaffa innan systemet kommer att kunna manövreras men jag har fått den största delen, i golv slangen. Här är hur det gick.

Se Steg
Relaterade Ämnen

USB uppvärmda kläder

Hej världenUppdatera: värma ditt huvud medan Cykling; /.Idag vill jag dela med mig av ett projekt som vem som helst kan göra. vintern är redan här, bor du varma.?att göra uppvärmda kläder är lika enkelt som att sy en bit tyg ovanpå en annan bit tyg,...

Hur man gör en nedsänkt dusch med uppvärmda plattor

jag tittade på handicap tillgängliga duschar när jag först började bygga huset eftersom jag visste att min frus artrit skulle bli värre eftersom tiden gick. Jag ville kunna rulla en rullstol i det utan att få stötte av en läpp eller kant och dusch ga...

Tovad induktivt uppvärmda hus skor

i detta instructable jag ska visa dig hur jag löste problemet med min flickvän som har kalla fötter hela tiden.Eftersom varma skor passar perfekt till den kallaste tiden på året, kommer att dessa skor vara hennes julklapp :-)Jag har sett tyst några l...

DIY uppvärmda kläder

uppdatering 2009/10/31: Jag har avslutat omarbeta mina byxor och jag tror jag har kommit med en bättre sy mönster. Jag lämnar bilder av den gamla stilen ifall någon vill göra på det sättet. Jag också uppdatera avsnittet delar.Detta är för de motorcyk...

Uppvärmda handskar, Tja... nästan

alla handskar kommer att göra, helst något isolerad att du vill rida i mindre än 40 grader iaf. Jag bär Manzellas från gåskarl berg och de inte är bara tillräckligt bra för temperaturer understigande 20 grader för min nästan 10 mil pendla eller 10 mi...

Hur man gör ett batteri uppvärmda kläder

Det är mycket kallt på vintern, så om vi kan göra ett batteri uppvärmda kläder. vintern skulle inte kallt igen. först måste du förbereda en uppvärmd pad, uppvärmd pad du kan köpa från marknaden, och än du kan sy den uppvärmda pad till din jacka eller...

Kotatsu (japanska uppvärmda tabell) Alaskan stil

Dess Co Co kallt ute!Och insidan också för den delen!Steg 1: Jag är bara att få varmkörd! Mitt Alaskan Kotatsu äventyrDet började med min dotter som studerar japanska. Med jämna mellanrum skulle hon dela några små intressant faktum om Japan. En dag h...

DIY kol band uppvärmda handskar v2.0

Våra händer och fingrar särskilt de första som lider av kylan och mest i behov av skydd från miljön. Men hur vi kan värma våra händer, att hålla den rörlighet och känslighet på fingrarna?Jag gjorde det med hjälp av kolfiber tejp. Kol leder ström och...

DIY kol band uppvärmda handskar V1.0

DIY uppvärmda kläder kitJag köpte en carbon uppvärmning flex tejp (www.carbonheater.us) och sydde in en vanlig isolerade fleece handskar.För varje handske använde jag 150 cm av kol. Det drivs av 12 V. ström är ca 1, 5A för var och en.Steg 1: Ny hands...

Uppvärmda handtag alternativa kontrollåtgärder ersätter - Switch och relä

Aldrig tråd, din uppvärmda handtag, direkt till ditt batteri!Alltid tråd i huvudsystemet eller, som jag har gjort i den här videon, tråd i via ett relä (30Amp)! Detta förhindrar du lämnar växeln på, eller någon annan inkoppling det medan din bort - l...

Rum av rummet åtgärder för att minska den globala uppvärmningen och din elräkning.

Detta är en instructable som kostar nästan ingenting (med undantag för nya saker som diskmaskiner:) och minska ut globala fotavtryck. En film jag tycker du bör alla se först är denna länkDetta är intressant också länkTack vare Greenpeace för bilden.O...

Hur du gör din del att stoppa den globala uppvärmningen

"Global uppvärmning är ökningen av den genomsnittliga temperaturen av jordens ytnära luft och hav i de senaste decennierna och dess beräknade fortsättning."Koldioxid och andra luftföroreningar samla in i atmosfären, svällning i solens värme. Den...

Reparera din elektronik genom att ersätta blåst kondensatorer

kontroll för blåst kondensatorer i din krånglande elektronik är snabb och lätt om vet vad du söker efter. Ersätta en del på ett par dollar en bit är mycket billigare än att ersätta en hel skärm för hundratals dollar! Bildskärmar, digital-omvandlare o...

Hur att sätta upp ditt hem för att sälja!

Så du har beslutat att sälja din bostad? Oavsett vilken marknad du kanske i stora eller små, stad eller på landsbygden, om du inte har en fastighetsmäklare som helt tar hand om varje steg, du måste arrangera ditt hem för potentiella köpare. Nu är den...

Montera en TV utan att sätta hål i väggen

Det här är en guide om hur att montera en TV utan att sätta hål i väggen och billigt. Lite bakgrund, jag bor i en college studentrummet och vi får inte sätta hål i väggen så jag bestämde mig för jag skulle bygga en "falsk vägg" med bara spänning...

Uppvärmda tofflor

/ * formatmallsdefinitioner * / bord. MsoNormalTable {mso-stil-namn: "Tabell Normal"; mso-tstyle-rowband-storlek: 0; mso-tstyle-colband-storlek: 0; mso-stil-noshow:yes; mso-stil-prioritet: 99; mso-stil-qformat:yes; mso-stil-förälder: ""...

Uppvärmda kläder

Efter detta bör instructable ge dig en god förståelse för hur man gör funktionella uppvärmda kläder med minimal köpt leveranser.Detta projekt kräver användning av ett par verktyg som inte alla har:LödkolvSymaskinHar ingen erfarenhet av att använda an...

Carbon uppvärmda strumpor

Jag bestämde mig att göra dessa kol uppvärmda strumpor eftersom jag alltid har kalla fötter. de få värms upp av några kol band du kan få här: www.carbonheater.uskol strib blir varm genom att låta makten genom, i mitt fall 3 x AA-batterier. Jag visade...

Steg för steg Guide att inrätta Xbox Live.

Ett enkelt och effektivt steg för steg guide att inrätta din nya Xbox live-systemet.Steg 1: Den första lång Bit av alla frågor frågade. Väsentlig Information. Gör en PlanDet första du vill göra när du skapar ditt hem nätverk plan är fatta några vikti...