Att skapa Edward ScissorhandsDet har varit ett tag sedan jag har arbetat upp en instructable. Min dotter * verkligen * ville vara Edward Scissorhands i år, så vi dokumenterat processen. Denna kostym var mycket roligt, och integrerat en massa olika saker, som gav en möjlighet att lära sig!

Material uppdelning

Sax

 • Lera
 • Slät-på Rebound 25
 • Slät-på SmoothCast 65D
 • Skumgummiplatta
 • Varmlimma fast
 • Resårsnodd
 • Metall crimp ändar
 • Maskeringstejp
 • Akrylfärg - svart och silver
 • Gnugga 'n Buff - Silver blad

Kläder

 • Edward Scissorhands peruk (finns på Amazon)
 • Slumpmässiga svarta stövlar
 • Slumpmässiga svarta byxor
 • Random svart polotröja
 • Läder
 • Metall fälgar
 • Snaps/nitar/etc.
 • Svart tråd

Makeup

 • Kryolan Aquacolor vätska - vit, svart, blå
 • Ben Nye LiquiSet
 • Svart kräm eyeliner
 • Slät-på huden Tite
 • Airbrush
Se Steg
Relaterade Ämnen

Edward Scissorhands - inget behov för specialeffekter make up!

Väl jag har spelat med Halloween-kostym idéer och Edward Scissorhands var förmodligen en av de enklaste att replikera PLUS det fanns ingen anledning för dessa "specialeffekter" latex göra upp för hans ärr och allt jag har använt i min steg för s...

EDWARD SCISSORHANDS Halloween smink/kostym handledning

Edward Scissorhands Halloween smink/kostym tutorialSteg 1: hud.1. först I gäller Lumene Naturalcode BB-foundation för mitt ansikte.2. jag också använda pulver.Steg 2: Hud del 2.3. 4. 5. och 6. Jag använder vit ögonskugga och jag använda den till a, b...

Enkel (men effektiv) Edward Scissorhands kostym för kiddos

när min son berättade att han ville vara Edward Scissorhands för Halloween, jag visste att vi skulle ha skitkul att göra kostym för honom. Alla i familjen hade något att tillägga - min son naturligtvis erbjuder bit de motståndet av bokstavligen * bli...

Att skapa slutanvändaren dokumentation: Filosofier och Resourcess

Detta instructable kommer att hjälpa dig genom att du kan:Har en klar förståelse av vikten av bra dokumentation praxis, standarder och principerVet vilken dokumentation fungerar för dig! En slutanvändare har fokuserat tänkesättHar en uppsättning av d...

Edward Scissorhands Costume... På de billiga.

Detta instructable jag ska visa dig hur man gör en awesome Edward Scissorhands kostym för mycket få dollar, om du har allt som behövs ingen. Detta är min första instructable så snälla kala med mig och förlåt mig för att göra grammatik eller vokabulär...

Med Fusion att skapa Plug formar

I denna tutorial kommer jag att använda Fusion 360 skapa en plug mögel för vakuumformning akryl så att slutprodukten liknar en blåst glas skala insekt.Material som används:1/4 tum akryl, klar och vit3/4 tum MDF, limmade med trälim för lager materialK...

Att skapa en enkel 3D-modell på Fusion 360 och skapa en verktygsväg MYDIYCNC

Hej därTory på MyDIYCNC här. Idag vill jag visa dig hur du använder en mycket användbar bit av programvara från Autodesk kallas: Fusion 360. Med denna programvara kan du skapa enkla 3D-modeller till avancerade och komplexa 3D-modeller.Vad jag hoppas...

Att skapa konst från Scratch - "The gasell"

detta är typ av ett pågående projekt för mig, men jag har inte riktigt haft chansen att arbeta med det som för sent, vilket är mycket olyckligt. "Gasell" var min första skapelse, och jag gjorde det ett tag sedan så jag inte minns exakta detaljer...

Att skapa grundläggande planritningar från en arkitektonisk ritning i AutoCAD

dessa instruktioner hjälper dig att skapa tydliga och korrekta planritningar från komplicerade bygghandlingar. I dagens värld den enklare och mer koncis en ritning eller karta är, desto bättre och snabbare en person kan använda den för avsett ändamål...

Att skapa Hologram Illusion med anpassad grafik

Jag gjorde detta instructable efter att ha sett en liknande en här.Jag trodde att förutom visar hur man ställer in ett hologram illusiton jag kunde Visa människor hur att också skapa anpassade rörlig grafik för hologrammet.Jag provive en kort handled...

Att skapa sömlösa klinkergolv tapet

skapa sömlösa kaklade grafik som kan användas som skrivbordsunderlägg, en webbsida bakgrund eller ett texturschema för 3D projekt. Här är hur.Det är många olika bildredigering verktyg där ute och så jag lämnar det upp till läsaren att lista ut hur ma...

Att skapa texteffekter

Adobe Illustrator CS5 används för att skapa grafik och typ i vektorformat. Typ är också skalbar vektorgrafik och kan förbättras genom att lägga till effekter till den. Använda text från grunden och lägga till texteffekter att det med olika verktyg i...

Att skapa en inbjudan

Illustrator kan användas för att skapa personliga inbjudningskort för olika tillfällen. I den här modulen skapa en inbjudan med en uppsättning färgschema och text....

Att skapa Animerad text i mixer 2.7

Jag har alltid älskat att arbeta med datorer och animationer.På att upptäcka Blender, var jag beroende av att ta reda på det annat jag kundeskapa. Blender kan verkligen hjälpa digta dina drömmar till verklighet. Ändå i denna tutorial visar jag digHur...

Att skapa enkla vintage/grunge logotyp med "text jagare"

Idag ska vi göra en enkel vintage/grunge logotyp med "text jagare"Vad vi behöver:-Adobe Photoshop- Text jagare- Egna former-Två gratis teckensnitt: Franchise och gamlaBara ladda ner alla källor och låt oss börja! :)Steg 1: Psd. mall Först och fr...

Att skapa en Demon dräkt

jag är kund och vill utmana mig själv. Ofta, jag prova saker att inte jag ens säker på kommer att fungera. Denna kostym var en av de gånger som det fungerade ut ganska vackert.Denna kostym till mig var faktiskt byggdes 2004. Att vara ett fan av Hellb...

Att skapa & Carving fiskedrag ur kådan

Rasping eller snida beten av kådan är en teknik för att skapa anpassade lockar. Denna video följer processen att hälla Alumilite harts i allmänna formen på ett drag, sedan raspande det ner till önskad information. Denna användare har finjusterat denn...

Att skapa aktivt kol från matavfall (CCC kol metod)

för en full tutorial på Youtube: http://www.youtube.com/watch?v=dM1MMJJ3c08Aktivt kol är ett poröst ämne från organiskt material (oftast woody, fibrösa grejer). Det användbara med aktivt kol är att det kan filtrera bort föroreningar från både vatten...

Att skapa en flerdimensionell Trophy med en Laser

Alla kan få en standard graverad pokal från en trofé affär, men om du har en laser, kan du bygga en personlig award själv. Med bara några ark av trä och några andra skrot material liggande, är det inte svårt att dusch beröm på någon med en unik pjäs....