Australiska flaggan Nail Art handledning

Visa din Aussie Ande på naglarna!

Material du behöver:

Blå nagellack - jag använde MAC Breezy Blue
Vitt nagellack - jag använde Sally Hansen Xtreme bära vitt på!
Röda nagellack - jag använde China Glaze Hey Sailor
Tydlig topplack - jag använde Séché Vite
Scotch tejp
nail art pensel
aceton
platt, stiff-borste borste

Åtgärder som:

1. måla naglarna med den blå polskt och låt dem torka helt!

2. med 2 bitar av tejp, maskera av en liten rektangel i det övre vänstra hörnet av nageln. Det är där vi ska måla mini Union Jack!

3. med den vita polskt, måla en vit linje över maskerade-off rektangeln både horisontellt och vertikalt.

4. därefter måla en vit diagonal i alla 4 kvadranter skapad av de två första vita linjerna du målat. Börja i mitten och måla ut till hörn av rektangeln.

5. därefter använder din röda polska, måla en tunn röd linje i mitten av de två vita linjerna du först målade.

6. efter målning måla huvudlinjerna, en tunn röd linje i th mitten av de vita diagonala linjerna. Se till att du lämnar en vit kant mellan röda linjen och den huvudsakliga röda linjen i mitten.

7. ta ditt band av! Dags att måla dina stjärnor!

8. använda din vita polska, du ska måla fem 7-pekade stjärnor och en 5-pekade stjärna. Först är under union jack, nära botten av flaggan. De andra fyra 7-pekade stjärnorna bildar en sortera av över på den högra halvan av flaggan. En linje med botten av Union Jack och något till höger om den. Närmare till den högra kanten av flaggan, men direkt i linje med de tidigare star är nästa. At toppen av flaggan, i mitten av de föregående två stjärnorna är den fjärde 7-pt star och slutligen på botten av flaggan nedan 4. stjärnan är den femte och sista 7-pt star. Slutligen, den 5-pekade stjärnan är något till höger i översta star och något under mellersta stjärnorna.

Att skapa 7-pekade stjärnorna, göra en pil som pekar uppåt, sedan lämnade en pil över det pekar. Detta ger dig 6 poäng. måla en 7: e punkt på vänster sida av stjärnan där det finns ett litet tomrum.

Att skapa 5-pekade stjärna, färgen som du vill rita en på papper. :)

9. Lägg till en rock av din tydlig topplack och gå kasta några räkor på barbie-du är klar, kompis!

Relaterade Ämnen

Brasiliens flagga Nail Art handledning

Visa din brasilianska Ande på naglarna!Material du behöver:Grönt nagellack - jag använde CND grön scenGult nagellack - jag använde American Apparel ManilaVitt nagellack - jag använde Sally Hansen Xtreme bära vitt på!Blå nagellack - jag använde ALDO h...

Böja Nail Art Handledning steg för steg handledning

Bow nail art steg för steg handledning ser alltid mycket chic samt classy!Steg 1: Tillämpa din underlack och låt dem torka (röd)Steg 1: Steg 2: ta en kontrasterande färg på en grov plåt (vit)Steg 2: Steg 3: ta din pricka verktygetSteg 3: Steg 4: lägg...

Blommig randig nail art handledning

En förenkling av en super söt blommig nail art design!Du behöver puts i naken, rosa, mörk rosa, ljus ljusgrön, mörk grön, vit och röd (ej avbildad). Jag använde nail art pennor i handledningen på poäng, men med hjälp av en spik konst pensel eller ens...

Amerikanska flaggan Nail Art

vad du behöver:Nail art penselAcetonVit polska (jag använde Sally Hansen Xtreme bära vitt på)Blå polska (jag använde ALDO havet du i Ibiza)Röd polska (jag använde China Glaze Hey Sailor!)Rensa täckfärg (jag använde Séché Vite)Åtgärder som:1. måla nag...

Jag ska låta det bild - Halloween Nail Art handledning

är du ute efter det perfekt nail art att gå med din zombie kostym? Kanske vill du bara brutto ut dina vänner? Titta längre, har du hittat det! :-P denna nagelkonst är lätt och perfekt att göra dina vänner och familj krypa (särskilt om/när man äter me...

Brittiska flaggan Nail Art

vad du behöver:Nail art penselAcetonVit polska (jag använde Sally Hansen Xtreme bära vitt på)Blå polska (jag använde ALDO havet du i Ibiza)Röd polska (jag använde China Glaze Hey Sailor!)Rensa täckfärg (jag använde Séché Vite)Åtgärder som:1. måla nag...

Snöflinga Nail Art handledning

nagellack jag använt!1. http://seph.me/1QRow162. Glöm inte överlack jag gjorde men jag skulle användning här / http://bit.ly/1PbZmsb3. http://bit.ly/1PbZmsb4. http://bit.ly/1PbZmsb...

Kakel Print Nail Art handledning

jag köpte denna klänning från Cache för min senaste resa till Barbados och absolut älskade bär den! Kolla in min mode inspirerat kakel print nagelkonst.Steg 1: Måla fast utanför vita spik Valde jag en off vitt nagellack och används vals av Essie.Steg...

Magiska åttan Nail Art handledning

Skaka den magiska åttan så ser du alla svar pekar på en superkul och förenklade nageldesign!Steg 1: Målning basen1. måla din bas färg. Jag använde en klarblå, men du kan säkert använda någon färg som du föredrarSteg 2: Enkla cirklar2. gör medellång m...

Söta prickiga Nail Art Tutorial | Samantha Beauty

Hej skönheter ♡Detta är min nya prickiga och läppar nail art handledning. Jag hoppas du gillar det!Steg 1: Måla naglarna Först måla ditt lillfinger och tummen med rose gold rock. Sedan måla ditt ringfinger och pekaren med rosa kappa och långfingret m...

DIY Angry Bird Nail Art med Sharpie markörer

Detta är en söt och lätt Angry Bird nail art handledning som tar mycket lite skicklighet. Jag gjorde dessa på min 9-åriga dotter. Hon har uppenbarligen mycket små naglar så det var verkligen svårt att göra detta på hennes naglar men det är fortfarand...

Nail Art - Retro torg

här är en enkel ändå iögonfallande nail art handledning. Njut!Steg 1: Polska dessa naglar Nail Polish används:-S Hansen - blå mig bort!-O.P.I - Por favor-Charlotte Russe - (ingen färg anges)-S Hansen - hårt som spikJag använder s Hansens hårt som nag...

Negativa utrymme Nail Art

lära sig att skapa detta eleganta spik ser i denna handledning.Denna design var inspirerad av på Instagram, hon gjorde ett liknande utseende som jag ändrade lite och och gjorde en tutorial.Låt oss komma igång!Steg 1: material Detta är inte en mycket...

Nail Art Tutorial-röda blommor på vit botten

Hi guys,Kommer med min nya nail art blommor på naglarna... tillsammans med en handledning för dig. Jag börjar med ett blommönster, det är super lätt bara följa stegen, jag uppmuntrar alla att prova den här!LeveranserBas- och överlack (jag använde LAK...

Ädelsten / rupier Nail Art

Jag gjorde en handledning för alla er om hur man gör dessa ädelsten/rupier naglar som jag gjorde en liten stund sedan! Begreppet var ursprungligen inspirerad av en träkloss målning handledning görs av Tyg papper lim, men jag älskade bara den illusion...

Arctic Monkeys AM Nail Art

Nail art för att hedra en av mina topp favorit band, Arctic Monkeys, inspirerad av deras nya AM album. Även om denna handledning är lite annorlunda än vad jag gjorde för de ursprungliga naglarna, det är samma idé och kan appliceras på naglarna att sk...

Mustasch Nail Art

detta instructable visar dig hur man gör söta mustasch naglar utan att använda klistermärken! LolSteg 1: leveranser 1) svart nail art pen 2) underlackSteg 2: Sätt Sätta på basen pälsenSteg 3: Rita Rita två cirklar bredvid varandraSteg 4: dra Dra två...

Måla borste Nail Art

i detta instructable, jag kommer att visa dig hur man gör läckra naglar som jag faktiskt uppfunnit!Steg 1: leveranser 1) någon polska 2) svart nail art pen 3) vit striper eller penna 4) botten Rock 5) bobby pin brutit i hälftenSteg 2: starta Börja bo...

Solen, stjärnan N Moon Nail Art Design

skapa en "wow" leta efter dina naglar med denna utsökta Sun Star och månen Nail Art. Omfamna denna stil för att skapa som super lockande överklagande och rustika persona som du kan stoltsera överallt.Sun Star och månen nail ArtSteg 1:Börja med a...