Auto lastning sant Trigger Knex pistol/Pistol av bannana uppfinnarendetta är en semi automatisk pistol. Jag fick tidningen hopper idén från Ednator55. Denna hopper sylt aldrig. Här pistolen skjuter ca 20-25 fot och kan tränga igenom en kartong med en vass spö. (Jag använde 2 gummiband i detta test) NJUT AV :D
Se Steg
Relaterade Ämnen

Enkla sant Trigger Knex Pistol av bannana uppfinnaren

detta är en mycket lätt knex pistol att göra. Det endast använder ca 60 delar. Den kan också skjuta 15-26 fot. Hoppas du njuter! : DSteg 1: byggnad. Bygga allt du ser på bilderna.Steg 2: Ansluta och ränder. Ansluta Händel och kroppen som visas Lägg g...

Små sant trigger knex pistol v1.2

detta är vet jag teeneinst knex sant utlösaren gun någonsin det är inte att fantastiska orsaka det skott max 3-10 fot maxstycken behöver du:2 orange anslutningar2 gula kontakterna6 mörk grå kontakter2 blå distanser2 grå distanser2 ljus grå två sätt k...

True Trigger Knex pistol/Pistol av bannana uppfinnaren

tack för att visa denna pistol. I detalj är inte detta det en knex pistol det modellerade efter någon verklig pistol, dock med rätt gummiband här pistolen är mycket kraftfull och exakt. När granska detta komma ihåg att detta är bara den andra pistole...

Dubbel Knex marmor, Penny eller Knex bit skytte pistol. av bannana uppfinnaren

begäran jag postat detta en dubbel shooter typ av knex pistol. Den kan skjuta kulor, slantar, knex bitar eller något annat som passar i skytte facket.Steg 1: Att bygga den första delen av handtaget. Bygga den första delen av handtaget för pistol, du...

"True Trigger" tillägg till en skott Knex pistol/Pistol av bannana uppfinnaren

detta Instructable gjordes för att visa dig hur man sätter en riktig utlösare på en av de tidigare guns jag gjort. Här är en länk som du måste innan du börjar detta Instructable, men om du redan har gjort detta pistol du fortsätta.Steg 1: Bygga utlös...

True Trigger Knex Uberti 1871 rullande Block mål Pistol av bannana uppfinnaren

detta är en 1871 Uberti pistol har en stängning spak och en sann utlösare. Det är bara ett skott precis som riktiga pistolen. Denna pistol är tyvärr inte mycket kraftfull. Anledningen är på grund av vad jag tror är nya stängning design. Känn dig fri...

Knex (sant trigger semi-auto) pistol för dig till mod

här är en Knex pistol som inte fungerar och jag ville se om någon kunde mod det.Steg 1: Bygga fat Bygga en gevärspipa.Steg 2: bygga den grejen det som mag fortsätter med attSteg 3: mag bygga mag och använda 11 vita connecters...

Yanyboys Mini knex hand pistol (sant trigger!!!) v1.1

detta är en av de minsta vapen knex mini sant trigger. Den har en härlig grepp och har ganska god effekt.här är alla bitar som anges:7 gul kopplingar8 röda kopplingar1 vit kontakt7 mörk grå kopplingar2 två grå sätt kopplingar2 Y-anslutningar2 blå dis...

Knetix semi auto knex pistol

detta knex pistol skiljer sig från andra semi auto vapen eftersom i stället för handkraft för att dra tillbaka stiftet, spänningen av såret gummiband används, att utlösa lättare att dra och mycket osannolikt att bryta när du dra.Jag ger kredit till e...

Sanna Trigger sköt en kraftfull Knex Pistol!

Äkta Trigger en sköt nybörjare Knex pistol. Detta är min första pistol och instructable så snälla inga hårda kommentarer.Steg 1: hantera Detta är verkligen lätt allt du behöver göra är att ta några gröna connecters och 2 gula barer och sedan... göra...

Full Auto Knex pistol

så jag letade på myomys full auto teori och tänkte, han gör detta sätt att komplicerade. Så jag la några ändringar och används en enkel utlösare för att göra den första fullt fungerande full auto knex pistolen. 9 skott skjuter det i mindre än en seku...

Knex pistol/Pistol med dubbla lastning tidskrifter

detta är en KNEX pistol jag konstruerade med dubbla lastning tidskrifter som lätt kan skjuta över 40 ft med bra gummi band, och kan komma längre med malm, eller starkare gummiband. Det kan hålla 25 blå spön samtidigt, så du behöver inte alltid att la...

Automatisk lastning Knex pistol/Pistol med 9 runda Magazine, av bannana uppfinnare.

Detta är en kuk-shoot stil knex pistol wth en 9 runda magasin. Tidningen är jam gratis, och bränder grå gemensamma kontakter. NJUT AV :DSteg 1: Bygga handtaget. Bygga och Anslut handtaget som visas.Steg 2: Bygga tidningen Bygga och ansluta tidningen...

SANN semi-auto knex pistol

detta är min nya verkligen halvautomatiska knex pistol och som innebär att inga fler behöva dra tillbaka slagstiftet eftersom när du drar i avtryckaren det drar tillbaka slagstiftet och skjuter det! Thiis är en helt ny knex pistol design aldrig använ...

Knex Pistol "TDS" med enkel Skjut åtgärd * uppdateras av 8/26/08 *

Hej Hej det är på tiden att jag fick en sidoarm. Detta är TDS eller Thedunkiss sida-Arm. Jag antar att det kan vara TDSA men som låter lika cool inte heller inte TDP (i själva verket som låter ganska konstigt av någon konstig anledning). Och då vill...

Knex Pistol: M.S.A

Hey!Ja jag har haft en lååång historia med Knex och har försökt hålla ett register över (de flesta) av de saker jag har byggt under åren, alla sparade på min dator (så förvänta mer grejer kommer snart!).Aaanyways, jag tittade på dessa minnen när jag...

Micro knex pistol

detta är min första instructable så jag bestämde mig att starta små; En mikro knex pistol som kommer att skjuta den lilla gröna stavar eller BB pellets.Jag kan bara säga till folk att denna pistol inte är tänkt att skjuta långt eller ont - det är bar...

Knex pistol - M93 Raffica

Hy alla, jag är holländska så min engelska är inte riktigt bra. Jag hoppas du gillar denna pistol.Detta är min första pistol jag post.Det är en kraftfull knex pistol som ser ut som en M93 Raffica.Fördelar:-kraftfull-bra noggrannhetsklass-bekväm-sträc...

Knex Pistol rank 1

denna pistol är förmodligen den enklaste knex pistol som någonsin kommer att bli på instructables. Om du inte har rätt delar bara ändra bitarna runt lite (men jag skulle bli mycket förvånad om någon inte hade tillräckligt delar). Jag var ändå inte br...