AutoCAD cirkel kjolcirkel kjolar är sydda av ett mycket enkelt mönster, är ganska lätta att göra och är bra för att gå ut och dansa. Mönstret är ännu enklare att göra om du har tillgång till AutoCAD (eller andra design mjukvara) och en storformat skrivare.

Råkade jag över fyra eller fem gårdar av satin på East Bay depån för kreativa återanvända, och eftersom de flesta av min sömnad är lapptäcke, slumpartat, eller annars patternless, jag ville ha något sätt att använda detta underbara tyg som inte kräver ett komplicerat mönster. Jag slutade gå med en åtta-panel design, med fyra större (60 grader vinkel) paneler från den fasta blå satin omväxlande med fyra mindre (30-graders vinkel) paneler från en lättare vikt tryckt tyg.

För linningen, kan du lämna ett bidrag och sätta i en elastisk band eller knytband eller (vad jag gjorde) du kan använda en tyngre tyg för att göra en linning som spetsar på varje sida. (Skosnören och kragarna, åh min!)

Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY cirkel kjol / Skater kjol

lära sig att göra denna lätt konstläder cirkel kjol. Ja du behöver en symaskin och ja måste du sy en dragkedja men jag är ingen expert avlopp så kan du göra det!...

Hur man syr en cirkel kjol i 30 minuter

En cirkel kjol är en stil trend från 1950-talet - en hel kjol, flödar och blossade. :) Sy en full cirkel kjolen kommer att skapa en mycket full kjol. 1/2 cirkel kjolen är mycket lik, lite mindre full och kräver mindre material. Detta Instructable kom...

Cirkel kjol handledning

Hej killar, detta är en två del handledning visar dig hur man gör en MIDI-längd cirkel kjol. Del ett kommer focuse på mönstret och hur man kan skära din tyg. Del två handlar om att sätta ihop kjolen. Att njuta av! = D...

DIY Midi cirkel kjol med fickor: inget mönster!

Hösten är över oss.Allt du behöver för att få är en bra bekväma kjol med ställen att lägga dina saker (fickor!).Denna kjolen är gjord i midi-längd, som är längden ser du ner banor och i butikerna till hösten. PANTONEs färg på säsongen för hösten 2014...

Hur man gör en cirkel kjol mönster med lätthet

I denna tutorial jag ska förklara hur man gör passar en enkel cirkel kjol mönster som är anpassade till de mått du väljer. Cirkel kjolar är en grundläggande del i någon garderob som kan gå med någon sak så är det ett måste har bit.Innan jag sätter ig...

Tvåfärgad cirkel kjol

detta en av ett slags cirkel kjol har den 50-tal stilen med en twist. Jag har använt en quiltning teknik för att "mesh" de två motsatta färgerna fram och tillbaka. Spela med blockerande mönster, längd, färg, även plagg val (jag har gjort en klän...

Tyll cirkel kjol

Här är en tyll kjol jag gjorde, eftersom jag är 23 nu och jag behöver en tyll kjol för vardagliga ser-fancy behov så bra som du kan bära den under andra kjolar att göra dem poof bedårande. Om du behöver en, är här hur jag gjorde det!Materialtyg för u...

DIY cirkel kjol i 20 Min

I min sömnad för nybörjare tutorial Visa jag dig hur du skapar en DIY cirkel kjol i några enkla steg.Klicka här för att prenumerera på min youtube-kanalTack för att titta på!Peace & LoveJanine...

Arbeta med silke - cirkel kjol

det finns gott om storcirkel kjol tutorials här på instructables och hela webben i allmänhet, så det blir bara några snabba tips för hur jag gör min, samt för att arbeta med silke.Göra matten! Jag älskar app från By Hand London det bara gör allt så m...

Fantastiska 1950-talet swing cirkel kjolar för en boll med poofy underkjolar. Rockability!

HI there!Detta är mitt första inlägg på Instructables, så jag hoppas jag gör denna rätt!Jag är i mitt sista år på universitetet och temat för slutet av året bollen var 1950-talet. Så jag (och mina vänner) beslutade att det skulle vara en bra idé att...

Alice i Underlandet kjol

Jag gjorde denna kjol som en födelsedagspresent till min bästa vän. Jag köpte denna hennes halsband och beslutat att göra en kjol för matchning, med Cheshire Cat's citat inbäddat i ett flin längst ner på kjolen. Jag gjorde det en cirkel kjol eftersom...

Skräddarsydda kjol

Detta är min instructable om sy en skräddarsydd kjol.Steg 1: Vad du behöverHär är vad du behöver att skräddarsy din egen kjol-två olika tyger-sy garn-en nål eller en symaskin-en knappSteg 2: Skär tyget Först skär kjol (stort rött tyg bild 1)Du har tv...

Velvet Cupcake kjol

Ibland behöver du en kjol som har en känsla av drama.Enligt min mening en dramatisk utseende uppnås med en kjol som har en hel del volym. Denna kjolar har volym i överflöd, det är super ruffly och är en full cirkel kjol. Slutligen eftersom den har gj...

DIY Mermaid paljett kjol

Ursprungligen sett på min blogg These Days!Detta senaste sömnad äventyr till mig är i min topp 3 favorit DIY projekt jag har gjort. Det är ett lätt sy projekt baserat på tyget som du väljer, kan du ha en riktigt vacker kjol för en fraktion av det pri...

Fladdrande lågor kjol

en cirkel kjol som swishes vackert och ser fantastiska.Denna vackra kjolen är från ett mönster på www.elann.com. Jag blev kär i det ögonblicket jag såg den. Spetsar stickning alltid in mig.Jag har stickning från mycket tidig ålder. En av dessa bilder...

GORED kjol med 2 tyger.

Så detta är en kjol som är så roligt att snurra i! Detta är bra för yngre och äldre människor. Anledningen till att jag gjorde denna kjol är eftersom det är en trevlig blåsig kjol som är underbart när det är varmt ute! Det är bra att privat lounge i...

Marina kjol

min vän älskar marina djur, så för hennes födelsedag jag gjorde henne en cirkel kjol och broderade några vattenlevande djur på den.Efter att jag gjort kjol, drog jag djuren direkt på tyget med en #2 penna (mycket lätt). Jag använde grundläggande brod...

Layered näsduk kanten kjol

detta är en super girly twirly kjol! Varje lager är en full cirkel kjol med en näsduk kant.Steg 1: leveranser Du behöver lite stretchigt tyg, ca en gården per lager. Jag gör 6 lager, så jag har 6 varv. Om du vill ha din kjol vara längre, måste mer ty...

Simma kjol

Jag ville lägga till några personlighet i en annars grundläggande kostym. Jag designade detta med så få sömmar som möjligt med ingen elastisk och ingen nertill. Detta flörtig nummer har en yoga stil släpp midja och cirkel kjol.Steg 1: Vad du behöverR...