Automatisk dolda blad (Assassin's Creed)denna undervisning Video gör en automatisk dolda blad (Assassins Creed) mycket enkelt, lätt och billig, titta på video

Se Steg
Relaterade Ämnen

Dolda blad - Assassin's Creed inspirerade

Hej där jag har jobbat på detta projekt på och av i sommar. (mestadels i höst)Som ni ser är det en dolda blad, började jag med en, skrivbord drawr bild, vissa plåt (för bladet och del av trigger mech), några skruvar och muttrar och några tjock ståltr...

Assassin's Creed dolda blad - funktionella Prop!

I detta Instructable kommer jag att lära dig hur man bygger en arbetande kopia av dolda bladet från Assassin's Creed-spelserien. Inte skrämmas av antalet steg inblandade, detta är ett roligt projekt som bör bara ta dig några dagar i din verkstad och...

Assassin's Creed LEGO dolda blad

LEGO technic version av assassin's creed dolda blad.Steg 1: Dolda Blade Base Steg 2: Blade lås Steg 3: Blade...

Assassins Creed dolda blad

detta är min Assassin's Creed dolda blad. Den består av kartong, och banden är höll på med kardborre. Bladet är plast, och det är hand drivs, eftersom jag är lat. Jag vet det är inte helt exakt, men jag tycker om att sätta min egen spinn på dessa sak...

Assassin's Creed dolda blad och gun

Hej där instructables. Detta är min första instructable så kommentera gärna och berätta hur man kan förbättra. Hastighet inte hatar berätta vad du tycker efter betyg det. OK så här är min Assassin's Creed dolda blad och pistol är det pålitliga och lä...

Assassins Creed papper dolda blad

"ingenting stämmer, allt är tillåtet" Jag slår de flesta av er har spelat Assassins Creed och jag vet att ni vill ha låtsades vara en mördare, men varför inte egentligen vara ett med mitt papper hemlighet dolda blad.Steg 1: Saker som behövsA4-pa...

LEGO assassins creed dolda blad

göra en dolda blad från assassins creed!Steg 1: Vad du behöver du behöver dessa Lego bitar och tre gummibandSteg 2: koppla kroppen & blade bifoga den stora triangeln till den smalaSteg 3: Lägg till innehavarna av gummiband sätta platt tegelstenar på...

LEGO Assassins Creed dolda blad V2.

Detta är återbesök av min Assassin's Creed LEGO dolda blad, denna version sport en smal design och låter vara ärlig det gör den först en ser ut som en handleden monterad spade.Steg 1: Dolda Blade Base Steg 2: Blade Steg 3: Blade lås och finputsning...

K'nex Assassins Creed dolda blad

här är instruktionerna för att göra en fjäderbelastad blad liknar den som används av Altair i Assassins Creed ur K'nex. (Jag kan inte ta åt sig äran för idén att skapa detta blad. Jag såg bildspelet av jollex och tänkte att det behövs en instructable...

Dolda blad Xiphoid (Assassin's Creed mycket?)

Inspirerad av Assassin's creed och http://exoticautomatic.com/, beslöt jag att göra min egen gravity powered xiphoid. Även om det inte verkar som gravitation är perfekt, tillåter den mig att ta tillbaka bladet. Och om jag verkligen vill, jag har plat...

Hur man gör en Assassin's Creed dolda blad med Vambrace

Vambrace Design http://orangespy.webs.com/apps/photos/photo?photoid=121769158Vambrace Cut outs http://orangespy.webs.com/apps/photos/photo?photoid=121769159Hur man gör Master Assassin Ezio dolda blad och vambrace för ett mycket litet pris!Om du har n...

Knex Assassin's Creed dolda blad V3.0

Hej alla, detta är min uppdaterade dolda bladet som jag har äntligen fått runt att lägga upp bilder på. Uppdaterade bladet har nu en ring som passar runt ditt finger för att dra upp låset i ryggen i bladet att släppa bladet för användning. Allt du be...

Hur man gör en Assassin's Creed IV dolda blad

jag gör en Edward Kenway kostym och jag behöver dolda blad. Så jag tittade på de för försäljning och där cool men jag bara har inte pengarna. Så här är ett billigare sätt att göra det prob kostar runt 10$. Det är gravitation livnär så ingenting särsk...

Assassin's Creed Knex dolda blad

detta är min uppdaterade dolda blad som fungerar mycket bättre. Det är Version 2 till min tidigare dolda blad. Kom ihåg att betygsätta, kommentera och prenumerera....

Assassin's Creed: Ezio Auditore da Firenze dolda blad med pistol!

Min första dolda blad projekt! Jag önskar du njuta av det!...

K'nex Assassin's Creed dolda blad

detta är den dolda blad som jag gjorde för ett tag sedan. Det är en enda åtgärd, men det går i mycket lätt. Det låser öppen och är mycket bekväm att bära. Det är egentligen bara en ändring av Razr Knex Bull3t's design, som är faktiskt någon annans so...

Min Assassin's creed Brotherhood dolda blad

Detta är min nya awesome papper ACB dolda blad! Den är gjord med skrivarpapper, och det tog ett tag att göra. Denna dolda bladet är en en bit blade (eftersom jag tejpade vambrace till den. Jag hoppas du gillar min enkla och du får inspiration! OBS!:...

Hur man gör Assassin's Creed dolda blad

ända sedan jag först spelade detta spel, jag har velat ha en av dessa sjuka dolda blad som Altair har. Tja, i detta Instructable, jag ska visa er alla hur man gör en nästan ingenting.Här är en titt på en mycket detaljerad ritning av en från spelet: U...

Knex Assassin's Creed dolda blad (instruktioner)

Hej här är instruktionerna för att min dolda blad. Jag förstår den strängarna delen kan vara knepigt så fråga mig om du behöver hjälp.Kom ihåg att BETYGSÄTTA, kommentera och prenumerera.Steg 1: ingenting!Detta är här så du kan enkelt läsa kommentarer...