Avsluta korn slaktare-Block dörrenså eftersom jag är tydligen en idiot, jag trodde att detta projekt skulle ta bara ca 2 veckor. 2 månader senare, jag är trött på ändträ, men jag har vad jag tror är en ganska kick ass dörr. Jag gjorde det på Tech Shop (och tack gode Gud jag hade Tech butik eftersom annars denna jävla saken skulle ha tagit 5 gånger så lång tid att göra) http://Techshop.ws
Se Steg
Relaterade Ämnen

Slaktare Block bänk

projekt översikt:Detta projekt kräver grundläggande träbearbetning färdigheter och tillgång till maskiner för träbearbetning. Träbearbetningsmaskiner har vassa skäreggar och är inte förlåtande. Du bör utbildas ordentligt i användningen av dessa maski...

Avsluta korn skärbräda-jag gjorde det på Tech Shop

slutet korn skärbräda-Lönn, valnöt och EkDen som tar en titt på detta, jag kan inte betona hur lätt det är att göra en av dessa, och om du slutar att ge detta till någon de kommer att älska den.Först börja med material-Timmer ca 13 inches, besluta vi...

Gör justerbara fötter för en slaktare-block - gjort på Techshop

någon vet jag nyligen commisioned en skärbräda från mig - som beskrivs i min tidigare instructable hur man gör en slut korn skärbräda. Men istället för att göra en normal storlek skärbräda, de ville ha en full-on slaktare-block, och jag bestämde mig...

Slaktare-block bänkskiva bord (IKEA hack)

göra en vacker slaktare kvarter tabell med IKEA lövträ bänkskivan och IKEA skrivbord ram.Steg 1: En resa till IKEA Besök din lokala IKEA butik kök avsnitt och välj din favorit lövträ bänkskiva. De flesta IKEA bänkskivor finns i två storlekar: 6 fot (...

DIY slaktare-Block köksön

Några vänner till mig har precis flyttat in i en ny lägenhet och jag ville göra något för dem som en inflyttningspresent närvarande. Deras nya kök är liten och de har inte mycket disk utrymme för mat prep, så jag bestämde mig att göra dem en köksö. J...

Lastpall slaktare Block stil bänkskiva

I början...På grund av kostnadsbesparingar letade min andra hälft och jagsätt att DIYing en bänkskiva för sovrummet att gå ovanpå hennes lådor att göra ett toalettbord. Efter binning ett par idéer kan vi upp med idén om en slaktare-block stil bänkski...

Avsluta korn skärbräda

Ett slutet korn skärbräda är något som varar i många generationer, kostar en hel del om du köpa dem färdiga. Beroende på hur fint du vill att ditt trä vara, slutar det ändå upp kostar en anständig summa, men väl värt den tid och ansträngning!Fick til...

Avsluta korn skärbräda plus Bonus

introduktionHej alla,Först vill jag tacka er för att visa min instructable.Och om du gillade det, ge mig en omröstning!Tack...Jag behövde en $30 present till min familj gåva utbyte vid vår 2010 jul insamling.Jag läste igenom min trä tidningar och kom...

Rengöring och bevara en slaktare-Block mot

När vi renoverade ut kök 2 år sedan, gjorde jag en hel del forskning på vad för slags bänk skulle fungera bäst för vår ö. Efter att den mest kostnadseffektiva lösningen var att bygga det själv, gjorde jag just detta.Jag slet 2 "x 4" cedar styrel...

Återställa och upprätthålla slaktare-Block Counter

Jag bestämde mig att prova att använda min bänk som stickling och prep yta. Min slaktare-block island counter hade färgats, så jag tog bort fläcken och förberedda ytan.Steg 1: Betsad yta En mörk fläck kvar på snittytan.Steg 2: hyvelJag började med en...

Hur man bygger din egen slaktare-block

Jag tyckte att för att bygga din egen slaktare block inte är så komplicerat! Med underbar resurs för våra barn att dra från (mina farföräldrars gamla trä arbetande shop) finner jag bara mer och mer material att arbeta med. I detta fall visste jag för...

Återvunnet staket slaktare-Block stil bord

vind stormar, hagel stormar och/eller bara uppgradera din stängsel runt din trädgård, staket panelerna är nu uppdelade och låg avfall. Du kunde bara lastbil ut till närmaste soptippen, bränna den och göra en häcklaren av en brand (rekommenderas inte)...

Slaktare Block lim-upp instruktioner

så kanske detta inte är en slaktare-block lim-up i traditionell mening, men det är en väldigt nära släkting med liknande konstruktion, design och titta. Se hur Scott har samlat slaktare-Block för att göra bar pall platser!...

2 x 4 avsluta korn skärbräda / slaktare kvarter

Detta är min första Instructable någonsin.Jag vill här inlägget för att vara informativa och enkla.Låt oss göra detta! ^_^Steg 1: materialMaterial2 - 2 x 4 obehandlade: $1.95TiteBond III lim "Vattentät": $8.00Mineralolja: $3,99 "mat säker F...

Avsluta korn Glasögonfodral

Jag ska börja detta Instructable med att säga att jag inte gör anspråk på att veta mycket om träbearbetning och har mindre erfarenhet av craft. Jag skulle säga att jag är en metallarbetare i bästa eftersom det är materialet som jag arbetar med oftare...

Avsluta korn skärbräda med MC Escher Tessellations

Under min hemvist på piren 9 beslöt jag att göra ett projekt med den sammanhängande Metabeam laserskärare. Jag har varit fascinerad av MC Escher tessellations ett tag, och i lieu av att se så många ändträ skärbrädor som görs, beslöt jag att ta det ti...

Nästlade kub slaktare-Block tabeller

Jag gjorde dessa dans * nästlade kub tabeller mestadels att öva MIG-svetsning och pulverlackering. Tabellen större mäter ca 22 "x 22" x 22".Fortsätt med att se hur de gjordes. Nästa steg - skärmdumpar av min design.* Tack till SelkeyMoonbea...

Att göra en M.C.Escher "Bevingade lejon" avsluta korn skärbräda

Jag M.C.Escher's kreativitet. Jag gör ibland styrelser baserat på hans målningar. En månad sedan gjorde jag en ny styrelse.Du kan titta på denna videoGRATIS handledning "THE grunderna för att göra slutet korn skärbrädor" - http://eepurl.com/brMc...

Händig tilltugg och dryck tallrik

Denna behändiga snack tallrik är utformad för att hålla ett vinglas och är perfekt för grillar tid för underhållande eller även för speciella evenemang. Vi gjorde vår från en bit skrot laminerade furu, men du kan välja någon typ av trä för att göra d...