Avslutande CAT5e Ethernetkabel - hanedetta är en enkel handledning presenteras av Lance.

OBS: JAG MÄRKTE BARA BILDER LÄNKAR BRYTS JAG KOMMER FIXA SNART!

Se Steg
Relaterade Ämnen

USB Dongles för USB över CAT5-anslutning

du kan springa ganska mycket något på Cat5, VGA, Usb, ljud signaler, S-Video och så vidare.Jag planerar i med min webcam som en säkerhet cam på min dörr och jag tänkte använda en pc där nere för att se min webbkamera över nätet, men jag har hålla båd...

Sova n' Tweet

Steg 1: Den sömn n' Tweet Nu är jag lycklig nog att arbeta på det största företaget i världen som en University of Waterloo, co-op utbytesstudent. Det kanske inte ens är ett företag som du har hört talas om ännu. De är namngivna Upverter och vi försö...

Om avslutande av en Ethernetkabel (CAT5e/CAT6)

avsluta en Ethernet eller CAT5e/CAT6 kabel är lätt och användbar, särskilt för de intresserade av hemnätverk eller de i fältet nätverk. När du lär dig att säga upp kablar själv, kan du spara pengar, utrymme och frustration med trassliga kablar genom...

Projektor fäste och VGA Cat5 kabel förlängning för hemmabio

för de senaste åren har jag gradvis lagt till nya lösningar i min hemmabio setup. Jag började år sedan genom att göra ljudkablar för en digital Musikstation och sedan senare köpt min första LED TV och fäst den till datorn. Med framsteg inom digital-T...

Skapa din egen Cat5e/Cat6 Ethernet-kablar

Skapa din egen CAT5e/CAT6 nätverkskabel är användbar färdighet och mycket lätt att lära. Nästan varje hem nu har sitt eget nätverk och att veta hur att säga upp din egna kablar kan du spara pengar samt ha kablar exakta längden till dina behov så inge...

Gör din egen VGA sladd av CAT5 kabel!

Som de flesta av er vet, få en nedstigning lång VGA monitor kabel är en dyr sak. Med detta instructable jag ska visa dig hur man gör en 15m lång VGA-kabel, av vanlig ol ' CAT5 nätverkskabel.Steg 1: Strip du smutsiga kabel du! Strip! För att göra live...

Han Solo ridande på en Tauntaun kostym.

Detta projekt var en Halloween dräkt som tog på ett eget liv! Det började med Han Solo outfit från den första filmen och sedan insikten att han skulle behöva mer på knep eller behandla utomhus, tillsammans med utmaning/begäran av att ha en Tauntaun o...

Choklad Han Solo i Carbonite Cookies

detta instructable visar dig hur man gör choklad Han Solo i Carbonite Cookies. Jag grunda ute hur till göra dessa på discovery.com och var tvungen att dela detta med Instructable gemenskapen.Steg 1: Vad du behöver Han Solo i Carbonite ice cube fack e...

GePETto och hans PUPnocchio

Phoenix är Gepetto, dockspelare, och hans riktig liten pojke Pinocchio, spelad av Aladdin, önskar bara han inte hade några strängar. Gepetto manipulerar Pinocchios marionette ribban med sin tass så han kan hjälpa honom att sätta på en show för Hallow...

Hipster Han Solo & prinsessan Leia

"Empire? Alltför mainstream."Han Solo: Bära en benvit långärmad collared skjorta, svart väst, tjocka svarta inramade glasögon, forma håret och bära en valfri mössa. + Rebel alliansen logotyp coffee cup som vi bara använt ett tomt papper kopp och...

Frankenstein och hans brud

jag har varit The Bride of Frankenstein mer än ett dussin gånger under åren och i år jag ville vara mer autentiskt. Jag använder en bit av mattan som jag varm hoplimmade och placera ovanpå huvudet och tog allt mitt hår upp runt den och säkrade det me...

Han Solo i Carbonightlight

Vad du behöverHan Solo i Carbonite gjutform Cement/betong MixVarmt lim (ca 3 pinnar)Silver sprayfärgSvart akrylfärgRöda Super Bright lysdioder (jag använde 27 röd 5mm lysdioder)Motstånd (60 ohm för en 12V tillförsel, 6 lysdioder i serien)AC/DC Power...

4-åriga Logan i hans omvandla Optimus Prime kostymer

Jag har tillbringat den senaste månaden och en halv arbetar på min sonLogans kostym för Halloween. Han älskar Optimus Prime så pappa beslutat att låtahonom känner han är faktiskt Optimus Prime. Vänder ute är kostymer utdet så här på webben så jag för...

En annan enkel Han Solo frysta i Carbonite kostym

jag älskade bserinese's och 1_Steve_Jobs's simple Han Solo i Carbonite kostymer, så när jag kom över en konstig live-action Glukometer costume(?) som jag kunde använda som en lätt bas för mitt eget Carbonite kammare, jag fick jobba...Denna dräkt är e...

Han Solo Blaster

i denna tutorial jag ska lära dig hur man gör en ganska bra Han Solo blaster replik med en barnleksak till att börja med.Material som behövs:Han Solo leksak blasterDrillBorr (1/16 tum)"Hole såg" drill bit (ca 1/2 tum)Måla (svart/silver/brun)Måla...

Ledande tråd kontakten - hane

en av de stora hindren när du arbetar med textil/ledande tyg elektronik ansluter dem till traditionella elektronikhårdvara och andra element. Den följande Instructable illustrerar ett sätt att övervinna denna restitution av sådan fascinerande framväx...

Hans och hennes tandkräm

Jag älskar att ta emot feedback och råd, och ända sedan min familj och vänner hört att jag blir gift, jag har fått mycket av det! Det är verkligen bra, så om du har några goda råd, gå vidare och skicka det på mitt sätt i kommentarerna! Jag kan berätt...

Timelapse med Raspberry Pi och hans kamera

Denna video var exempel.du aldrig drömt om att göra videor i timelapse, att filma en händelse i accelererad?Denna handledning kommer syftar till att ställa in kameran, sedan använda den för att göra en timelapse ta vanliga bilder och sedan montera de...

Star Wars Han & Leia bröllopstårta Topper

Jag fick idén att göra en Star Wars tema cake topper när en klient används min skulptur av Yoda för hennes bröllopstårta topper. Jag tycker det är kul att ha bröllop teman och för Star Wars fan par, detta är ett sätt att visa kraften till dina gäster...