Awesomely enkla Text dekorationer: Två stilarkommer för att vara ärlig, jag hittade detta på Pinterest... MEN det är så enkelt och så en awesome idé, jag var tvungen att dela.

Vad du behöver:
• spegel eller värva
• måla
• bokstäver som kan hålla sig

Om du väljer en värva, behöver du också –
• tyg
• häftapparat

För spegeln är stegen den enklaste...

1. Applicera bokstäver på spegeln
2. måla över hela spegeln och bokstäver
3. ta bort bokstäver

För att värva finns det bara ett extra steg...

1. Linda tyg färg runt värva, och häfta på plats
2. Applicera brev till tyget
2. måla över hela tältduken och bokstäver
3. ta bort bokstäver

Jag lagt till två bilder för att visa skillnaden. Jag älskar båda idéer, och jag kommer definitivt lägga till bilder av mina egna när jag kommer till detta hantverk. Njut!

Om författaren:
Miscelleana Rhinehart kan inte söka populära platser som Pinterest för hantverk, men hon älskar att dela vad hon snubblar på samtidigt också lägga hennes två cent för hhttp://www.licauto.com/ platser.

Relaterade Ämnen

Hur man får en awesome all-text-telefon nummer med Google Voice

Google Voice är en kostnadsfri tjänst som låter dig hantera alla dina telefoner med ett nummer, transcribes röstmeddelanden till text och ger gratis SMS.När du registrerar dig för Google Voice, får du välja ett nummer från miljoner-eller-så numrerar...

Hur man gör laserskurna helgdekorationer

detta Instructable visar hur man gör enkla laserskurna dekorationer för semester med Ponoko. Om du aldrig har arbetat med en laserskärare eller har bara använt en vektor konst paketet gånger innan, sedan är denna guide för dig.Efter min senaste Instr...

Göra en snabb och lätt öra tråd

i detta instructable, jag kommer att visa dig hur man gör enkla öra dekorationer som passar bra med en fantasi eller steampunk-tema. Denna enkla, lätt att göra är olika, exotiska, och kan ändras på något sätt du vill. Bottenram tar mindre än 20 minut...

Bat bukett

Inget säger spooky som ett moln av fladdermöss. Så om du letar efter enkla Halloween dekorationer att skrämma upp ditt hus denna läskiga säsong, är bat buketten för dig!Steg 1: leveranser svart konstruktion papperett stycke 11 x 17 svart konstruktion...

Laser graverad påskägg

söker att lägga lite extra överraskning till en Easter Egg hunt? Lägga till personliga meddelanden och bilder på några av ägg med en laserskärare. Titta på ansikten på små när de försöker lista ut hur påskharen lyckats skapa sådan detalj i äggen...De...

* duino Keg Temp bildskärm eller jakten på den perfekta Pint

jag var ute efter ett projekt som kombinerade mina tre favorit saker - arbetar i min butik, bygga saker för min bar och naturligtvis dricka öl. Efter ett par veckor i det gamla landet dricka "Guinness", bestämde jag mig för min skulle jag sätta...

Mormor Jönsson Fudge Chokladpudding

mer av en brittisk pudding än en amerikansk (eftersom det är nästan som en super fuktig fudgy tårta i en fudgy sirap), detta awesomely enkla och läckra recept var från min farmor till min pappa, och då han delade den med mig. Jag tror det är bäst ser...

Bröllop vykort för inbjudan till

Bröllop är inte spektakulära om ingen dyker upp, så varför inte göra något som är ett bra sätt att kommunicera vad din speciella dag! ♡Här är ett bröllop inbjudan post kort skapade i en Desktop Publishing och Design klass använder Adobe! Jag använde...

Duct tape skor passar till dina fötter

med denna awesomely enkla Instructable, skapar du ett par bekväma, Billiga och crazy-cool duct tape flats. Den största skillnaden mellan dessa och andra duct tape skor (lika bra som de är) är att skorna är gjorda runt fötterna, så att de passar aweso...

Göra en mega-virka sittpuff

Jag har precis avslutat min 3: e sittpuff och tänkte nu är det dags att dela receptet. Poufs är dekorativa i vardagsrummet, och mycket lätt att göra, det enda du egentligen behöver är mycket tålamod. Och en hel del garn, det tar ca 2 kung att göra en...

Super lätt pumpa soppa

jag vet att jag säger detta om många av mina recept men jag verkligen älskar den här. Det är stupendously lätt, även efter en galet hektisk dag på jobbet som jag kan förmå mig att göra detta när jag kommer hem. Det är mycket lågt kaloriinnehåll, gans...

Photo Booth

Jag är en teknik och fysik gymnasielärare som också blev sponsorn i klassen Junior i år. Som Junior klass sponsor jag ansvarar för ett antal händelser som är avsedda att samla in pengar till balen. Först av dessa händelser var årliga Homecoming danse...

Branching Fractal Shapes

En python maya script som låter dig spela med förgrenade former. En bas-objekt har kopierats många gånger, och kopiorna har ett visst samband till sina "föräldrar" så att när en av de första generationen-kopiorna är översatt, roteras eller skala...

Såg handtag Pizza Cutter

Är du en woodworker? Gillar du pizza? Om svaret är ja måste du göra dig själv en av dessa awesome enkla att göra såg hantera Pizza fräsar!Vad du behöver: 1 bit skrot trä 7 "x 7", Pizza Cutter hjul, pussel/bandet såg, Sander, Dremel,Mineralolja,...

Enkel LED blommor

Hej, och Vänligen njuta av min awesomely enkla att göra LED blommor. Jag kom upp med idén till blommorna på grund av min lilla systrar examen. Hon ville ha något lite mer än bara en vanlig blomma för sin gradering klänning. LED blommor är bra för all...

Skapa Awesome, Digital-glitch, Scan-line Text i Photoshop

Photoshop CC 2014 handledning visar hur du skapar awesome, CRT, scan-line text med digital buggar från grunden.Få upp till 20% rabatt Photoshop + Lightroom! Endast $7.99 p/månad: https://db.tt/4PNmz1S8Teiresias InfoFont vanliga teckensnitt: https://d...

Att skapa enkla vintage/grunge logotyp med "text jagare"

Idag ska vi göra en enkel vintage/grunge logotyp med "text jagare"Vad vi behöver:-Adobe Photoshop- Text jagare- Egna former-Två gratis teckensnitt: Franchise och gamlaBara ladda ner alla källor och låt oss börja! :)Steg 1: Psd. mall Först och fr...

4 enkla + söt DIY Halloween rum dekorationer!

Titta på videon för söt och enkel halloween DIY dekorationer!Steg 1:...

Awesome kemi Experiment! (Bara 4 enkla steg)

jag skulle vilja kalla detta experiment... Toppen. Det innebär samma material används för att skapa en worx bomb, men i stället för svällning vätgas inuti en sluten behållare, gasen fångas med en standard partiet ballong och antändas på säkrast möjli...