Awsome DIY liv storlek tardisDetta projekt är mycket enkelt och roligt

Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY liv storlek Lightning McQueen

Min son är så besatt av blixten Mcqueen! Och jag bestämde mig att tänka utanför boxen, och förvandla vår lilla vintage bil till liv storlek röd racer att överraska honom på hans födelsedag! Jag älskar kliva ur min komfortzonoch prova nya saker, iblan...

(Nästan) Liv storlek Tardis

Min man, mina vänner och jag satt ihop en TARDIS för en annan väns 30 överraskning födelsedagsfest. Det tog ca 2 månader av att arbeta på det efter jobbet två gånger i veckan men vi alla är överens om det var det värt.Färdig storlek var 4' x 4' x 84"...

Liv storlek kapsling docka

När dina barn försöker stubbe du varje Halloween kostym idéer du har att utveckla vissa innovativa tekniker för att få sina idéer till verklighet. Denna teknik kan användas för att förstora alla små enkla objekt för användning som en kostym.Steg 1: S...

Hur man gör en liv storlek Halo 3 Battle Rifle

detta är min handledning om hur man gör en naturlig storlek Halo 3 Battle Rifle ur kartong och tejp. Det är en av många liv storlek Halo vapen som jag har gjort. Alla de vapen/vapen som jag har gjort är gjorda med hjälp av samma process; Först skär u...

Skapa en liv storlek Minecraft fackla

i denna tutorial får du veta hur enkelt och billigt det är att skapa din egen liv storlek Minecraft fackla. Mallen är så lätt dess självförklarande.Helt enkelt ladda ner och utskrift A4 fackla mall. (Använd glättat fotopapper för en kvalitet finish)F...

3D liv storlek Ironman

ett liv storlek 3D Ironman med ljus upp ögon, bågreaktorn och styrpropellrar. Jag byggde honom helt ur skumgummiplattan och med lysdioder för belysning upp portionr. Min början detaljer i svart på pjäsen klipptes ur vinyl (som Zing 16 Laser skulle ha...

Bioshock liv storlek Upptagarens trädgård av FLOPPYTY

detta är den absolut en av mina största bitar och andra videospel stöttan jag gjorde och det tog mig lite tid och arbetskraft och det var inte till dyr är det 7 fot lång och 2 fot bred med ett djup av 10 inches och jag tror att jag spenderat ca $150...

Liv storlek k'nex krig kanon

här är det bästa av det bästa liv storlek (eller nästan naturlig storlek) krig kanon. Ja vet jag det finns massor av knex kanoner på Instructables men den här är annorlunda från resten. Det ser ut som en kanon. Det kommer att skjuta 60-70 fot med 2 g...

Liv storlek drift spel

som ett barn jag älskade Milton Bradley drift spelet, summern alltid skrämde mig när det gick, men det var kul. Syftet med åtgärden spelet är att ta bort en kroppsdel med ut röra pincetter av metall sidor som omger objektet för borttagning. Om du rör...

Liv storlek papper Travis Touchdown

om du har lite samma problem som mig, du är rätt nu * stirrar på en tom plats på rummet och undrar "Man, jag är ett stort fan av inga fler hjältar och jag har fått en fri yta på ca 60 x 80 cm i min apart från det desperat overstuffed lilla kammaren....

Ett liv storlek papper grottan

hur man skapar en enkel och snabb liv storlek grotta i rummet. Detta är mycket enklare att skapa en upplevelse och göra något stort.Material: 48 * 10 varv vanliga brunt omslagspapper, sax, brunt band, Epson HD-projektor, mini DV videokamera (eller nå...

Robotbuilderseller liv storlek robot jag bygga från lederna och gängade stav och homemde linjära manöverdon. Jag använder nu automotive kulleder för höfterna ect. Förhoppningsvis kommer ett controll system en hud.

robotbuilderseller---liv storlek robot ben och midja för nu gjort med manöverdon och redskap huvudet motorer gjorde jag också. Stål gängstång skelett; sorta ånga punk; sorta automotive verktygsmaskin praxis.Jag har visat detta på beslutsfattare show...

DIY naturlig storlek telefon kontrollerade BB8 Droid

Idag, jag kommer att lära dig hur man bygger en arbetar, naturlig storlek, telefon-kontrollerade Starwars BB-8 droid! I den här självstudiekursen ska vi bara använda hushållsapparater material och en liten Arduino kretsar.`Min julklapp till pappa: En...

Att göra ett liv storlek talar humanoid huvud

Med "från hyllan" delar för att göra en naturlig storlek mänskligt huvud som rör sig i ett liv-liknande sätt och kan göras till flytta dess mynning i synk med ljud eller ens manuellt med hjälp av en joystick. Totala hårdvara kostnad mål: ~ $200D...

Liv storlek kartong katt

jag försökte att tänka på något jag kunde göra för min kattungar med den nya fri 123D programvaran, en laserskärare och jätte stacken kartong jag hade tillgång också. Det naturliga valet tycktes vara en annan katt! Även om de inte var så entusiastisk...

Live storlek drift spel

min man och jag utmanade oss själva genom att göra en levande storlek operation spel som faktiskt fungerade. Vi älskade detta spel när vi var barn så vi gav det ett skott och var mycket stolt över resultatet.Steg 1: Börja med några tunna trä. Vi börj...

Skapa din egen liv storlek Minecraft diamant yxa

här är en Minecraft diamond pickaxe papercraft mall jag satte ihop för alla ivrig Minecraft fans där ute.Minecraft livet storlek hacka mallen måste vara spridda över fyra ark A4, 297x210mm eller 11.7x8.3 " skriva ut papper.Vad man ska göra...Gå till...

Liv storlek Groot film dräkt

Samtidigt inte en ny karaktär på något sätt i Marvel Comics-universum, (tro det eller ej, Groot föregår Iron Man med tre år) Groot var en förbisedda om inte Okänt tecken från Marvel Universe. Jag kan erkänna att min första riktiga introduktion till k...

DIY ficka storlek stöldskydd larm!

Är någon nyper dina grejer och du inte hittar vem det är? vet inte som att någon är? då detta instructable är för dig att fånga dem röda räckte!i detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en ficka storlek inbrotts larm som är lätt och bä...