Bagare Rack bokstöd - Blender 3d-utskrifterHej alla,

För vårt bibliotek valde jag att använda tråd bakers rack för hyllorna eftersom de var mycket mer hållbar än de billiga tryckte-trä hyllorna för inte mycket mer pengar. Också, jag gillade idén att de inte skulle samla damm. Ett problem med denna plan är svårigheten att hålla böcker från att falla över. Jag beslutade att designa och skriva ut vissa bokstöd att hjälpa till med detta.

Om allt du vill är de bokstöd, bara hämta den färdiga produkten från thingiverse och skriva vad du gillar. Om i stället du vill lära dig att använda gratis Blender 3d modellering program ingenjör egna 3d utskrivbara saker, sedan fortsätta läsa vidare här. Jag ska gå igenom från koncept till färdig produkt.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Återställa målade bokstäver på tangentbordet för

min laptop och vår nya stationära dator har cool ser svarta tangenter med vita målade bokstäver. Efter ett tag förlora vissa nycklar sina målade brev från nageln strejker. Observera knapparna A, S, D, H, L, E, R, T, O, N och M. I svagt ljus kan det v...

Pannkaka frukost glass fruktglass

Pannkaka frukost glass fruktglassVälkommen till min första instructable. Jag hoppas du gillar det!Med detta recept tror jag jag har lyckats spara bacon till glass (tekniskt fryst vaniljsås).Rich eggy vaniljsås, maple glaserade bacon och mini pannkako...

Trä datorns tangentbord av Steve M. Potter

Jag bestämde mig för att jag förtjänar ett tangentbord som jag verkligen avgudar, eftersom jag tillbringar större delen av min arbetsdag vid datorn. Du kan köpa vackra Kontorsbord, stolar, trä pennor och vackra pappersvaror. Varför är det att tangent...

Hur man skapar en smoothie att göra mänskliga driv cykel mixer för mindre än $25

jag älskar cykling. Jag älskar också smoothies. Som har därför jag var jätteglad när jag läste om B3 mini från vagga cykeln i göra 11. Men när du besöker deras webbplats var jag bestört på bekostnad av blandaren, omkring $250. Således, utan att veta...

Cykel wall mount rack (3D utskrift)

Jag designade denna enkla wall mount rack för min cykel. Visar i bilder har jag inte montera på väggen, sätta jag bara tillfälligt på metall stången. Du kan se väggstativet det är två hål för dig att sätta stickkontakt skruvarna.Bifogat finns två STL...

Typ A-maskiner 3D utskrift av små bokstäver

här är ett test från en thingiverse nedladdning som jag skalas i KiSSlicer att minska det med 80% tänkande som skulle påskynda utskriften. För det mesta skalan av x funktionen gav en stabil produkt, men bokstäverna är lite svår att läsa. Brev från pr...

Hur du använder Blender 2,71: grunderna

Hej, alla!Många av er har hört talas om eller känner till 3D-utskrifter, och kanske några av er har turen att ha tillgång till en 3D-skrivare. Normalt, när människor vill 3D skriva ut en del, de hittar en färdiga 3D-modell på platser som Thingiverse,...

Läder arbetar verktyg Rack

en vän till mig bad mig att göra honom en verktygslåda / lagring rack för hans läder arbeta verktyg. Han berättade vad han hade i åtanke och jag ganska mycket fast för den. Det enda undantaget var granit städet och inre lagring.Detta instructable kom...

Billigare 3D utskrifter

Har du någonsin lagt upp en 3D design och varit chockad över de höga kostnaderna för produktionen? Jo tillbringat jag bara de senaste få månaderna får en oförskämd chock efter det andra från olika tryckerier. Men jag lärde mig några saker den hårda v...

3D bokstäver från varmt lim

Hej killar! I helgen gjorde jag brev från Varmlimma. ;) Jag gillar med hjälp av limpistol som en 3d-skrivare. Hoppas du gillar detta projekt!Steg 1: Verktyg och materialDu behöver inte för många saker för detta projekt. Har du bara:-Limpistol-Varmt l...

Rustik ved rack

Om du har ved behöver du ett rack för det. Om du klipper din egen ved har du förmodligen några långa bitar liggande. Göra dem till en rustik valfri längd ved rack! För att se hur det ser ut efter fyra år, bläddra till steg 6.Material:4 kort loggar fö...

3D utskrift en gjutning mästare (Mask)

Obs: Detta gäller mycket mer än bara masker men det är en passion för mig är det vad jag kommer att använda som ett exempel.Jag tycker om mask att göra, alltid har. Några av mina tidigaste papier mache projekt har varit masker. Jag började även göra...

Blender 3D-tillbaka till grunderna

i detta instructable jag visar grunderna i modellering, några tips om import och export wavefront objekt och flera andra färdigheter inom programmet.Steg 1: Få blender 3D... Blender är en gratis programvara som låter användare skapa scener, animation...

Konvertering från Sketchup till Blender

Vänligen observera: alla denna plus mer finns även på enligt min erfarenhet är sketchup awesome och intuitiv för modellering medan blender är hård och förvirrande, medan mixern är kapabel av lysande animering och rendering där sketchup gör neither(re...

3D utskrift en anpassad Checker bit på TechShop

här är ett sätt att göra en full uppsättning av checker bitar för din egen anpassade checker board. Detta instructable förklara inte hur man gör styrelsen, endast lappar. Du behöver ett designprogram och en bra 3d-skrivare för detta projekt, samt 2 f...

3D-utskrifter glödtråden torktumlare

Den vanligaste 3D utskriva filament är hygroskopiskt material, vilket innebär att de kommer att absorbera fukt från luften över tiden. Efter en punkt absorberar glödtråden så mycket vatten att det märkbart negativt påverkar kvaliteten på dina utskrif...

Trash-till-Treasure Marquee bokstäver

Tur slängas frigolit förpackningar till vackra 3D-marquee bokstäver! Jag använde GraphicStock.com för scrapbook papper mönster för att skriva ut från min hemdator att täcka dessa.Steg 1: Titta på den video tutorial här!Steg 2: Saker du behöverTryckta...

Cross Tenon Coat Rack

Detta projekt utforskar möjligheter presenteras av 3d-utskrifter till för traditionella Snickeri tekniker utöver vad som är möjligt att göra i trä ensam.Steg 1: Design Liksom andra 3d-tryckt/blandade medier vara projekt jag gjort innan, designen bygg...

3D-utskrifter grunderna

En 3D-skrivare är en tillverkning verktyg används för att skapa tredimensionella föremål som har utformats på en dator. 3D-skrivare har ett brett utbud av former, storlekar och typer, men i huvudsak är de alla datorstyrda additiv tillverkning maskine...