Ballong figurklippning eller inomhus Volleyball(oon)När det regnar, kan du sitta vid fönstret och hoppas katten i hatten droppar av... ELLER du kan skapa din egen kaotiska kul med lite inomhus volleyball(oon) spel.

Oavsett om du använder detta Instructable för att göra en part dekoration eller leksak är upp till dig... men hur som helst, det är snabbt, lätt, och min personliga favorit: anmärkningsvärt billig.

Slutresultatet tar 12 ballonger och ca 10 minuter att göra (om fem om du har en medhjälpare med bra lungor).

Det tar längre tid att läsa dessa riktningar än för att göra en!

Topiaries skisserat gjordes med antingen 12 9-tums eller 5-tums ballonger. De gjordes ursprungligen som part dekorationer, men var snabbt "repurposed" av min kiddos.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Billiga krukor att starta trädgårdsväxter eller inomhus trädgård.

jag som många människor tycker om att plantera en köksträdgård i sommaren, dess njutning och en pengar sparare. En av de problem som jag måste ta itu med är att jag bor i Ohio, och vi har normalt en mycket blöt fjäder. Tillsammans med det senaste åre...

Super smörgås tunnar för utomhus eller inomhus

Jag sökte Instructables men kunde inte hitta någon annan ' ibles som täcker dessa underbara bröd produkter.Jag vet att de finns runt om i världen och säkerligen i USA och Storbritannien och så jag trodde det skulle vara bra att göra dem uppmärksamma...

Ballong hunden

Steg 1: ballong Få en ballong (brun eller svart är bäst, men allt fungerar) och blåsa upp, lämnar eprox. 8-10cm inte blåsaSteg 2: huvud Här måste du göra 3 vändningar som gör 3 sektioner ungefär samma storlek. Sedan Lägg ihop de 2 sista avsnitten gen...

Stilt Walkers ballong kostym

The Idea: skapa en Fancy kostym för stylta vandrare med hjälp av modellering ballonger.Några fördelar med denna kostym:-Denna dräkt är mycket mångsidig eftersom du kan ändra din hela utseende baragenom att ändra färgerna på ballonger hatten eller din...

Origami ballong kanin / Bunny

hur man gör origami ballong kanin eller bunny videoinstruktioner.Gjorts av Ventsislav VasilevDesign av traditionella origamiLängd: 5 minuterSvårighetsgrad: Lätt...

Nödsituation filt från gamla parti ballonger

en backpacking resa i norra British Columbia är något på gång för mig och min man. Vi älskar att vandra och pre planerar att se vad exakt vi behöver och hur mycket vi kan få i våra förpackningar utan tynger oss för mycket. Eftersom vi kommer att i-th...

Fattig mans blast utfärda utegångsförbud för laser avgassystem eller damm collector

jag bor i Alaska, när det blir kallt det verkligen blir kallt, och fortsätter så i 7 månader. Att hålla den kalla luften utanför min verkstad jag behövde för att isolera kanalisation och lägga till en blast grind. Isolerande var lätt men jag ville in...

Inomhus / utomhus Bowtie antenn

Jag har alltid varit fascinerad med standard bowtie antennen, och fann att de hade bra egenskaper. så när jag var på en RadioShack ett tag sedan och såg 2 av dem på sträckbänken för $5 var, jag kunde inte hjälpa mig själv och lagt 2 till min samling...

Sub-Micro (spion) luftskepp byggnad med hackad servon

denna kompatibel beskriver bygga inomhus RC luftskepp framdrivningssätt omkring 10g, lämpliga för användning med en gemensam 11" latex ballong. Med en 14" eller större ballong har en lastkapacitet för en miniatyr kamera för vardagsrum (eller wor...

Bubbla färga en T-Shirt

kul för barn och vuxna... bubbla färgning.Den ske utomhus på en lugnt väder dag (om du inte vill färga mer än skjortan) eller inomhus som jag gjorde med försiktighetsåtgärder (drop-tyg).Använda en färg eller flera färger.Steg 1: material Vit T-shirtK...

Varulv kostym

uppdatering 9/22/2011:Tack för att kolla denna tutorial! Jag får många frågor om detta varje år vid denna tid och de är oftast samma, så låt oss reda ut ett par saker.-Var man kan köpa päls: http://www.mendels.com/fur2.shtml eller google/ebay "fuskpä...

Bakgård Ebb och flöde Hydroponics

detta instructable ger Detaljer om hur man bygger en ebb och flöde (eller översvämning och avlopp) hydrokultur system för ett anständigt pris! Det kostar mig mindre än 100 USD. En ebb och flod hydrokultur system fungerar enligt följande.Växter som öv...

5l öl kagge planter - vertikala trädgården UPGRADE -

UPPDATERING: Jag har lagt några bild av en 5 tunnor vertikala trädgårdenBara en enkel instructables för återanvändning 5l mini öltunnor som blommor eller grönsaker plantageägare.Steg 1: Vad du behöverAllt du behöver ären 5l keg öl behållareen kvarnvi...

Läskiga papper Mache Mask - Silent Hill Nurse

DIY - Halloween kostym idé.Jag älskar något läskigt och typ av nörd också. :) Beslöt jag att göra min egen mask att slutföra detta läskiga sjuksköterska kostym. (Silent Hill) Jag vet, jag vet... denna kostym behöver mycket mer blod och gore, men tyvä...

Gräsmatta murare burk planter

Go Green! Gör denna normala värdelös murare burk i en vacker trädgård eller inomhus potten!Steg 1: Du behövervissa gräsmattapealings och vänster overs av frukt och grönsakeralla små anläggningarnågon murare burk (jag använde nutella burk)Kniv eller s...

Hotfull NERF sniper

detta är inte är faktiskt en sniper men ser ut som en och är mycket skrämmande.Steg 1: Saker du behöver Saker du behöver:1/2" PVC (se bild)CPVC(See Picture)Ballong pump (eller någon annan pump som fungerar)SilvertejpPVC cementFlaskaAvsnitt i en NERF...

Lastpall amerikanska flaggan

Denna amerikanska flaggan kan användas för dekorativa bruk utomhus eller inomhus. Det är mycket enkelt att göra!För att göra denna amerikanska flaggan måste:En lastpallRöda sprayfärgVit semi gloss sprayfärgBlå akrylfärgSvampen borsteSawzallDEWALT 6 T...

Billiga & lätt Orange Pi + SDR för Flightradar24 Feed

Orange Pi är en $15 enkel bräde PC liknar Raspberry Pi.Du kan få en på aliexpress.com härDetta projekt kan enkelt byggas med några hallon Pi alltförFlightradar24 är en kul app som låter användare mata lokala flygplan data i realtid. Du får också till...

Bygga en RC luftskepp för mindre än $13

ett av temana i min RC luftskepp projekt är att bygga dem mindre och mindre. Först, eftersom jag gillar små saker, men också att spara på helium.Med lätta RC växel oftast väcker dock bygga kostnaden. Så i detta projekt utforskade jag hacking en billi...