Banana Split Frittersdjupa stekt bananer, fyllda med choklad & körsbär, serveras med glass.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Banana Split Cupcakes

på humör för tårta och en banana split? Varför inte kombinera två med banana split cupcakes!Ingredienser1 låda kaka mix3 ägg1 kopp vatten1/3 kopp vatten3 mogna bananer1 kan glasyr1 pound jordgubbar (färska eller frysta)krossad ananas8 oz choklad1 dl...

Banana Flower Fritters

som ligger i tropiska regioner i södra Indien, vi växer bananplantor i våra hem trädgård och använder nästan alla delar av anläggningen hemma. Tender bananen blad används som plåtar för att äta och unga banan fingrarna, anbud inre stammen på trädet o...

Grillad Banana Split-uppdatera

*** uppdatering: 6/16/2011 ***Efter kvittning av brandvarnare i natt och lärande Some-things-should-never-be-grilled-indoors lektionen, behövde jag ett snabbt sätt att sätta ett leende tillbaka på min mans ansikte som inte involverar grillning, kön e...

Molekylär Banana Split

jag har skapat molekylär recept de senaste dagarna för att komma in i dessert contest. Jag beslöt att göra en banan som spillts och det visade sig riktigt bra! Några molekylär rätter har inte mycket smak och typ av en konstig konsistens men detta var...

Banana Split glass tårta

Om du älskar splits banana än du kommer att älska detta recept. Det visar i princip en klassiska banana split till en enkel och lätt glass kaka.Steg 1: Samla material och ingredienserFör denna kaka använde jag en 4 tums 375ml våren form kastrull till...

Banana Split Pancakes

Choklad, vanilj och jordgubbar smaksatt pannkakor gör upp detta tema stack.Receptet innehåller de friskare delarna av en banana split (frukt och nötter) och undviker medvetet att hamna i choklad, karamell eller marshmallow. Jag försöker bo frukost/br...

SNABB BANANA SPLIT!

jag älskar dessa behandlar eftersom de uppfyller alla mina kriterier: snabbt, Billigt, RÖRAN gratis! Detta är ett roligt för barn också eftersom det är tillräckligt enkelt för dem att hjälpa, och ganska stor att de känner sig som ett proffs!Allt du b...

Enkla Banana Split

i detta Instructable kommer jag visa dig hur man gör en enkel, väl presenteras banana split på under 5 minuter för familj och vänner. Detta kan göras av människor i alla åldrar utan några förkunskaper matlagning och lätt att hitta ingredienser.Steg 1...

Lätt Banana Split tårta

detta är en rolig tårta för att göra för sommaren parterna, det är lätt men verkar dekadent och ett bra sätt att använda upp kvar frukter. Det är en banan och jordgubbar, ananas, smaksatt lager chokladkaka. Du tar en grundläggande gul eller vit bland...

BANOFFEE BANANA SPLIT PUDDING i choklad ballong skålar

BANOFFEE BANANA SPLIT PUDDING I CHOKLAD BALLONG SKÅLARFÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER!YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC6-aoDG0ePzoI_8M...Twitter: https://www.youtube.com/channel/UC6-aoDG0ePzoI_8M...Instagram: https://instagram.com/treat.factory/...

Banana Split tårta!

När jag först träffade min nu-bästa Bud på åldern av 16 eller så, han, min syster och jag skulle går ofta på bio och gå sedan till Demetres efteråt. När vi inte väljer att gå full-piggly och få en massiv, äta-it-och-dess-fri stil glass tallrik mellan...

Klassiska banana split.

En dag jag letade på Instructables och tittade upp "glass". Det fanns några trevliga Instructables, men jag märkte en sak, ingen banana split. Jag var lite upprörd att veta hur väl vissa människor kunde göra glass men inte en banana split. Så ja...

April dårar banana split cupcake fruktglass

jag gjorde detta för mina barn på April fools day. De tyckte det var säkert icecream. Men det var alla cupcakes & glasyr. De älskade det!Materialmuffins (jag använde choc., vanilj & jordgubb)glasyr (brown, rosa & vit)fruktglass maträttnötterch...

Banana Split ätbara konst på en pinne

mat bör inte suga, även om det är på en pinne.Denna dessert på en pinne kan ha många steg, men det höjer den ödmjuka banana spliten till konst, som är där den verkligen hör hemma.Steg 1: Skopa glass bollar Scoop ut små kulor glass. Jag använde vanilj...

Göra en Banana Split hund kostym

nu är Jerseys tur vara modellen. Hon är långt mer toleranta kläder än Dexter är.Det tog mig en timme & en halv att göra denna kostym och jag tillbringade $15 för att köpa craft skum. Alla andra saker jag rensas från runt huset.Om du vill se mer envis...

(VEGAN) BANANA SPLIT CUPCAKES!!! Två sätt!

jag är säker på att dessa har gjorts tidigare, men såvitt jag vet, jag skapade dessa cupcakes själv och OH EM GEE är de läckra! Jag tror att variation en var min favorit, men de båda rock! Naturligtvis kommer jag länka till de ursprungliga recept som...

Underbara Banana Split glass paj

Låt mig först säga, detta recept är en läcker blandning av alla dina favorit glass smaker.Detta recept påminner mig om ett dagis konstprojekt - det är verkligen riktigt kul, riktigt enkelt, sorta stökigt och bara lite tidskrävande. Det är mer ett utl...

Mini Banana Split

dessa är bra efter skolan behandlar som smakar utsökt!Steg 1: Ingredienser 1) 2 bananer 2) 2 Hersey barer 3) sprinkles(or nuts) 4) vispad grädde 5) körsbärSteg 2: Choklad steg Smält chokladen i 50 sekunder i mikron. Skär upp bananer. Sedan doppa dem...

"riktiga" bra banana split kostym

denna dräkt är en stor hit med alla...