Bankens du vill borra falletHär är de före och efter bilder.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Holey stenar, eller: så du vill borra ett hål i en sten

Så har du en vacker sten och du vill hänga den på ett halsband, men tyvärr det har inga hål för en sladd eller hoppa-ring från att hänga.Vad göra?Följa med och jag ska visa dig.Tidpunkt: varierar. Beror på hårdhet och tjocklek av sten och abrasivenes...

Hur borra kullager

Jag behövde för att borra några mässing bollar och jag behövde hålen vara konsekvent och torget (tangent?) på ytan av bollen. För detta instructable, använde jag mässing bollar, men samma teknik kan användas för stål kullager, med det undantaget att...

Fallet för en lödning pistol

billigt plast fallet som följde med min lödning pistol var aldrig tillfredsställande. Det skulle inte hålla stängt och saker och ting gått inuti den. Jag ville ha en trä fallet med riktiga gångjärn.Steg 1: Gör en trälåda Det första steget (efter besl...

Snabb borr

Bryta eller förlora en borr kan vara frustrerande särskilt mitt i ett projekt. Du måste gå tillbaka till järnaffären och köpa en ny. Eller du kunde göra en själv, dess enkla och samtidigt inte det hållbart, det gör att du kan avsluta jobbet.Material-...

Squirtle 3ds xl fallet

jag behövde ett fall för min ds xl och tänkte Hej £1.50 spenderas på filt att göra en är långt billigare då någon funky mönstrad en jag kunde hitta så här det är min filt Squirtle fall för eventuella storlek ds eller förmodligen alla handhållna konso...

Hur man borra ett hål i en sfär utan en drill press

detta är en guide om hur man bygger en någorlunda korrekt Jigg för att borra ett hål i en sfär med en handborr. Efter detta är steg mycket viktigt att få lyckade resultat. Det finns grundläggande mätning färdigheter. Desto mer exakt mätning i kombina...

Hur borra eller bar runda objekt, säkert.

Någonsin vill borra ut en pool bollen för en paintball pump, SKIFT knopp eller dörren pull? Kanske bara en riktigt cool och taktiskt ljud käpp. Vi gör egen laser graverad shift knoppar (som sett i den första bilden) och behövde en repeterbar sätt att...

Borra små, exakta hål.

Detta Instructable väl hjälpa dig borra en linje eller rutnät av hål med 1/400 av en tum (0,06 mm) toleranser. Eller så. Hålen i den här bilden är 1/32"(0,8 mm) över och 3/64" (1,2 mm) ifrån varandra, men samma teknik kan användas för att borra...

Stor borr konvertering att acceptera små bitar

gå med Instructables (gratis) och du kan visa detta instructable på en sida.Jag har en stor bänk borr på en våning pelare, (se bild 1) men en dag när jag ville borra ett mycket fina hål (3mm) med samma noggrannhet som du kan med denna typ av borr, fa...

Mer Dremel än Dremel

Ah det allestädes närvarande Dremel roterande mini moto-verktyget, vad kan vara bättre? Massor faktiskt! I detta Instructable kommer att jag ge gott om exempel. Fallet kan ofta göras att du kan göra små jobb lätt med stora verktyg men sällan är den o...

Bygga ett flightcase pedallådan

jag kommer att lära dig hur man gör en flygning fall för en Boss GT-10 gitarr pedal, men du kan använda dessa instruktioner göra ett flightcase för något ändamål som du vill, och du hittar det är mycket enklare än du trodde.Innan jag provade att bygg...

Bygga en Radiator täcka

Ah, falla. En kyla är i luften, och om du är lik mig du damma av och skjuter upp de gamla elektriska radiatorerna. Vad är annorlunda i höst är att jag har en 10-månaders baby kör runt huset, och naturligtvis hon söker sig till farligaste i rummet. Så...

Bourbon Oak Jar lampa

detta instructable kommer att beskriva steg för att bygga en ek burk lampa från antingen ek som var en gång en jäskärlet eller från någon annan ek som är indränkt i bourbon för en liknande effekt.Detta instructable är inspirerad av den vackra burk ly...

Autonoma R/C Tonka skåpbil med huvudet spårning för FPV (Tonka toppmötet bygga)

Remember tillbaka i dag, leker med din stora Tonka skåpbil, köra det genom allt, kändes som det var en awesome monstertruck som kunde gå någonstans? Eller bor du i ett relativt stadsområde och skulle älska att gå mudding men kan inte eftersom det är...

Pappas fjärrkontroll

Problem: Det finns två fjärrkontroller, en för TV: N och en för ditt hemmabiosystem. Fjärrkontrollerna har små squishy gummiliknande knapp-liknande saker att trycka på. Fjärrkontrollerna har totalt 2 miljoner knappar. Fjärrkontroller är gjorda av bil...

BATTERI BYTE FÖR SLADDLÖSA VERKTYG!

Jag äger en nyare 18-volts sladdlösa combo (borr och Ficklampa). Jag har också en äldre 16,8-volts borr med två utgångna batterier. (Vi vet alla det höga priset på ersättningsbatterier.)Jag var tvungen att fråga mig själv ett par frågor:1. jag vill v...

Enkel bokhylla

en bokhylla är om de mest användbara, men ändå enkel sak i hela världen att bygga. Det är i huvudsak en låda utan en sida och en hylla smällde i mitten för litteratur. Om du kan klippa en rät vinkel (Ja, du kan), kan du bygga en bokhylla.Viktigare, ä...

Lätta pannlampa från billiga och lätt tillgängliga delar

Kvällsskidåkning är verkligen populärt där jag bor, och medan skidorterna är god belysning på pisten på natten, de är, uppenbarligen, inte tända i träden. Tja, bara för att jag inte klarar att komma till anläggningen under dagen betyder inte att jag...

DIY Bluetooth högtalare 2.0

Hej Im tillbaka med ett nytt projekt!Denna gång kommer jag att göra den andra versionen av bluetooth-högtalare som jag gjort tidigare förra åretDenna högtalare är otroligt lätt att göra och dess LOUDStyrelsen förstärkare klarar av 50w!Högtalaren är l...