Bara 3D skriva ut anti Drone CapHej killar, så detta är en Instructable för er som inte har tid att gå ut och köpa kardborrband för min andra anti Drone mössa. Bara för att utfråga detta är introt av min andra anti Drone mössa:

Anti drönare släppa strängen i andra drone rotorer till jam dem och få dem att krascha. Detta tak stannar strängen kommer in rotorerna. Denna mössa är att justeras och anpassas för att passa din drönare, har kardborreband fäst vid den, sedan fäster för att stoppa anti drönare från att angripa rotorerna.
Jag gör för närvarande en uppdatering för denna design

Jag hoppas du gillar den.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Anti-Drone cap uppdaterad

Anti drönare släppa strängen i andra drone rotorer till jam dem och få dem att krascha. Detta tak stannar strängen kommer in rotorerna. Denna mössa är att justeras och anpassas för att passa din drönare, har kardborreband fäst vid den, sedan fäster f...

Hur man skriver in Anti-Yo Worldwide Video Yoyo tävlingen

vinnare meddelat! Se vem som vannhär.Uppmärksamhet yoyo entusiaster!Vill vinna en $350 begränsad upplagaBSP yoyo frånAnti-Yo, innan det träffar marknaden?Instructables är samarbetar medAnti-Yo för Worldwide Video Yoyo tävling, så dra ut din videokame...

Fix för trasig Gas Cap tjuder / Logoband (3D tryckt)

Efter att ha köpt min nya Subaru Impreza jag var som förmodligen alla som någonsin köpt en ny bil... inte parkera inom 50 fot av något vakuum dagliga, tvätta varje vecka, inga lutande på bilen, trotsigt ingen mat i bilen. Det har gått några år och de...

Hur design och 3D Skriv ut din egen quadcopter!

Drönare (quadcopters) är stora kul, särskilt FPV och kära! Jag har många av dem och alltid ha kul flyger.Men de kan lätt kosta en massa $$ och går lätt sönder, plus de alla ser likadana ut. Jag ville ha en quadcopter som inte ser ut som andra, något...

Förstärkt chock Cap

Jag körde min Rustler häromdagen och beslutade att ta bort ett stort hopp. Går första par var stor men då...Jag bestämde mig att ta det till fullgas.Inte den smartaste från min sida, bilen flög 20 fot innan näsan dykning i gräset omedelbart slet bort...

Bottle Cap stå för runda objekt

har du någonsin velat Visa upp något som är runda, men det kommer inte att stå? Tja, för några dagar sedan, jag fick en Harry Potter tjallare leksak. Jag kan verkligen inte mycket med det, så jag beslutade att lägga den där folk kunde se det, men det...

Hur man skriver en rapport på mindre än 3 timmar

om du läser detta är det mest troligt att du arbetade upp motivationen att göra en rapport som förfaller nästa morgon genom att bränna tid på telefonen, såg detta och tyckte det var ett tecken från Gud!Så lyssna på henne vi ska skriva en rapport nu!...

Strawbee papper-Bar sfärer

Strawbees är en lysande konstruktion leksak som vanligtvis används för att ansluta strån för att bygga många kreativa saker (broar, isometrisk former, leksaksdjur, etc.). Här jag att lägga min egen "Strawbee Bars" och contstruct kortpapp sfärer....

Hur man gör en Mini Racing Drone

Först och främst, detta är min första instructable så var försiktig.Nu när det är ur vägen, ska jag lära dig att bygga en mini racing drone. Detta är en hobby som har vuxit snabbt i popularitet och efter att ha läst denna artikel du börjar att förstå...

Bottle Cap palett - spara & hålla färger Wet

Du kan också hitta detta inlägg över på min blogg.Jag tror jag har provat alla typer av konstnärens palett någonsin, men ingen har verkligen fungerat för mig. Bäst var typiska DIY vistelse-vått paletten (en svamp/pappers handdukar & vax papper i en l...

3D printed CNC mill

Ive utformat denna kvarn så att de flesta av de delar som är svåra att få eller göra kan vara 3D tryckt. Dess design är modulärt så du kan enkelt ändra storleken på maskinen genom att ändra sidorna eller fram- och baksida pläterar. Dess tillräckligt...

LED Dawn / Sunrise väckarklocka, nattlampa & säkerhet ljus - Arduino kompatibel

som nätterna förlängs successivt under hösten 2011, jag upptäckt glädjen med Arduino och trodde att det skulle vara ett bra sätt att genomföra något som jag har velat ha en lång stund - ett skonsamt sätt att vakna upp på en vintermorgon. Tyvärr, det...

Nybörjarguide till OpenGL: Bygg din egen CAD-program

Min Autodesk Maya elevtillstånd löpt ut nyligen. Så jag gjorde vad någon skulle göra, bygga min egen 3D CAD-programvara (se upp Autodesk).Så jag började skriva mitt program i C++ använder OpenGL, SDL och i ungefär en vecka, detta var resultatet.Några...

2.4 G M2M RF UART modul Debugger Användarhandbok

Den LC-3000(PA) följetong 2.4 GHz RF Multi-till-Multi (M2M) UART modulen är en ny modul av INHAOS, det har kombinerat en hög prestanda och låg effekt Cortex-M0 processor och 2,4 G RF SOC, ger användaren ett mycket enkelt sätt att genomföra 2.4G RF ko...

Star Wars FN-2199 första Order Riot Baton

"FÖRRÄDARE!"Om du har sett Star Wars, The Force vaknar, då vet du vad jag talar om. Den rasande skrik av första ordningen Stormtrooper, FN-2199, som han konfronterar Finn under razzian på Maz Kanata.Detta följs av en episk kamp!Finn med ljussabe...

3D utskrivbara grepp och objektiv täcka för ASUS XTION handskanner 3D

en 3D utskrivbara grepp och objektiv täcka för den ASUS XTION motion sensing hårdvara som är mycket prisvärt och populärt används som en handhållen 3D skanner.XTION står normalt på en bas för bordsskiva vars inte syfte är att vara handhållen. Denna 3...

Göra en hög höjd ballong Tracker (Arduino)

En av de coolaste projekt jag har gjort så vitt med mina barn är en "nära-space" ballong. Det är inte helt i rymden själv (100 Km +) men så högt som himlen ser svart och du kan börja att se krökning av jorden under dig.Flickr set med bilder från...

Hur man bygger ett garage från marken

behöver lite verkstad utrymme, en fästning av ensamhet eller en plats att hysa din öl kylskåp? Ett nytt rymligt garage är svaret, och detta är Instructable att göra det möjligt. Som nya husägare och ivrig DIY typ kille var jag upp mot en stor utmanin...

Scenmonitor

Vi bygger idag något skede monitor lådor och här är några saker vi behöver.Verktyg:DrillJig sågcirkelsågBrad spikpistol (kompressor)måttbandrouterkompassengradskivamarkörkrita linjerak kantSandercalking gunpensel och rollerMaterial:4 ark av plywoodsk...