Bärbar kamera kran basi detta instructable jag bygger en kamera kran bas för kamera kran kommer jag snart att bygga. Cahllenge var för att kunna göra hela enheten får plats i bakluckan på min bil och lätt transporteras till plats.
Jag har hittat en hopfällbar gåstol... $4.00... förmodligen den billigaste delen av byggande.
Jag fick också ett par 4 fot avsnitt 1 tum av 1 tum aluminium vinkel.
Bygga kommer att vara nitade ihop så du kommer att kräva:
En nit pistol
Nitar
Borr och 1/8th tum borrspets.
Magiska markör (för att markera saker)
Och en svivlande hjul som har en tillräckligt bred för att acceptera kranen axel. Min är 1 och 1/4 tum bred.
Jag köpte en låsning hjul i hopp om att jag kan använda låsmekanismen lägga till friktion kranar rörlighet.
Se Steg
Relaterade Ämnen

LM386 bas och elgitarr bärbara ampere med bas och diskant Controller som färgeffekt

reffer till min Pic och scheman......

Påskägg krans

denna krans är mycket lätt och billigt att göra. Den har bra färger och ser bra ut för din våren och påsken inredning.Steg 1: Vad du behöver För att göra detta, du behöver:Påskägg (jag använde frigolit ägg från trädet Dollar)Krans BaseMenyfliksområde...

Deer ben krans

Obs: Detta är inte en fullständig handledning, i min iver att slutföra detta projekt, jag glömde att ta steg för steg bilder.JAG ÄR LEDSEN MIN LOVIES! Fråga Vänligen mig frågor du vill ha om kransen och jag kommer att besvara dem.Se, detta är nästa f...

Pepparkakor kex krans (GF)

VideoIngredienser vid 0:50Dekoration ingredienser vid 4:38Om du gillar denna video och detta recept, det skulle vara grymt kul om du kunde prenumerera på min YouTube-kanal: https://www.youtube.com/c/DarnyouglutenfoodSteg 1: Hur man cookie 1. börja me...

DIY höst krans - Party grossistpartier

Det är aldrig lätt att säga adjö till det varma vädret i sommar, titta på löven ändrar till fantastiska nyanser av rött, gör orange och gult definitivt övergången mer uthärdlig. I ett försök att bringa dessa vackra färger i våra egna hem, har teamet...

Dream Catcher krans!

Detta Instructable är för en krans som är också en dream catcher!Det är som en liten trädgård kan du hänga på en dörr i ditt hus och det ser ut som en dream catcher!Projektanteckningar:-Du kan använda alla objekt du vill förutom keramiska fjäder smyc...

Påsk/våren krans

I detta instructable, du lär dig hur du skapar denna vackra påsk eller våren tema krans för bara $6.Detta tog mig ca 10 minuter från start till hängande!Steg 1: Saker du behöverSkum krans bas (grönt skumgummi krans $1 på dollar tree) tror jag är en 1...

Hur man gör en Ocean krans

Att göra en krans på en grapevine bas (den runda delen) är ganska enkelt: piska ut din hotglue pistol och gå för det!Denna metod kan ganska mycket tillämpas på något du vill placera på en grapevine krans, halm, drivved eller sticka krans/swag. Tyngre...

Spider Poms & festliga bollar av garn krans

Min senaste skapelse i garn är denna bedårande garn bollar krans, gjord av garnet från min garn stash.Jag är en återvinna garn HAMSTRARE och nyligen blev förälskad i att skapa kransar med garn för att minska min stash, samt göra något söt som faktisk...

Spooky garn krans

denna Halloween berätta dina barn ett bra garn om en eländig krans--en täckt av spindlar och Frans! För några leveranser från hantverk butik och under 2 timmar, kommer att din heminredning innehålla lite av inte-så-vildsinta kul.Steg 1: material 1 bo...

DIY kamera Crane - The Wooster Sherlock 2.0 med manuell Tilt

andra Wooster Sherlock kamera kranen byggdes på de billiga för säker. Med hjälp av endast en stolpe skära ned kostnaderna. Istället för att ha en kran som gör det hela, jag bestämde mig att bygga denna modell speciellt för manuell tilt skott. Den and...

Kamera Dolly, används i vår "Drone Haters" video

Någonsin vill skapa dessa Star Wars typ effekter? Rock solid videon, du kommer ihåg, är att modellen var stillastående, och kameran flyttas. När spelas upp, visas modellen gå smidigt. En kamera dolly kan användas för alla typer av specialeffekter ell...

Ultimate DIY kamera Crane

denna detaljerad handledning visar hur man bygger en mycket professionell kamera kran för omkring $40. Jag vet att det finns massor av bra DIY video på kameran kranar ute, men jag tyckte att många av dem faktiskt inte använda lager, vilket sänker pre...

FJÄRRSTYRDA kran

avlägsen kontrollerade crane från aakash karekar på Vimeo.DET ÄR I GRUNDEN EN LITEN KRAN SOM DRIVS VIA FJÄRRKONTROLL (RF KRETS). DENNA kran har två funktioner i.e1) det kan rotera 360 grader.2) OCH LYFTANDE FUNKTION.HELA KRANEN MONTERAS PÅ EN MYCKET...

Kamera spår och bom

Huvuddelen av arbete i min butik är anpassade trumma byggnad med Calderwood slagverk, vilket inkluderar att bygga videor för vår Youtube-kanal. Min butik är ungefär 10' x 25' med en central väg och verktyg ordnade längs omkretsen. Lägga till ett hind...

Christmas Krans för en $

jag gjorde denna jul krans från material som jag hittade i Dollar Tree. Jag tillbringade $3 och kunde göra 4 mini kransar. Det är mycket enkelt och kan göras inom en timme.Material som behövs:Silver blad gängRöda blommor gängPine GarlandSaxSkära tång...

C är för julen krans - gjord av boksidor

min gubbe skulle säga att det är en dålig sak... men sedan igen han har Beastie boys låten "Hon är Craft" som min ring tonen på hans telefon och han alltid gör shifty ögonen när han talar med någon om min kreativitet. Lol.Jag tänkte jag skulle d...

Billiga & lätt: DIY moderna Bling Christmas Krans!

jag ville ha en krans, men ingenting traditionell. Det är inte min stil! Så funderade jag om detta för ett par dagar tills min epiphany ögonblick inträffade. Detta är inte helt en "how-to" men jag hoppas mer av en idé starter för er alla. Mestad...

O ' Christmas Krans, o ' Christmas Krans, det finns så många av er

en krans kan dekorera alla hem oavsett om hängde på en dörr, en vägg eller till och med på framsidan av en bil. Min titel kan säga "Christmas Krans" men en krans kan göras för semesterperioden eller någon annan tid på året beroende på hur du gör...