Bartender för nybörjare: skruvmejselI denna delen av bartender för nybörjare kommer jag att visa dig hur man gör en mycket mycket enkel drink kallas en skruvmejsel. Om du gillar mimosas kommer du mer än sannolikt gillar skruvmejslar som du kan ganska mycket anser dem bror till mimosas.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Bartender för nybörjare: Växlande molnighet

För den sista delen av min bartender för nybörjare series beslöt jag att göra något lite annorlunda. Istället för att använda ett recept att rd ute, jag bestämde mig att ta 1 och sätta min egen varit på den. Denna cocktail är baserade bort av en anna...

Bartender för nybörjare: Long Island Iced Tea

Trots vad namnet antyder, long island iste är en mycket populär dricka i många tropiska platser gör att dess läckra smaker samtidigt inte äta övermannade. Eftersom denna dryck använder de fem vita, tar det lite tid att förbereda. så långt långt av al...

Bartender för nybörjare: Collins

I min strävan att hitta enkla drinkar att göra kom jag över en som kallas Collins. Enkelt att göra dryck är uppkallad efter Tom Collins en man vars ursprung är vitt spridda. Med dess primära ingredienserna i gin och sodavatten är en kolsyrad dryck må...

Bartender för nybörjare: Kamakaze

För den andra delen av min cocktail serie, kommer jag att visa dig hur man gör Kamikazes. Detta är en välsmakande dryck som har syrliga citrus smaker. Detta är en enkel dryck att göra som är bra för smuttar på eftermiddagen.Steg 1: leveranserFör denn...

Bartender för nybörjare: Lemon Drop

Lemon Drop cocktail anses av många vara motsvarigheten till hård citron godis och alkohol form. Det har blivit en bas för flera andra olika drycker, inklusive jello shots och hembränt. Idag kommer jag att visa dig hur man gör drinken som startade all...

Bartender för nybörjare: enkel Margarita

Vilken drink går mer hand i hand med sommaren än en margarita? Du kan hitta denna klassiska cocktail ganska mycket som helst ner i tropikerna på grund av dess svala uppfriskande smak. Medan det finns massor av metoder för att göra denna dryck, kommer...

Bartender för nybörjare: White Lady

Nyligen upptäckte jag att jag tycker om att göra cocktails för mina gäster medan jag är underhållande. För att utöka min drink val, började jag titta på nätet för några drink recept. Jag ville förmedla dessa recept till yo alla så jag beslöt att göra...

Bygga en DIY Quadcopter: en nybörjare Guide

Detta är ett riktigt kort klipp på min quadcopter svävar upp och ner och rörelse i sidled. Jag försökte hålla höjden så minimal som möjligt eftersom jag är inne i mitt vardagsrum, men som ni kan se, även med som det flyger upp till huvudet (ca 6 fot)...

DIY Home Automation för nybörjare. Absolut ingen kodning eller lödning behövs. Android/Arduino för att växla saker på och av

Denna instructiable är att den absoluta nybörjaren. Om du kan hantera en vass kniv utan att skära kan fingrarna av dig göra och anpassa denna hemautomation controller.Dessa instruktioner är också on-line på www.pfod.com.au under Android / Arduino för...

Göra en ett skrivbord om elektronik Lab (i en liten plats, för nybörjare)

Levande utan garderober och utan ett arbetsrum är inte lätt, tycker verkligen inte att jag har ett litet rum. Vi har en helg hus, som jag besöker ofta eftersom jag har en hel elektronik lab där (med Arduino stationer och många fler), men här hemma i...

Komplett Guide för Tech nybörjare

Varje start hörs men om du har motivationen och stark beslutsamhet du kommer att lyckas. De flesta av deltagarna särskilt av deltagarna av engineering vill bygga och göra något. Praktisk erfarenhet av att göra något gör vårt lärande perfekt och hjälp...

Arduino trafikljus för nybörjare

setup() { // code in here runs once } voidloop() { // after the setup function, code in here runs over and over }T/FE5GXM7HKHPPROUTPUTT.MEDIUM.jpg"> * pinMode 8 / pinMode(3, OUTPUT); 4 / 3 HIGH 1 digitalWrite - uppdaterad till att omfatta trafiklj...

Nerf Modulus ändring Guide för nybörjare

Nerf Modulus släpptes 2014 som en början till raden Modulus anpassningsbara blaster. Det är en intressant blaster, har den ett antal brister gemensamma för elektroniska Nerf blasters, inklusive oförmåga att torr-eld och en oförmåga att eld utan sylt...

SUPER ENKEL NYBÖRJARE ROBOT II (ARDUINO UNO VER.)

Detta "vänners kompatibla är baserad på min ganska populära SUPER enkel nybörjare ROBOT" vänners kompatibla. Efter många, många förfrågningar att tillhandahålla en uppdaterad version Arduino, är här det!Jag skapade detta Instructable, och dess f...

Komplett nybörjare steg för steg, 3D-skrivare med alla delar listor

Intro, prelude, eller bara: Vem är detta avsett för?Jag ville ha titeln att inkludera billigt, men kan möta det: det är inte billigt att bygga en 3D-skrivare om du har vissa/de flesta av komponenterna på sidan eller om du hittar bara blyg av 100 £ so...

Android bil för nybörjare (MIT app inventor)

Detta är en enkel arduino bil/robot, kontrollerad av en android app som skapats med MIT app inventor (öppen källkod app). OM DU ÄR NYBÖRJARE PÅ DETTA OMRÅDE OROA DIG INTE JAG HAR GETT VARJE DETALJ I MITT PROJEKT, SÅ BLIR DET EN DETALJERAD INSTRUCTABL...

Arduino nybörjare och grundläggande elektronik Kit Primer

lärde jag mig att en av mina systerdöttrar hade ett intresse för programmering. Hon arbetade med robotics på gymnasiet och har en sommar praktikplats där de hade Arduinos. Jag tror att hon kunde låna en Arduino för att experimentera med hemma men var...

Arduino linje följande Robot för nybörjare

* uppdaterad GREEN 8 / 2 4 / 2 GREEN 1 voidsetup() { // a variable created in here doesn't exist in loop } voidloop() { // a variable created in here doesn't exist in setup } för att inkludera mer prissättning, källa information och topp/botten/hjul...

Nybörjare hackare Tutorial Ep.2: Distans stänga en webbplats

* DISCLAIMER *DENNA TEKNIK FUNGERAR INTE LÄNGRE.För det första du vill gå till startmenyn och skriv SHUTDOWN-jag och tryck på enter och programmet öppnasSteg 1: Nybörjare hackare Tutorial Ep.2: distans stänga en webbplats Nu, du kommer att behöva din...