Bästa Loadouts för ödenär du startar ett uppdrag eller degeln match eller något, kommer du vill dra nytta av att ha de bästa vapen för ditt uppdrag eller vad. Med rätt vapen kan hjälpa dig gå igenom ditt uppdrag mycket enklare utan att behöva sitta där och ta ut en fiendens sköld (som alla öde spelare vet... irriterande).
Se Steg
Relaterade Ämnen

Min valt K'NEX kriget loadout

Här är min valda loadout för om jag skulle gå till K'NEX krig. Jag har en granat (länk till mina instruktioner), ljusare (visas inte i första bilden), dynamit pinne, Mac 10 (länk till anvisningar av entenie-1995, jag ger kredit till honom/henne), SSP...

Botaniska trädgården fotosafari: Hänga lös den bästa skotten

När jag reser, försöker jag hitta en lokal botanisk trädgård att utforska. Botaniska trädgården är underbara platser, en samling av konst och natur att presentera några riktigt bra hobby fotografering möjligheter. Denna särskilda fotosafari var resul...

E-checkar klocka med Arduino Yun och hur returneras olästa e-postmeddelanden som ett heltal.

I denna video vi kommer att använda en Arduino Yun (eller leonardo med en wifi sköld) för att kontrollera din e-post konto (eller valda etikett) och returnera antalet olästa e-postmeddelanden som ett heltal som ska användas i ett annat projekt eller...

Bryggning på en Budget: fällt - bästa kalla brygga kaffe metod utan en bryggare

Så, jag brukade säga att jag bara druckit iskaffe från Dunkin Donuts för grädde och socker. Jag sparade min kaffe snobiness för en varm kopp Chemex Häll över.Men... Efter ett besök i Fören fackverket kafferosterier i Chicago, upptäckte jag kall Lapin...

Min bästa Espresso Machineless Latte

min lösning på lattes hemma, utan en espressomaskin.Steg 1: Espresso Machineless Espresso Ifrån att ha en riktig espressomaskin i huset, det bästa sättet jag har hittat att falska espresso är den uppochner brygga metod med den fantastiska, prisvärda,...

Bästa Chocolate Chip Cookies någonsin!

Stor, tjock, seg och läckra detta är de bästa chocolate chip cookies någonsin!Steg 1: Samla ingredienser Vad du behöver:3 koppar Plus 2 TBLS mjöl1/2 tsk Salt1/2 tsk bakpulver12 TBLS smält & kylas till varmt smör1 kopp ljusbrunt socker1/2 dl strösocke...

Bästa kokos havregryn kakor du kommer någonsin smak

jag har blitt forskande för prefekten versioner av alla grundläggande bakning recept. När det kom till havremjöl, fann jag en kokos havregryn recept som var inte illa. Med några tweeks och tillägg, har jag kommit på den bästa cookie som människan kän...

Bästa någonsin Chocolate Chip Cookie recept

jag testat fem chocolate chip cookie recept för att ge dig vad jag anser vara absolut den bästa chocolate chip cookie receptet som finns.I en uttömmande sökning för att hitta den perfekta chocolate chip cookien - det enda receptet jag kommer att anvä...

Bästa pepparkakor Cookie recept

Varje år jag brukar lämna min semester bakning till sista minuten, utan tid för recept testning, och sluta med bara sisådär pepparkakor. Men inte i år! Jag tog äntligen tid att testa och detta recept, utan tvekan, gör den bästa pepparkakor cookie jag...

Bästa pepparkakshus

många människor dela tiden för att göra ett pepparkakshus tillsammans. Vare sig det är en familj spendera tid tillsammans eller en vänlig konkurrens inom en arbetsplats eller hem. Hursomhelst, bygga ett pepparkakshus från grunden kan vara svårt ändå...

Easiet bästa provsmakning pumpa Cupcakes någonsin!

Dessa är bästa muffins jag någonsin har haft! De är så bra jag gjorde dem för min 1 oktober bröllop i år. Alla älskar dem alltid och ingen har en aning hur lätt och hur mycket ett fusk att göra dem. Jag ska dela min hemlighet med er ändå. Du kommer a...

3 sätt att fästa suckulenter drivved att få dem att växa

Suckulenter och drivved är en match made in heaven, precis som jordnötssmör och bananer eller brysselkål och balsamvinäger. Okej, du kanske inte håller med mig alls om sist men de andra 2 är svårt att tvisten. Majoriteten av suckulenter växande i nat...

BÄSTA hembakade Pecan Pie

BÄSTA hembakade Pecan Pie - av fyren damenJag använde färska pekannötter från våra träd. Vi var välsignade med många pekannötter i år.Om du provat detta recept, låt mig veta hur du gillar det.Receptet nedan:Hemgjord Pecan Pie½ kopp smält smör eller m...

Bästa koder

Detta instructable är fylld med massor av coola koder och chiffer jag är säker på att ni alla kommer att njuta.För mer awesome koder och chiffer gå till min hemsida bestcodes.weebly.comOckså besöka min andra instructable "film koder" eller se de...

Det bästa jobbet för gymnasieelever

vill ha ett jobb som förbättrar din kommunikationsförmåga, feeds ditt ego, stärker din egen kunskap och betalar löjligt väl? Sedan, handledning, kan vara för dig! Låt oss granska fördelarna...--Betalar upp till $20 en timme--Verk runt ditt schema (ar...

DIY färdigheter: Den bästa överlevnad verktyget

Kunskap ökar dina chanser att överleva.Jag är ett stort fan av att ha BOB (bugg ut påsen) i bagageluckan på min bil för nödsituationer både stora och små, men jag tvekar att lita på det alltför mycket. Underjordiska kärn fall-out skyddsrum, hagelgevä...

Hur man håller en fluga spö - bästa flugfiske grepp

Innan du lär dig hur man kan kasta en fluga spö, måste du lära dig hur du håller den. Det finns tre typer av grepp flyga fiskare användning: punkt, tumme och golf grepp.Bästa tipset jag kan ge om att välja ett grepp, är att prova dem alla och gå med...

Bästa vän Champagne flöjter

leveranser2 (jag gjorde 4) Champagne flöjter (plain) - Jag fick min fr Michael för ca $5,00 en bitEmalj eller glas färg och penslarOrPennor som är avsedda att dra på icke-porös och släta ytor som glas eller plastFavorit citat (jag använde min bästa v...

Bästa pumpa bevarande metod

Vi ville veta vad det bästa sättet att bevara pumpor var, så vi sätter de bästa metoderna för testet. Vi försökte också använda våta & Glöm bara för att se om det skulle hjälpa. Resultaten vi fick var inget annat än häpnadsväckande. Vi har kunnat hål...