Bastrumma pedal - 5 minuters5 minut bastrumma Pedal
Men för mitt hem Drum Set - som håller naighburs lyckliga.

Ljudet på videon är hemsk (video gjorde vitth telefon) - i verkligheten får jag en djup bas och pedal faktiskt fungerar mycket bättre än jag väntat.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Ersätta (eller reparera) din Rock Band bastrumma pedal med en real pedal

så jag bröt min Rockband bastrumman pedalen mitt i natten. Reservdelar är minst 5 dagar bort om jag beställer något online, plus människor vill ha pengar för saker sådär. Lyckligtvis har jag silvertejp och knivar, så jag borde kunna fixa något, rätt?...

Knex bastrumma Pedal instruktioner

Dessa är instruktionerna för min Knex Bass drum pedal som jag skapat.Det har varit några smärre förbättringar på detta det var inte i originalSteg 1: Samla bitar StavarLängsta - 19-3-21-3-82Kortaste - 239Klippte till sex blå distanser långKontaktdonS...

DIY bastrumma Pedal för Diy Electronic Drum Kit/Rock Band Fix

detta är min första instructable så vara trevligt!Här kommer hopefull berätta hur du skapar din egen bastrumman/hi-hat pedal för dig DIY elektroniska trumset (gruva kommer snart!) till gamepad hacka eller som en fix för din rock band pedal (inte test...

Arduino MIDI fot Pedal tangentbord

UrsprungMin pappa är en musiker. Han kan spela många olika instrument. Men han bara har två armar, men han har också ben! Det är när vi bestämde oss att vi vill återanvända pedaler från en gammal orgel och omvandla dem till en arduino powered MIDI-ke...

Knex Bass drum pedal

Detta är min Knex bastrumma pedal som jag har gjort.Jag gjorde detta en dag när jag bestämde mig att jag behövde en praxis pedal för mig att göra olika spelteknik på, så här är det.Jag har aldrig avsett att ladda upp det här men efter ett par månader...

Drum Pedal konvertering för rockbandet

trumma pedalen som levereras med Rock Band är inte byggda för att hålla och inte har en bra åtgärd om du har spelat trummor innan. Rock Band 2 pedalen är byggd med mer metall än den första versionen, men viktiga områden är fortfarande tunn plast. I d...

Bygga en resväska Drum Set

st1\:*{behavior:url(#ieooui)} / * formatmallsdefinitioner * / bord. MsoNormalTable {mso-stil-namn: "Tabell Normal"; mso-tstyle-rowband-storlek: 0; mso-tstyle-colband-storlek: 0; mso-stil-noshow:yes; mso-stil-förälder: ""; MSO-stoppning...

Elektronisk Drum Pad

det finns knappast någon instructables om detta ämne, och ingen med denna design. Det är en originell idé av min pappa och jag. Vi skulle lika billig som vi kunde gå, medan du fortfarande göra en produkt som vi inte skulle vara pinsamt att använda of...

Fotmanövrerad virveltrumma - en adapter för hi-hat stativ

Detta är en enkel-till-bygga, billig (förutsatt att du redan har ett trumset), road-testad mekanism som omvandlar en regelbunden hi-hat stativ till en effektiv virveltrumma visp. Det skulle vara enkel att anpassa för kabel hi-hat för mer mångsidighet...

Hur man spelar Guitar Hero/rockbandet

Musikspel av Rock Band och Guitar Hero är spel inom sig. Music videospel är en helt ny genre av spel. Att införa tusentals människor varje timme till nya band, sånger och genrer av musik, detta spel är mainstream av videospel idag uppe med Halo, Sims...

Vad till gör med din gamla Drumheads

"Försöker ratta en årig trumskinn är som polering en skit." Jag skrattade när jag först hörde detta säger men i verkligheten, det är sant. Drumheads är liknande gitarr strängar och t-shirts: efter en lång period av användning de slits ut och för...

Elektroniska bastrumma Trigger

jag har en annan instructable på här om min elektroniska trumma pad design.Jag var tvungen att göra något annorlunda, dock för bas pedalen.Denna design är vad jag kom med.Jag kommer att förlita sig på mer bilder och text mindre än i min andra instruc...

DIY USB pedallådan för live looping

jag ville prova live looping, men jag ville inte spendera $200 + på en bit av redskap som kan aldrig göra det till en spelning. Så jag satte ihop en ganska användbar rigg med en netbook, en USB-ljudgränssnitt och denna hemlagade pedallådan.Live Loopi...

Elektroniska bastrumma koncept

detta är bara en serie av bilder som jag skapat, där jag utformade en liten bastrumma för en elektronisk som jag arbetar på. Riktiga bilder kommer att publiceras när jag bygger det, och en video beskriver processen som konstruktion och testning komme...

Använda en riktig Pedal med Guitar Hero World Tour (även din jagare pedal... sorts)

jag älskar bandet och jag älskar också Guitar Hero World Tour. Några av er kan ha gjort egna pedal eller köpte jagare pedalen för din rock band trumset. Några av er som jag kan ha inkopplad din modded/jagare pedal i GHWT trumman endast att få reda på...

Ersätta en bastrumma Lug.

Hi partners där ute, Ja detta är mitt första inlägg, hoppas du gillar det och hoppas kan vara till nytta för någon; I´ve varit gör saker från mig själv länge sedan, men detta är första gången jag tar tid att Visa; I´m genomsnitt trumma spelare och lä...

Bastrumma vagga

om du spelar med en 18" bastrumma, du vet att visp klubba effekter trumman huvudet nära kanten av trumman, i stället för (förmodligen) en tyngdpunkt sweet spot. Lösningen på detta problem är att köpa eller att bygga en "vagga" för att lyfta...

15 minuters papper-hantverk solur

detta är en 15-minuters papper solur i två bemärkelser: det tar 15 minuter att göra och har etiketten till de närmaste 15-minuterna. Den är gjord av papper, men jag utformade Gnomonen ha en tredimensionell bas för större stabilitet, avsmalnande till...

Lägga till pedaler eller ergonomiska knappar på datorns tangentbord

förvandla eSmacks öm knogarna till emacs excellence.tappity-Klonk-tappity-kran.ÖversiktAtt trycka på en knapp på en klaviatur stänger en krets. Lägga till en längre switch parallellt till en viss knapp genom lödning/koppar tejpning tråd inuti tangent...