BB8 byggde med Lego Star Wars delar... Och ändå moves i slutet av denna handledningJag har skickat in denna modell till Lego idéer

https://Ideas.LEGO.com/projects/127584

Om du gillar denna Lego version av BB8, rösta för det här projektet.

Logga in med kontot sociala medier

och rösta för det.

Tack själv en miljonen!

Jag såg "Ett nytt hopp" 1977 (då filmen hette "Star Wars"), på bio (min 1: a filmen), med min far.

Sedan det året jag har blivit ett fan och jag försöker hålla denna "tradition" med min son.

Hur som helst, efter att ha sett VII episod av Star Wars: "The Force vaknar", min son och jag gillade verkligen den nya droid BB8. Min son har en stor samling av Lego Star Wars uppsättningar som skulle kunna känna sig avundsjuk en ägare till en leksaksaffär :-)

Så, för att göra en lång historia kort, vi stirrade på bollen/planeten som kommer med serie 3 Republiken överfall fartyg & Coruscant

och vi tänkte: "Varför inte vi bygga BB8?"

Andra bitar du behöver för huvudet, är visade i bilden ovan...

4586275 - 88293 (vit)

Jag hade samma bitar i svart, därför har jag målat dem.

Med tanke på denna version av BB8 har målat av mig, skulle jag överväga denna Lego modell som en fan art.

Du behöver också andra "bitar" som jag lagt i de nästa bilderna (ögat, antenner, etc., etc.).

Se Steg
Relaterade Ämnen

Spela lego star wars för PC med wiimote

Okej jag är ett stort fan av glovePIE och lego star wars så jag satte både i ett projekt! gamepad jag har för min PC är riktigt kort så jag måste sitta bredvid tornet att spela men inte längre. Om du alla redo har en wiimote och nunchuk ansluten till...

LEGO Star Wars: Lego BB-8 (1k Visa särskilda!)

Min första Instructable har officiellt nått 1000 visningar! Vad en milstolpe i denna resa! Så, fira denna bedrift, har jag beslutat att göra en Instructable på nya fan-favorit Star Wars droid, BB-8. Sägs vara "den sötaste droid i galaxen", har B...

Hur man skapar en LEGO Star Wars Clone armén

en av de mest eftertraktade efter LEGO prestation bland Star Wars LEGO fans är att skapa en armé av clone troopers som vi sett i Star Wars-filmer och TV-serien. Dock kan detta vara ett ganska dyrt företag. Här är det mest prisvärda sättet att göra de...

LEGO Star Wars väggmålning

jag ville dela detta projekt med gemenskapens Instructables som jag är riktigt stolt över hur det kom ut. Månader sedan började med ett koncept ritning och sedan sedan har utvecklats till ett avslutade projekt. Min son är verkligen in i Star Wars och...

Star Wars C3PO och R2D2 målade skor!

Star Wars C3PO och R2D2 målade klackar!Ja--det är skorna du söker!Jag blev inspirerad av dessa R2D2 klackar som Mikeasaurus gjorde!Jag inte lägga till tech och jag blandade dem upp lite... menVem vill inte ha missmatchad droid skor???Jag älskar hur d...

LEGO STAR WARS: AT-ST

Hej alla! Jag är densitet och jag är 14 år gammal. Jag är ett stort fan av star wars och Lego så jag bestämde mig att visa dig hur man gör AT-ST. All Terrain Scout Transport (AT-ST) är en spaning (militär observation av en region att lokalisera en fi...

Min sons utbytbara Lego Star Wars klocka

min son gjort detta klockan i lera klass när han var 4 år gammal. Se till att det är 12" i diameter eller större om gör din av lera eller trä, men du kan också använda en färdiga trä urtavla. En sökning på ebay skulle få du förborrade trä dem för ett...

Arduino / Wii kontrollerade Lego Star Wars raket torn

An Arduino ombord tar emot data från en Wii Nunchuck och skickar det till re servon: x, y och trigger. En oberoende laser har lagts till för inriktning. För närvarande mycket vinglig på grund av de billiga servon används.Steg 1: konstruktion Raket to...

LEGO Star Wars sista Animation

detta är den sista animationen i tegel Wars trilogin.Dessa är länkar till de två första Instructables, med två första animationer.Steg 1: Det sista kapitlet Efter två animationer i tegel Wars universum, insåg jag att jag behövde för att slutföra det...

Hur man bygger en Lego Star Wars slaget kryssaren

Idag, ska jag visa dig hur man bygger en egen Star Wars battle cruiser. Det är bara tretton steg! Hoppas du njuter! Om du gillar detta, kommentera gärna.Steg 1: delar Steg 2: Vingar och golv Steg 3: Sida delar av golv och vita vinkling Steg 4:2 x 4 p...

Lego star wars ships

Detta är star wars skepp som jag gjorde för länge sedan. Jag är ledsen men jag har inte en video om dem.lista över fartyg:Snow speeder från EP VMillennium falcon EP III, IV, V, VIA-wing fighter EP VISnövit speeder (blå) EP VZam vesslor speeder EP IIC...

LEGO Star Wars Starfighter

detta är ett Star Wars skepp min bror byggt ganska länge sedan, och jag trodde det skulle vara häftigt att visa det för er killar. Det har en djup sittbrunn och är lätt att hålla och att "flyga" runt. Det är mycket som många av de andra Star War...

Hur man gör en Lego / Star Wars Stop Motion Animation

Lego är en av de bästa sätten att göra en stop motion-animering.Det är lättare än att använda större leksaker, och det ser mycket bra i jämförelse, och kommer att ta mindre tid att göra.Steg 1: Bygga uppsättningen Grundläggande saker du behöver för e...

LEGO Star Wars Animation II

detta är den andra Lego animation jag har gjort, och är en uppföljare, och andra av förhoppningsvis en trilogi som jag kan fylla i de närmaste veckorna. Denna animation används en stor del av funktioner som används i den första animation, som kan nås...

LEGO Star Wars X-Wing

Hej alla, idag kommer jag visa dig hur man gör en ny LEGO X-Wing!Steg 1: material: För X-wing behöver du ett par Lego bitar (ledsen om jag inte använder rätt namn)Huvuddel:2 1 x 1 svart tegelRensa 1 x 1 taktegel1 kantiga tegelSvart 1 x 1 taktegelTege...

Lego star wars jagare ny modell.

Det tog ca 11 timmar att bygga och en hel del koncentration för att kunna bygga den. Jagaren tog cirka 5 försök att göra och det var byggt på min mammas hus (jag bor med mina morföräldrar). Lego gavs till mig som en gåva som jag hade velat ha för min...

LEGO Star Wars kostymer

Lego Kylo Ren och Lego YodaSteg 1: Jag fick en massa bilder av material men här är några bilder av några saker jag använt mestadels kartong för allt... tack för visning Steg 2: lägga till detalj på kroppen Målade jag det gratis räckte...

Origami Star Wars Yoda och Fortune Wookie

behövs för Yoda:1 rektangulär pappersark (mindre är exakt, men någon storlek verk och färg tillval men grönt ser bäst)Steg 1: Origami Yoda Ta ut din rektangel papper och bara vik ena kanten till centrum eller nära nog det ingen spelar egentligen roll...

LEGO Star wars lastfartyg

det är vad det är, yesserie bob.Steg 1: Grejer... Här är det.Steg 2: Kroppen... Följ bara bilderna i sin ordning. Inte skruva upp, bud!Steg 3: Nu göra vingar... Diddo.Steg 4: Du är klar... Wooohoooooooooooooo!Nu kan du gå spela med det som är det ver...