Bear Hug OrnamentHedra den kommande semesterperioden, beslöt jag att 3D modell en speciell prydnad firar broderskap. Jag beslutade också att använda två djur välkända på snön, isbjörn och pingvin. Syftet bakom detta val var speciellt eftersom båda djuren lever på motsatta sidor av jorden. Mitt främsta fokus att skapa denna prydnad var att fira hur komplett främlingar kan komma samman och bli det bästa av vänner under rätt omständigheter.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Polymer Clay bära ornament

det började med en instructable för att skapa polymer lera björnar för att dekorera burkar honung (Polymer lera bära honung burk innehavaren presenter), och sedan utökades till ännu fler presenter - Christmas Ornament och ett bokstöd. Jag frågade någ...

IKEA Clock hacka: Gummy Bear klockan

Hej! Här är en video av mig visar du hur till hacka en billig IKEA klocka för att göra en awesome färgglada och roliga gummy bear klocka! Njut!Min Youtube-kanal...

Bedårande ätbara Mini julgran med Cookie ornament!

Detta är en kort förklaring av hur jag gjorde en ätligt inredda miniatyr julgran och ett urval av full storlek ornament. Ser som den bästa delen av jul ligger i ätandet (det är topp 3, åtminstone), jag trodde natten vakade holiday filmer och långsamt...

Gummy bear explosion: D

dag lär du dig hur man gör och explosion med Gelékonfektyr!Saker du behöver:en ren provrör5 - 15 gram kalium kloratBunsen gasbrännareGummy bear (röda skulle vara en perfekt färg)Heavy duty syra bevis handskar och skyddsglasögon (Mycket viktigt)Degeln...

Christmas Ornament tillverkad av blåst ägg

jag hade idén att snida en massa helgon, men i stället för verkliga helgon, de skulle vara kommunistiska ledare/tänkare. När man beslutar att sönderfall dem skulle vara alltför svårt, beslutat jag att bara måla dem på blåst ägg i stil med några ägg s...

Christmas Ornament/Holiday presenterar - initialer

I detta Instructable kommer jag att diskutera ornament som jag gjort för min familj i år. Antalet en sak att komma ihåg är att du bör försöka göra på grund med verktyg och material som du har tillgänglig för dig. Som sagt, använde jag Mässingstråd so...

Kritor Swirl Christmas Ornament

för en rolig semester aktivitet, få ut din konst och hantverk box att göra några julgransprydnader!För detta projekt, vi kommer att använda kritor för att dekorera klart glas prydnadsföremål, men kanske inte på sättet du tror.Om du gillar detta Instr...

Decoupage ornament

Varför kasta bort gamla tidningar, när du kan spara dem för detta roliga projekt, rätt? Med hjälp av papier mache ornament och gamla tidningar, ger jag dig steg för steg instruktion om hur man gör decoupage prydnader!Steg 1: Vad du behöverVad du ska...

Boo boo Cookie Bear

detta Instructable inspirerades av cookie tävlingen. En hel del mammor skära ned på det socker som sina barn äta så jag ville göra kakor med glasyr eller dekorera dem och detta är vad jag kom med. Ta en vanlig hjärtformade cookie till en helt ny nivå...

Att hitta refraktionen av en Gummy Bear

optik klass experiment visar svårigheten att hitta refraktionen av en gummy bear.För att utföra detta experiment, behöver du:-En optik bänk-En ray tabell och bas-En ljuskälla (vi använde en laser)-GelékonfektyrVi valde Gelékonfektyr eftersom vi var i...

DIY LEGO ornament

jag letade efter ett enkelt sätt att göra några LEGO ornament i år. Jag tog $1 ornament och fyllde dem med en mängd olika små legoklossar och resultatet är super kul....

Daryl Hannah Cave Bear

1986 filmen klanen av Cave Bear handlade om det vackra Daryl Hannah, som hade hennes ansikte målat för filmaffisch. Nu visar här jag dig hur man återskapa denna mystiska, tribal inspirerat pjäs för din nästa indiska kostym!Steg 1: Titta på VideoHär ä...

3D ornament (2 sorter)

Dessa skönheter är inte otroligt hårt, men de ser ut som de var!Följ kliver skisserat i denna Instructable och du kan enkelt skapa två olika prydnadsföremål.Steg 1: Samla din material & verktyg Material (endast 3 artiklar behövs!):Kopiera papper (ell...

DIY nagellack Christmas Ornament

Fick några nagellack som du älskar utseendet på men aldrig bära och inte vill bli av med? Äger du några nagellack med ingredienser som du inte känner dig säker bär? Eller är du som jag, och bara har en ton av polska och vill faktiskt använder en del...

DIY Star Wars Christmas Ornament

Med en nya Star Wars-film kommer ut denna jul är alla inklusive mig som har en besatthet om denna saga hela Star Wars jul inredning. I denna tutorial ska jag visa dig hur jag gjorde denna BB8 droid julgran prydnad.Steg 1: Verktyg och material.För det...

Snow Globe ornament - arktiska tema

Jag älskar semester, speciellt i December. En sak jag verkligen njuta av är dekorera trädet och har möjligheter att göra semester hantverk. Om du älskar att skapa och kärlek blir att ge då dessa snow globe ornament den perfekta presenter till familj...

Giant Gummy Bear

Om du någonsin haft en gummy bear, eller ett par hundra, är jag säker på att du har frågat dig hur du kan maximera din gummy bear upplevelse! Vad är bättre än många små Gelékonfektyr? En jätte en, det är vad!Medan du kan köpa jätte Gelékonfektyr, de...

Hur man gör kanel ornament

Kanel prydnadar är ett billigt och enkelt holiday hantverk att göra med barnen. Plus, de gör ditt hus luktar AWESOME. De gör stora gåvor under semestern, alltför!I detta instructable jag ska dela mitt grundrecept för kanel ornament och hur man gör de...

Teddy Bear kostym

Jag är ett stort fan av Halloween. Stort Fan. Dock universitetet arbete börjar oundvikligen att lasta på och jag måste klättra för att komma med en kostym. Detta resulterar oftast i några resor till sparsamhet butik för inspiration. Jag har haft någr...