Bedårande ätbara Mini julgran med Cookie ornament!Detta är en kort förklaring av hur jag gjorde en ätligt inredda miniatyr julgran och ett urval av full storlek ornament. Ser som den bästa delen av jul ligger i ätandet (det är topp 3, åtminstone), jag trodde natten vakade holiday filmer och långsamt knaprande oss igenom dekorationer var passande festlig. Detta var en del av min gåva till min pojkvän, men det skulle också vara en fantastisk present för barn, eller låna lite festlig anda till någon som inte har utrymme för en full storlek träd (hyresgäster, studenter i sovsalar, guiden pojke under din trappor, vem som än.) Också bättre än ett riktigt träd, är saneringen både lätt och ljuvlig. Cookie ornamenten på egen hand göra en stor gåva för någon med en fullstor träd, också!

Det är ganska rakt fram, men det finns ett par saker att tänka på så jag har sammanställt dem här!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Mini julgran (med ljus!)

Denna mini julgran är perfekt att lägga till semester anda till någon skrivbord och kan också göra en bra gåva (åtminstone jag hoppas det! Jag planerar att göra mer och ge en till min bror och en av mina LED besatt vänner). Det kan göras med skrot ma...

Toalettpapper rulla ugglor - lätt & bedårande!

Lär dig hur man gör dessa bedårande toalettpapper rulla ugglor med Annelise och Julia. De är roliga för marionett spela och görs också enkelt till Christmas Ornament. Happy pyssel!Du behöver:Toalettpapper rullePaint eller konstruktion papperPensel (v...

Pearl halsband med en bedårande akryl blomma

göra denna känsliga pärlhalsband själv för att få det bra färgglada sommar look. Denna söta handgjorda smycken design använder endast 8 pärlor, en del av kedjan och en färgglad akryl rospärla. Det är super lätt och du kommer att älska den färdiga des...

Bedårande Zombie Cupcakes!

Jag vet Halloween traditionen tenderar att luta mot den läskiga och skrämmande, men jag kan inte hjälpa uppskattar den bedårande också! Detta instructable visar dig hur du gör din egen chibi zombie scen med cupcakes! Inte vara rädd för att fortsätta...

Bedårande Uggla

jag älskar ugglor och det är ingen hemlighet: mitt användarnamn är en död giveaway; Det är därför jag kunde helt enkelt inte motstå att göra en Lego uggla. Jag var så nöjd med resultatet att jag beslöt att göra instruktioner. Han har full vinge flaxa...

BEDÅRANDE maneter Plushie

Jag har jobbat på fullända detta plushie ett tag. Jag har gjort två något mindre bedårande dem innan detta och gav nästan upp; men när denna Manet var klar, jag hade att göra en Instructable för det.Så låt oss komma igång!Obs: Instruktionerna i detta...

Über-Geek julgran med QR koden dekorationer

Über-Geek julgran med QR koden dekorationerVisa upp din geekyness med julgransdekorationer av QR-koder som har lame jul Cracker skämt på dem. Naturligtvis behöver du en scanner till fullo uppskatta de lame skämt, men sedan vad geek inte har minst 3 o...

T-shirt till bedårande Festival Onesie (FestiOnesie)

Tidigare idag var jag på Etsy längtan efter bedårande festival-wear till tunnband, dansa och volang runt i på Burning man i år, tills jag tröttnade på beklaga det faktum att om jag vill ha råd med att faktiskt få till burning man, jag inte kommer att...

Hur man gör en Mini Torte med överblivna pannkakor

När min pappa gör pannkakor, gör han cirka en miljon mini pannkakor. Ofta är det omkring 25 för många, så vad göra med överblivna pannkakor? Tja, uppenbarligen du kunde äta dem, men det är roligare att göra en mini torte ur dem.Detta var ursprunglige...

Göra denna bedårande kände fjäril kudde täcka

ett par veckor sedan postade jag ett roligt handledning om "Hur man gör en filt solros kudde". Och aldrig i mina vildaste drömmar gjorde jag föreställa mig att inlägget skulle ha som enorma svar som den har. Men, jag är mycket glad för den.... m...

Super bedårande ghost sparv

Jag har eventuellt viktigaste Halloween-fest i mitt liv kommer upp.Jag blir gift i en gammal kast på Halloween.Så dekorationer är något viktigt i år, från hyllan är inte riktigt tillräckligt bra.Lyckligtvis är en vän till mig gav mig lite inspiration...

Hur man drar en bedårande hund

Hey y'all, detta är en snabb och allmänt enkel handledning om hur man drar en liten chihuahua. Detta är min första instructable, så låt mig veta hur det är och hur jag kan förbättra. :)Steg 1: Steg 1: en ganska grundläggande form Lätt skissa en oval,...

Bedårande tråd katt örhängen DIY

Kattvänner ska prova denna bedårande wire wrapped örhängen!Steg 1: Material som behövs i tråd katt örhängen:2 mm gyllene Seed Beads8mm blå Cat Eye pärlorSilver koppar tråd EPS4. OCM-0,8 mmAluminiumwire AW10 × 1. 5cm0,3 mm, 0.5 mm guld koppar trådÖgat...

Bedårande kort

göra ett lätt men bedårande kortSteg 1: samla alla leveranser. Kort papper, skarpare, eresar, kompass, penna, lim, sccisor, frigolitSteg 2: först dra några cirklar och skär dem. Sedan göra några runt formen fodrar på cirklar och skär dem enligt lines...

En bedårande födelsedagskort

jag har gjort en bedårande födelsedagskort så att du kan också enkelt göra denna typ av kortSteg 1: You will needKort pappervit blank sidalimsccisorknapparskalapennaRe,eresarPaper punchanti cutterfrigolitSteg 2: Först måste du ta skalan och markera k...

Cookie Monster födelsedagstårta med Cookie deg fylla

Moist, mörk choklad mocka kaka, med en läcker lager (eggless, förstås!) cookie deg i mitten... Ganska mycket himlen tårta-formulär.Inredda för att likna Kakmonstret för ett 3-åringens födelsedag!Mörk choklad mocka kaka med Cookie Dough fyllning recep...

Göra en strumpa lejon lugna nervösa husdjur (och göra dem ännu mer bedårande!)

Apan vetenskap hunden är en chihuahua, vilket innebär att han är galen. Han är mognat lite med åldern, men han går fortfarande nötter med mycket lite provokation. Barn gå ner på trottoaren, knackar på dörren, högt ändrör - något kan iväg honom på en...

DIY bedårande central lampa

En mycket lätt papper tabell mittpunkten som kan göras på under 5 minuter! Det fungerar också som en lampa för en bedårande miljö.Steg 1: Du behöver: 1) 1 A3 storlek gateway blad eller något genomskinligt papper som är lite stel och inte korniga. Anv...

DIY Mini julgran - present till den unga beslutsfattare hemma

Gåva de unga beslutsfattarna i din familj en 3D tryckta julgran med en RadioShack presentkort . Jag skickade ut de 3D tryckta delarna till ett par av mina kusiner och vänner som har barn mellan 11-15 år åldersgruppen och en Radioshack presentkort med...