Bekväma näsa Pads för glasögonmed hjälp av luddiga sidan av självhäftande kardborrband, kan du bekvämt ersättning näsa kuddar för dina glasögon.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man byter den saknade pads på dina glasögon

detta är verkligen enkelt att byta ut kuddar på dina glasögon eller bara göra dem mer bekväm. Med mindre än en minipack du kan förlänga livslängden på dina annars perfekta glasögon. Gå för black att smälta in eller visa upp din fixa med en ljus färg!...

3D klipp för glasögon

God dag!Bär du glasögon? Gillar du 3D-filmer? Hatar du behöva bära två par glasögon för att titta på dessa filmer? DIY till undsättning!Skapa ett par polariserade Real3D klipp så att du kan bekvämt titta på 3D-filmer med glasögon.Du behöver:Ett par c...

Sugru glasögon näsa bitar

Jag deltog i min lokala Hackerspace, Arch reaktorn, i St. Louis, Missouri, ikväll och medlemmarna arbetar med Sugru (egen inställning gummi). Flera minuter efter att jag kom in genom dörren, bröt näsa lappa av mina glasögon.Eftersom jag behövde köra...

Gör din egen 3D tryckta glasögon

Min berättelse har handlat om 3dprinting och glasögon: vid 10 års ålder deltog jag i TEDxKids och en av workshoparna vi tvingades göra något med 3dtin i en minecraft som sätt. Jag slutade att göra ett par glasögon med mitt namn på dem. Tanken att ett...

Gör dina på 3d tryckt glasögon

min berättelse har handlat om 3dprinting och glasögon: vid 10 års ålder deltog jag i TEDxKids och en av workshoparna vi tvingades göra något med 3dtin i en minecraft som sätt. Jag slutade att göra ett par glasögon med mitt namn på dem. Tanken att ett...

Skapa roliga idéer med hjälp av skum baserad förregling spela mats - bekväm stationär pad

Jag hittade dessa samverkande golvmattor gjord av lätt skum från Costco lögnaktig runt omkring min lägenhet oanvända. Jag hade använt dem på och av för att sätta dem på golvet om jag jobbar på marken och de har varit ganska bra.Jag insåg att de kunde...

Bekväm 3D-glasögon

steg 1Material: papper 3D glasögon, gamla solglasögon, sax, tejp, pincett.MacBook Air onödiga :)Steg 1: Ta den gamla solglasögonen Steg 2Använda pincett för att ta bort skruvarna hålla linserna på plats.Steg 2: Steg 3Ta bort linser. Rena ram.Tro mig,...

Google kartong för dem med glasögon

Bra idé gjort bättre för de med glasögon!Steg 1: Sätta Google kartong tillsammansFörst fanns det massor att räkna ut hur man sätter saker ihop. Även med alla hjälpsam riktningar var vi fortfarande ofta med förlust.Steg 2: När alla verkar förlorad, vä...

Glasögon läderfodral med fjäder

Enkla men mycket trevlig glasögon fall eller en hållare för din pennor eller borstar eller ens stämpling verktyg!Fjädern är inte svårt att tälja och läder är svårt nog för fjäder att pågå så länge ärendet själv gör.Här är liten och gjorda för små gla...

Lätt Mask att bära med glasögon

vill ha en snabb och enkel mask för en maskeradbal eller snabb och enkel kostym, men bära glasögon? Här är hur man gör det:1. fastställa av ditt glas objektiv på mitten av en bit konstruktion papper. Kan du låta linserna vila på en bit tyg att undvik...

Glasögon gångjärn utbyte/reparation

gångjärn på receptbelagda glasögon kan vara en tuff fix. De är oftast integrerade rätt in i ramen. På ramar som är alla metall, är gångjärnen fastlödda eller bearbetas som en pjäs med resten av ramen. Alternativt glasögon med plast ramar har en metal...

Fixa halka glasögon nyckelband

Problem: glasögon hela tiden glider bort av deras odrägliga nyckelband? Bruten och förlorade glasögon, för många att räkna? Arrgh!Jag vet jag inte är enda där ute. Min make också klagar. Jag har haft Glasögon slip av deras Logoband, fastna och dra bo...

Eyeris: Bionic glasögon

Eyeris är ett elektromekaniskt inkopplat modell av en mänsklig iris med programmerbara känslighet för stimuli som förskjutning från ett objekt och omgivande ljus. Det gav upphov till från mina slutsatser en sommareftermiddag medan gräva genom soppåsa...

Gör din egen spektakulära Steampunk glasögon för Under en Dollar: ramar och linser ingår!

Oh dearie mig, vad någonsin skall jag bära till galen vetenskapsman boll ikväll? Ända sedan jag byggde min egen lasrar för några hem-brygga ögonkirurgi, jag har inte behövt glasögon, men någon galen vetenskapsman vet rätt glasögon är viktigt. Genom å...

Snabb och billig Steampunk glasögon

jag gjorde dessa glasögon (inte glasögon, eftersom det finns en brist på glas) så att jag kunde ha något fancy titta över mina ögon när jag agerar alla steampunk. De är ganska enkla och mindre som tog en halvtimme att göra, även kommer fina Tuningsen...

Paracord glasögon Logoband

gör du måste ta bort dina glasögon ofta, och är rädd för att förlora dem när du inte bär dem? Varför inte hålla dem runt halsen? Paracord är ett billigt, extremt hållbara, mångsidiga och eleganta material för att bygga och pyssel. Vilket gör det perf...

3D-tryckt glasögon

3D-tryckt glasögonav: Sean Straub och Binay SinghSteg 1: Design ramarMed en modellering programvara, såsom auto skrivbord uppfinnare, design glasögon att passa oavsett specifikationer önskar du. Gjorde vi 8 mm tjocka och 113 mm lång ramar med 5 mm pl...

Hur man undervisar en LED glasögon Workshop

Detta Instructable är avsedd för lärare och tinkerers och Detaljer hur man undervisar en LED glasögon workshop för en grupp människor vilka är början elektronik användare.Denna workshop är en del av de jag gjorde det-serien, som Pier 9 Shop personale...

DodoCase virtuell verklighet glasögon Instructable

Detta är Instructable DodoCase VR Smartphone virtuella verkligheten Viewer Version 1.1. Du hittar denna viewer på The Dodocase webbplats. Denna viewer kräver en smartphone.Steg 1: Pop ut kartong slotsMed en exacto kniv, penna eller penna pop ut alla...